Alla inlägg under maj 2008

ehm

Av Malin Söderström - 12 maj 2008 19:09

Även att min sjuka hjärna tänker på detta sätt:


"Malin, du kan ligga heela dagen i lägenheten idag. Du behöver inte röra på dig en millimeter. Du kan äta dina hittills 3 portioner mat utan att känna någon ångest. Du ska ju faktiskt röra på dig varje dag i en veckas tid då du är i England."



Eeeh.


Fan vad besatt jag börjar bli av mitt mat-intag.



O en till grej bara.. när man vill gå ner i vikt.. Brukar man då inte vanligtvis typ börja röra på sig o kanske tänka på det man äter? Eller åtminstone äta mer normala mängder? Inte äta som en hungrig flodhäst?


Men vadå, alla vi vet ju att jag inte tillhör den normala skaran av människor.


Av Malin Söderström - 12 maj 2008 16:15

blää vad uttråkad jag är.. Är utan tvekan skönt att vara helt ensam någon gång ibland.. men nu är jag redan less.


Det enda jag har gjort sen jag blev ensam är att spelat några Betapet matcher, sett på Våra bästa år och ätit en gång :p


Roligt va?


Inte sugen att gå ut heller. Tycker det är skittråkigt att vara ute själv. Åtminstone i stan.


Äh, nu ska jag sluta klaga. Ta mig i kragen o roa mig själv på nåt vis. Kanske äta en omgång till? Åh, herre-min-skapare vilket matvrak jag är.


Andra äter för att överleva, jag lever för att äta!


Dagens höjdpunkt för mig är då det är dags för middag. Jag tänker på det från jag kliver upp, till jag har ätit färdigt. Och när jag ätit upp, blir jag deprimerad o börjar genast tänka på vad vi ska äta dagen efter. Eller så börjar jag längta tills den äckliga mättnaden har lagt sig, så att jag kan värma på lite mer mat o äta en gång till.


Jag börjar seriöst tro att jag är en matmissbrukare.. Eftersom hela mitt liv kretsar kring mat, är jag inte en missbrukare då?



Av Malin Söderström - 12 maj 2008 11:46

Jag är extra gosig på morgonen jag.. Är det någon fler som är det? ;)

Har för mig att de flesta brukar inte vara så jättesugen på att lägga sig o mysa det första dom gör då de vaknar... Eller har jag fel där kanske? :)


Hade iaf en härlig morgon som vanligt.


Nu har karln åkt på jobbet.. O jag funderar över vad jag ska hitta på idag?


Åker ju som sagt till London på onsdag. O jag har drömt ett antal mardrömmar om det. Jag är ju en väldigt nervös o överdramatisk person. Tillexempel så fick jag för mig att när jag sitter i London Eye så kommer det komma en stor tornado emot kulan vi sitter i och slita loss oss så vi störtar ner emot vattnet o dör en plågsam död.


 Eller att vi kommer störta. Det är väl den mest "realistiska" rädslan jag har. Jag är skiträdd för att flyga. Sitter på helspänn precis hela tiden. Varje gång jag sätter mig på planet så tar jag förgivet att jag kommer dö. Blir lika glad och förvånad varje gång jag kliver av helskinnad!! Huffa.. Menmen, det är värt att vara skitnervös några timmar för att sen få ha en helt underbar vistelse där med dig kära Mormor :)





Av Malin Söderström - 11 maj 2008 21:34

Det har varit en mysig helg!


I fredags gick jag o Julia på stan på dagen. Gick även bort till arbetsförmedlingen o lämnade in sista papprerna :) Gud så skönt det ska bli att slippa alla dessa papper man ska springa med varje månad.


Senare så grillade jag Julia, Johan o Julia utanför här. Vi bar ut hela köket typ :P Köksbordet o stolarna :D Finns ingen uteplats här, så då får man göra det bästa av situationen ;)


I Lördags klev vi upp tidigt o åt frukost alla fyra, sen gick vi till min nya favoritplats. Ett jättemysigt ställe. Vid det där forsande vattnet :) Som sagt så älskar jag ju att sitta vid vattnet.. Så, det var en mycket harmonisk start på dagen. Vi tog med oss en filt, bullar o dricka. Ungarna kastade stenar i vattnet o johan& jag låg mest o mös o sola på filten =)


Efter ett par timmar blev jag o min Julia hämtad av familjen.. Då blev det bowling på Enjoy! Jag var helt värdelös. Kastade i rännan typ varje gång. Jag har gjort roligare saker dvs ;) Men det är alltid roligt att umgås med familjen iaf. Fast nästa gång måste vi hitta på något roligare ;)


På kvällen blev det lugnt. La oss vid tio och titta på film. Skönt!


Idag så har vi gjort följande: Varit på lekparken med Julia, spelat Wii, grillat kycklingfilé (YUMMIE!), kollat på tv o ätit popcorn och cashewnötter. :)


´Vet att detta inlägg blev väldigt dålig skrivet o osammanhängande.. Jag sprang in till "Sanningens ögonblick" emellan åt ;) Jag orkar inte ändra nåt heller... På återseende! :)

Av Malin Söderström - 7 maj 2008 22:56

Tack så mycket för kommentarerna Cornelia o Helené. :)

Ni gav mig ett stort leende på läpparna.

Så, TACK, Underbara ni =)



Nu är jag sjukligt myssugen alltså..

Tänker på dig.. Tätt intill min kropp. Naken hud..

lovely! ;)







Av Malin Söderström - 7 maj 2008 11:48

Jag saknar dig med älskling!!

Men om ett par dagar så syns vi.. Oj vad jag ska mysa sönder dig då!


Finns så många saker du gör, som andra bara skulle drömma om.


 Jag Älskar Dig både som min bästa vän och min pojkvän. Vi har haft mycket helt fantastiska magiska stunder tillsammans. Varje sekund har varit värdefull.


Tack för att du alltid lyssnar på mig. Du vet, du är en av som gör det. ;O


Ses snart sweety.

Av Malin Söderström - 6 maj 2008 13:22

Igår var en helt underbar dag. Det var många stenar som släppte från hjärtat.


För det första så fick jag jobbet som jag har sökt :) Blev så glad att jag grät påvägen därifrån.. Det var så himla mycket som bara släppte. Äntligen!! Äntligen så går det framåt för mig också.


Det kommer bli så himla många förändringar. Den där misslyckande känslan kommer nog förminskas.. Rastlösheten lär försvinna. Jag kommer bli stimulerad till sinnet, o känna att jag gör någon nytta. Ojoj :)


Sen efter det så satt jag vid det forsande vattnet ett par timmar. Sen kom Johan o satt där med mig också. Det var mysigt. Och så välbehövligt!


Sen gick vi hem till han.. åt mat o myste.


På lördag ska familjen åka o bowla i stan :) Sen på onsdag blire London.. O när man kommer hem, så har man ett jobb som väntar.

Med andra ord; För stunden känns livet alldeles underbart!

Av Malin Söderström - 3 maj 2008 13:34

http://youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM&feature=related



Från fötterna till huvet... ;O Gud vilka röster.



Ovido - Quiz & Flashcards