Alla inlägg den 12 mars 2008

Av Malin Söderström - 12 mars 2008 14:47

ojoj, vi har värsta erbjudanden här på Entre!


Tillexempel ett paket vi säljer: 1 dubbelrum på Firsthotel med frukost, en fika på stan, ett presentkort för 300 på valfri affär. För 720 kronor!! Fatta vad billigt. Hade jag inte bott här, så hade jag ju lätt köpt paketet:P Fast, det kan man ju göra ändå. ;)


Annars då? Det har varit ett jäkla hysteri denna vecka med tanke på att timrå biljetterna till slutspelet släppts. Har ju sålt några tusen biljetter bara till det. Huvva =) O är det någon av er som tänkt gå på lördag, så kan jag ju meddela att det bara finns ståplats kvar :P


Till helgen ska jag åka till ljunga o umgås med min familj. Saknar er, även fast det bara var lite över en vecka sen vi sågs. Ska bli jättekul iaf.


 Ska umgås med min Mormor som jag älskar obegränsat & oändligt. (jag vet att jag tjatar om det, men man kan aldrig ge för mycket kärlek.) Vi ska spela tv-spel o planera i "detalj" vad vi ska hitta på i london! =) Ska även umgås med resten av min familj. Mamma har ju tjatat om att jag ska rida hästen hon köpt. Så, man ska väl ställa upp på det också ;)


Nu är snart min lunch slut. Så, då ska man fortsätta klistra på ett leende på läpparna o försöka ignorera magvärken som flår mig inombords.




Ovido - Quiz & Flashcards