Alla inlägg under februari 2008

Av Malin Söderström - 20 februari 2008 13:11

Sådär snygg är jag när jag är bakis. :P


Vet ingen tjej som blir lika dålig som jag dagen efter.


Men, är man ett olycksbarn så ;) Vad hade man annat förväntat sig?




Sitter nu här ensam i lägenheten nyduschad o insmord med en svidande salva. Ska snart ringa sjukhuset o försöka få en tid.


Lyssnar på musik o njuter ända in i själen.

Av Malin Söderström - 20 februari 2008 12:37

TACK så mkt, C, för att du kommenterar! Känns ju iaf lite kul att blogga då. Du är ju dock den enda som gör det ;O


Igår efter Johan hade åkt till telab så tänkte jag baka en paj. För första gången i mitt liv. För att vara ärlig har jag nog aldrig gjort någon deg av något slag förut. :P Så, jag känner mig inte sådär jättesäker när det gäller bakning!


Jag stod o garvade åt mig själv för jag hade inte en aning vad jag höll på med. Men, jag lyckades iaf få till en deg av något slag o rullade in köttfärs i den (!) Haha. Såg ut precis som en Calzone faktiskt! Sen när jag kämpat färdigt med projektet så såg jag vilken hemsk röra jag hade framkallat. Var tvungen att SKURA diskhon, diskbänken, vanliga bänken, spisen o köksbordet. :P


Sen kom Anton o höll mig sällskap. Han kom precis då jag höll på att städa bort allt. Men, han hann se hälften o frågade vad fan jag hade gjort :P


Jag satte in pajen i ugnen så att den skulle vara färdig när Johan kom hem vid halv tio. Mot all förmodan var den faktiskt jättegod ;P


Sen kom även Kicken o AK på besök. Vi spelade texas holdem o surrade. Satt uppe till ungefär 3 sen blev det nattinatti.

Av Malin Söderström - 19 februari 2008 23:33

I don't know where I'm going,

only I know where I've been.

gah

Av Malin Söderström - 19 februari 2008 18:18

so much feelings

Av Malin Söderström - 19 februari 2008 12:59

Häromdagen fick jag o johan idén att vi skulle färga håret. Jag tänkte färga håret brunt, eftersom jag är ganska less på att vara gulhårig.  Istället för blev håret brunt och grönt. Tydligen vägrar mitt hår bara vara en normal färg. Sist hade jag brunt o gult. Nu har jag brunt o grönt. Snitsigt!



Shit vad ynklig man blir då man är sjuk.

Igår och i förrgår låg jag precis hela dagen. Feber, magsjuk (Spytt galla), snorig, ont i halsen , huvudvärk, kallsvettningar, blod i urinet osv.

 Med andra ord har jag mått kanon!


Har även varit hos läkaren nu och kollat upp alla mina utslag som gör att jag håller på att dö för det klias så mkt. Fått recept på salva.


Får heller inte gå tillbaka till dagiset förrns det är borta.


Får panik! Kommer ju fan inte få några pengar alls om jag måste vara hemma så mkt.. :(



O igår klockan 21:45 tänkte jag utmana mig själv o gå o handla mat. Tyckte jag kände mig någorlunda pigg för att lyckas med det. Min kära mor satte in pengar så jag skulle ha råd med lite bröd o sånt. (Tack så mkt älskade mamma!)


 Iaf.. Jag hann bara komma ut då jag kände hur det började vända sig i magen på mig. Så jag gick o försökte koncentrera mig på att inte spy, då lyckades jag ramla o slå bakhuvet i isen. (!) Fyfan, snacka om pricken över i:t. Då fick johan hjälpa mig upp, o jag började gråta o tycka synd om mig själv. :P Jag sa "Man tycker ju att det borde vara nog med att ha magsjuka, vara förkyld o ha mensvärk. Men nä, då ska man ramla o slå bakhuvet också..... Fast, man får ju se det positivt, jag ramlade ju iallafall inte i hundbajs."

Av Malin Söderström - 17 februari 2008 19:13

snacka om att det var en impulsiv dag igår. Klockan 13 fick jag reda på att vi skulle åka till Paradisbadet i örnsköldsvik. Klockan 14 gick bussen från navet. Så det var bara att slänga sig upp ur soffan, skynda sig in i duschen för att raka benen, byta om o packa ner handdukar sen kuta ner till bussen. Det var jag julia o johan som skulle möta upp Anton Kenny o sigge i stan.


När vi stod där fick vi veta att det skulle ta 2½ timme att åka till övik. Det vill säga att vi skulle sammanlagt ha cirka 1 timme på oss att bada. Ingen av oss hade heller badkläder, så vi var tvungen att låna det också :P


Allt var stressigt o impulsivt, men gud så skoj jag hade! Skrattade så jag grät! :)


Idag har jag typ bara legat, ätit, legat o ätit mer. Asförkyld. Vaknade vid 7 i morse av hals o öronvärk. Jippie, har ju nästan varit frisk i en halv vecka!  Less!

Av Malin Söderström - 16 februari 2008 11:24

Ojoj vilken underbar dröm jag hade inatt :)


Jag drömde att jag var på värsta förfesten i fränsta med alla gamla vänner o bekanta. Sen var det konsert i en fet lokal. Det var ingen annan än Bon Jovi som kom på besök :P Hahah. Shit, vad jag vill se han alltså! Vilken gud.


När man drömmer vissa drömmar så vill man inte vakna.



Igår så åkte jag o Johan till Anton o satt o spela kort o drack lite. Det var trevligt! Sen tog vi bussen hem vid nio, för julia kom.


Idag vettefan vad som händer...



Av Malin Söderström - 15 februari 2008 11:58

Igår hade jag en otroligt mysig Alla hjärtans dag.


Först åt vi en god gryta som vi kockade ihop hemma.. Sen duschade vi o gjorde oss i ordning. Tog en promenix in till stan, o gick till Sundsvall Teater. :) Såg Cabaret. Det var roligt! Kul att göra nåt annorlunda ibland.


(O till dig som tror vi "har råd att roa oss" : Biljetterna fick jag gratis eftersom jag hjälpte till att sälja på Entré Sundsvall. )


Iaf.. Sen tog vi bussen hem, la oss i sängen och slog på lite Looove music. Haha :) Myspys.


 Nu sitter jag här på förskolan o lunchen är nu slut. ´







Ovido - Quiz & Flashcards