Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Malin Söderström - 12 januari 2009 15:36

Så var det måndag igen! ;/


Har haft en trevlig helg.


I fredags var jag på date och åt trerätters på Tandori! :) Lyxade även till det med ett glas vin till maten också. Den hungriga besten som jag är, så åt jag inte "bara" upp min förrätt, varmrätt och efterrätt.. Utan åt även upp hennes efterätt :P Ha ha.  Riktigt gott var det iallafall! Tycker det är väldigt mysigt att äta där med.


Efter svullandet, så gick vi hem till mig. Hade en kväll precis i min smak. Jag, David, Rikard och Tessan spelade kort, sen spelade vi sällskapsspel och sen lekte vi lite lekar. Pratade en massa, och dansade :) Sen blev jag hungrig (!!) så då blev det en sväng på subway också ;) Sen la vi oss vid 4 och kikade på family guy! =) Så, som sagt.. Kvällen var perfekt! Mycket mat, spel, musik och skratt.


I lördags kom det några stycken o drack hos mig. Vi spelade buzz, kort, "Trodde du ja" och var allmänt tokiga. Vid 3 lämnade jag sällskapet, och åkte med Christian hem till han istället. Vi skulle prata om en sak, men det är inte vår starka sida om man säger så ;O Så, som vanligt så har inga frågetecken fått sina svar.


I söndags när jag kom hem på eftermiddagen fick jag så glatt städa hela lägenheten :P Såg ut som att det hade varit ett rave där ungefär. Dammsög glas över hela nedervåningen, och plockade upp mysiga blöta snusar som låg på bordet och diskade blandannat. Underhållande ;) Sen fick jag besök av en god vän. Vi pratade en massa som vanligt om allt i världen, lagade mat och tittade på TV :)



Idag jobbar jag..  Går fint, o känner mig uppfylld av ödmjukheten.






Ovido - Quiz & Flashcards