Alla inlägg den 2 juni 2008

Av Malin Söderström - 2 juni 2008 11:50

Så var helgen slut!


I fredags tog jag det bara lugnt..


I lördags satt jag o Johan ute i 5 timmar, drack ett par öl o surrade. Det var jättetrevligt! Sen gick vi hem o åt mat Lövbiff, persiljesmör, potatis o sallad. Mums :) När vi gjorde oss "klara för sängen" typ vid elva tiden, så ringde Tove o fråga om vi ville följa med ut på krogen för att hon och några till skulle åka till stan. Så, då vare bara att göra sig i ordning o haka på :) Självklart! Inte direkt ofta hon är i staden ;) Avslutade natten med att äta på Max! Huua


I söndags startade vi dagen med att ta en liten morgonpromenad bort till Ica. Köpte saker till våran go-frukost. Det var huur varmt som helst ute. Nästan så man flöt bort :P Haha! Sen när vi gått hem o fixat frukost, (baguetter, räkor, skagenröra, gurka, ost och ägg) ;) Så tog vi med oss filten och mackorna ut o satt oss vid "forsen". Myyyspyys! Låg där ett par timmar. Pratade, myste o svalkade av oss i vattnet typ en gång var tionde minut ;)

Sen kom Jonas o hälsa på. Blev bara tvtitt resten av kvällen!



Vad underbart det känns att sommaren är här :) Allt känns mycket roligare då!


Idag är sista dagen jag är hemma.. Imorrn börjar allvaret ;O Vet inte hur jag tänkte spendera min "sista dag som arbetslös", men, det lär väl bli som jag spenderat alla andra dagar: Titta på tv, sitta vid datorn och äta några gånger. Vill helst av allt gå ut,men som bekant så gillar jag inte att strosa runt ensam. Får see!




Ovido - Quiz & Flashcards