Alla inlägg den 14 april 2008

Av Malin Söderström - 14 april 2008 23:33

Har varit i stan från Torsdags till idag :)

Älskar att vara i din närhet, hjärtat.


Har haft en trevlig helg! Umgåtts med Johan o Jonas hela helgen.

I Lördags kom Anton också. Vi drack lite öl, o sjöng karaoke. Sen ville karlarna dra på fest.. Jag var inge sugen, då jag var nykter. Men, vi travade bort till festen en sväng. Det var inte roligt, men det är ju inte direkt ofta roligt på fest heller då man har noll lust o är noll berusad ;)


Det blev mycket pussar o kramar i helgen. O jag får aldrig nog!!  Vi har även legat måånga timmar i sängen o tittat på massa youtube klipp ;P Låter ju inte sådär jättespännande, men var grymt skönt o trevligt! :)


Haha, har ju stoppat i mig några tusen kalorier för mycket i helgen också.. Vi har ätit cheeseballs, delat på tre kartor öl och igår åt vi hemmagjord pizza ;) Det är ju så ljuvligt gott att synda ;P


Idag har jag varit hemma hos Tove o snackat en massa, som vanligt. :) Vi har även druckit cola o ätit chips med dipp. Haha, tyckte jag behövde det efter denna nyttiga helg ;D Men, alltid lika trevligt hemma hos min underbara vän. Sjukt, hur tacksam jag är för att jag har den människan så nära i mitt liv.








Ovido - Quiz & Flashcards