Alla inlägg den 17 mars 2008

Av Malin Söderström - 17 mars 2008 10:21

Har haft en helt underbar helg! =)


Fredag: Jag åkte med mor o christer till ljungaverk. Dom hade varit i stan o handlat lite grejer till hästen o Amigo ;D


Väl i ljunga så spelade jag o Mamma lite alfapet o surrade. Gick även upp till Mormor o bokade lite grejer till London resan :) Blandannat ska vi gå på The Lord Of The Rings- musikalen :D Lite häftigt då!! Blir som att se filmen live!! :) Den håller på i tre timmar.. Längtar som bara den! :)


Sen ringde Tove o ville jag skulle komma bort till henne o umgås o ha lite girltalk. Jag gick dit vid halvsju. Sen satt vi och surrade KONSTANT till ungefär halvtolv. Sen blev det dans på hög nivå, och duetter ;P Blev alldeles svettig av all hålligång! Men oj så jag skrattade! Var hur roligt som helst =) Tack för den underbara fredagen Tove :)


Lördag: Gick upp till mormor då jag vaknade med halsont sen dagen innan ;P Sen kom vi på att vi skulle starta om Zelda- A Link To The Past till SuperNintendo o klara ut det :) Så, sagt o gjort.. Vi började klockan tre o spelade utan stopp till halv ett på natten. Haha :) Det var verkligen jättekul! Jag har världens bästa mormor!!

Söndag: Då var det hästridning på schemat! :P Åkte till hussborg o red lite i hagen där. Blev ett par varv :P Sen drog jag o mormor o åt pizza på pizzerian i Ljunga!! :) Så kul att dom fixat ett matställe där med äntligen ;D Var jättegott verkligen!


Åkte till stan med sex tåget.. Johan kom o mötte mig på tåget. Sen blev det hem o myscha en massa! ^^


Ovido - Quiz & Flashcards