Alla inlägg den 22 april 2008

Av Malin Söderström - 22 april 2008 11:35

Här sitter jag med ångest för att jag är inne då det är så fint väder :S

Ingen lust att gå runt runt ute ensam heller iofs... Vore annat om det fanns en ballkong så hade man ju iaf kunna suttit där o glassat :)


Helgen har varit skön! Kan egentligen sammanfatta den med fyra ord; Mys, tjejsnack, mat och vin. Men jag kan ändå skriva lite mera ;)


I fredags var jag på en andra intervju. Den gick myyycket bättre än den första. Han sa att han fick ett bra intryck av mig iaf. Så jag håller tummarna att jag får det! :) Sen mötte jag upp Anton, Kenny o Johan i stan. Vi gick på systemet, sen satt vi oss en snabbis i solen o glassade.


Väl hemma, så satt jag o johan ute i solen med en varsin kall öl. Underbart! Sen på kvällen låg vi bara i sängen o spelade en massa tvspel. Med chips o popcorn ;) Haha!


I Lördags så gick jag Johan o Julia till tivolit. Det var pinsamt dåligt!! Var väldigt få karuseller, och dom var värdelösa. Såg ut som dom skulle gå sönder närsomhelst. Rostiga o liksom "hackade sig fram". Så, julia fick åka ett par karuseller sen köpte vi några lotter o sockervadd. :)


Senare kom Ylva och hämtade mig o vi for till Cornelia :) Det var jag Ylva Cornelia Mia o Tove. Vi drack en massa vin, surrade en massa tjejsnack om allt möjligt, spelade "Den elaka versionen av Sanning o Konsekvens" haha :)

Det var trevligt att träffa er tjejer! Som tjej behöver man faktiskt ha en kväll då och då med baaara brudar o en massa snack :) Eller vad säger ni?


Sen när vi druckit upp vårat vin, så ville dom på krogen. Jag var inte sugen, så jag traskade hem till Johan i stället. :)


Igår spelade vi tv spel i typ 10 timmar i sträck!!! Lagoon! Ett spel som jag älskat sen jag var liten. Älskar super nintendo! Är mycket mer känsla i de gamla spelen, än de nya. Mycket mer charm liksom =) Kanske har att göra med nostalgi också...


Idag ska jag till ljunga antagligen. För imorgon tänkte jag hjälpa mormor att vara barnvakt åt min lilla bäbis kusin :) så mysigt!


Ha det bra allesammans!

Ovido - Quiz & Flashcards