Alla inlägg den 26 maj 2008

Av Malin Söderström - 26 maj 2008 12:12

Det var jätteroligt i London. Vi gjorde himla mycket saker. Var på 4 olika museum. Väldigt intressanta! Framförallt Naturhistoriska och Britishmuseum!


Vi har även varit på "The Lord Of The Rings" musikalen som var helt fantastisk. Sjukt vad häftigt det var att se! Blev alldeles förtrollad o imponerad av hela grejen. Som att se en fantasyfilm i LIVE. Skitbra specialeffekter också.. Det flöt på väldigt bra. Så, den får riktigt bra recensioner av mig dvs :)


Gick in i två stora kyrkor också.. Satt inne på Sankt Pauls katedral o var helt förstummad. Förstår inte hur dom kunde bygga såna vackra och storslagna ting förr. Dom hade ju inte direkt den tekniken o maskinerna som vi har idag! Ändå så gjordes de allra finaste sakerna på den tiden. Det som byggs och skapas nuförtiden känns bara så sterilt o trist.


Vi åkte även LondonEye. Min beskrivning: Ett gigantiskt "parisehjul".Man sitter i en stor glasboll o åker långt upp i luften så man ser ut över London. När vi åkte upp trodde jag att jag skulle svimma av svindel. Men, efter ett tag så släppte det, o då var det bara mysigt!


Vi har gjort massvis med mer saker också. Jag har fått mig många skratt på resan o lärt mig en heldel. Tack så mycket Mormor, för den underbara resan! Kan inte med ord beskriva min tacksamhet.


Annars då?


I fredags så var jag o johan på birsta o shoppa lite av varje. På kvällen var vi på en pub i Timrå. Jag, Johan o Anton åkte för att träffa deras morbror där. Hehe!


 Sen så igår var vi på bio. "Dumpad" hette den. Den var helt okej! Fick sig några skratt iaf :) Tycker verkligen om att gå på bio.. Det är en speciell känsla på nå vis. Hög mysfaktor :)


Sen har vi jävlats med ett tvspel några timmar i helgen också ;) Men, det är imponerande roligt!


Nästa vecka börjar jag jobba. Känns nervöst, men självklart ser jag framemot det. Ser framemot mitt nya liv!





Ovido - Quiz & Flashcards