Alla inlägg under juni 2008

Av Malin Söderström - 17 juni 2008 17:16

Sista två timmarna på jobbet gick det skitdåligt. Som vanligt så stressar jag upp mig nåt helt otroligt, så det nästan svartnar för ögonen. Blir sådär nollställd och helt frånvarande. Tappar fullständigt koncentrationsförmågan och hör massa elaka röster i huvet.


Hoppas det går bättre imorrn.. Jobbar till 00,00 imorrn och 01,00 på torsdag.. Ska bli kul o se hur det är att jobba kväll.


Annars har jag inte så mkt att tillägga, är allmänt less på allt som finns.. Ja, nu är jag i det stadiet igen. Skiftar mellan två lägen mest hela tiden

Just nu är jag på det humöret då jag svär åt min spegelbild och trycker ner mig själv för precis allt. 


ääh, hoppas jag vaknar imorrn på den "rätta sidan".

Nya dag o nya tag!

Av Malin Söderström - 16 juni 2008 18:29

Visst är det härligt när man känner sån frustration i kroppen att man skulle kunna springa till närmaste stenvägg och slå huvudet blodigt?



Känslan av att man står och skriker rakt ut i ett rum fullt med folk,

men det är ingen som lyssnar.


Känslan av att öppna sig in till det allra djupaste,

men man blir fullständigt missförstådd.


Lyssna..?

Lyssna.

LYSSNA!





Av Malin Söderström - 11 juni 2008 16:58

Haha skaplig kontrast mellan de senaste två inläggen :P

Av Malin Söderström - 11 juni 2008 16:51

Fan, vad KUL det är att jobba! :)


Känns verkligen hur bra som helst nu..


Grymt härlig arbetsplats... Jättetrevlig o skön atmosfär. Dom tycker det är jätteviktigt med att man ska trivas på jobbet. Det finns massvis med mysrum, där man får gå iväg o relaxa om man känner för det.. Massagestolar... Massa fikarum där dom bjuder på frukt,kakor,massa olika te-sorter osv..

Och viktigast av allt är att hittills , så av alla arbetskamrater jag har träffat så är dom ovanligt trevliga!


 Jag trivs med andra ord väldigt bra =) Skönt att komma hem med ett leende på läpparna, och att kliva upp på morgonen utan att känna att det tar emot.



Av Malin Söderström - 10 juni 2008 20:01

Känns som att livet är alltför mycket på rutin.

 Hamnat i en sån period då man tänker en himla massa om precis allt. Känns som att det var en evighet sedan jag verkligen skrattade.


Jag längtar sjukt mycket till jag får lön, o håller tummarna att faktiskt pengarna ska göra mig ett litet snäpp gladare. (Precis som att pengar skulle radera "problem".)


Jag vill GÖRA nåt. Vill inte bara att sommaren ska svischa förbi och sen stiga in i höst-mörkret o depressionerna.


O jag luktar illa också.. O jag har gått upp för mycket i vikt för att trivas i min kropp.


Oj vad glädjefyllt inlägg detta blev!

Alla har vi våra dagar..



gbg

Av Malin Söderström - 10 juni 2008 17:40

Har kommit på en sak i dag på jobbet...


Göteborgare är nog de trevligaste i sverige! :)

av alla olika dialekter o typer av människor, så verkar iaf dom vara vänligast o mest "down to earth"! Hehe


Annars har jag inte så mkt att tillägga för stunden...

Tittar på Hells Kitchen! Tycker om alla matprogram jag! Oväntat va? ;P



Ciao!


Av Malin Söderström - 9 juni 2008 18:44

Har inte skrivit på ett tag nu...


Har inte orkat suttit vid datorn heller. Dels för att man sitter vid datorn o stirrar sig blind på jobbet. Efter halva dagarna är jag så himla slut i skallen så jag knappt kan läsa.


Det går helt okej! Det kommer nog kännas myyyyycket bättre, bara man har lärt sig allt. Just nu känner jag mig allmänt trög o osäker.

Men, det kommer väl :)


 Har jättetrevliga arbetskamrater iaf! Vi började redan första dagen att prata rätt "intimt". Det känns väldigt bra. Är ju inte direkt en självständig person, så det hela skulle vara mycket jobbigare om man inte hade någon att prata med på rasterna.


Hade en trevlig helg!


I fredags skulle vi egentligen åka till ljunga... Men, så blev det inte. Istället satt jag o Johan ute o pratade väldigt djupt deeptalk i flera timmar. Så himla skönt att prata av sig, o verkligen blotta sitt innersta. Sånt som man själv går o döljer långt inne för sig själv.. Sånt man inte pratar om.

Det behövde jag! Man känner sig som flera kilo lättare efteråt.


I lördags så kom Magda Julia  o Julia. Vi spenderade dagen med att gå på stan en sväng. Åt glass i solen, tittade lite i affärer. Sen sprang vi på fotbollsplanen, ena halvan med fotbollen o andra med en Drake ;) Efter vi hade varit hem å ätit tacos (mmuuums), så gick vi ut allihopa på ett litet "äventyr" :P Gick ner till vattnet o hoppade på stenarna. Dock blev det inte så mycket hoppande, min Julia var så rädd att vi var tvungen att vända. Både jag o Johans julia råkade 'ramla i' vattnet också ;) Jag har väldigt varma o kära minnen sen jag var barn och hoppade på stenarna med min Mormor. Kommer ihåg vad spännande man tyckte det var. :)


Igår efter alla hade åkt, så blev jag o Johan bjudna bort till AK och Kicken. Grillade o donade på. :)


idag har jag jobbat över. Två timmar. Kom nästan precis hem... Nu ska jag inte göra många knop... Ska vänta till Johan kommer hem bara, så vi kan ha lite myspys. Med bad o massage. Min kropp behöver verkligen det! Är alldeles stel :S


Ha det gött :)  


Av Malin Söderström - 2 juni 2008 11:50

Så var helgen slut!


I fredags tog jag det bara lugnt..


I lördags satt jag o Johan ute i 5 timmar, drack ett par öl o surrade. Det var jättetrevligt! Sen gick vi hem o åt mat Lövbiff, persiljesmör, potatis o sallad. Mums :) När vi gjorde oss "klara för sängen" typ vid elva tiden, så ringde Tove o fråga om vi ville följa med ut på krogen för att hon och några till skulle åka till stan. Så, då vare bara att göra sig i ordning o haka på :) Självklart! Inte direkt ofta hon är i staden ;) Avslutade natten med att äta på Max! Huua


I söndags startade vi dagen med att ta en liten morgonpromenad bort till Ica. Köpte saker till våran go-frukost. Det var huur varmt som helst ute. Nästan så man flöt bort :P Haha! Sen när vi gått hem o fixat frukost, (baguetter, räkor, skagenröra, gurka, ost och ägg) ;) Så tog vi med oss filten och mackorna ut o satt oss vid "forsen". Myyyspyys! Låg där ett par timmar. Pratade, myste o svalkade av oss i vattnet typ en gång var tionde minut ;)

Sen kom Jonas o hälsa på. Blev bara tvtitt resten av kvällen!



Vad underbart det känns att sommaren är här :) Allt känns mycket roligare då!


Idag är sista dagen jag är hemma.. Imorrn börjar allvaret ;O Vet inte hur jag tänkte spendera min "sista dag som arbetslös", men, det lär väl bli som jag spenderat alla andra dagar: Titta på tv, sitta vid datorn och äta några gånger. Vill helst av allt gå ut,men som bekant så gillar jag inte att strosa runt ensam. Får see!




Ovido - Quiz & Flashcards