Alla inlägg den 26 februari 2008

Av Malin Söderström - 26 februari 2008 12:37

svar på kommentar: Nej, jag har inte blekt det. Som jag skrivit i andra inlägg; så har jag färgat det brunt! :P Eller ja, ett försök till det iaf.



FYFAN vad jag är less på denna eviga brist på pengar.



Det inte så konstigt att jag har börjat blivit en Suris som kanske vissa väljer att kalla mig. Tänk att varje morgon ska kliva upp o klä på sig, och får möta faktan att man har verkligen inte något att ha på sig. Jag äger ,utan att 'underdriva', tre tröjor & ungefär tre byxor. Det är väldigt förnedrande och pinsamt att behöva gå i samma kläder hela tiden. Det hade varit lite mindre pinsamt om kläderna hade varit snygga också.


Sen att man måste gå runt med mitt äckliga hår. Som vägrar att ha en färg som faktiskt ser normal ut. Först gick jag runt med apelsinoranget, sen blev det kycklinggult. Sen nudå, så är det brungrönt. Också förnedrande.


Sen en till sak som verkligen drar ner mitt humör ; Jag har ett väldigt jobbigt problem som jag har lidit av senaste 5 åren ungefär. Ni tjejer som gnäller för att ni drabbas 5 dar i månaden. -Pleeease, give me a break!



Gud, vad jag skulle bli lycklig om jag bara en månad kunde få känna att jag faktiskt kan unna mig något.



Var tvungen att skriva av mig.


Ovido - Quiz & Flashcards