Alla inlägg den 17 april 2008

Av Malin Söderström - 17 april 2008 15:37

Igår så ringde en kille från ett ställe jag sökt ijobb på, och frågade om jag kunde komma in på en arbetsintervju :) Så, jag frågade mormor om hon kunde köra mig heela vägen till stora sundsvall. Underbar som hon är, så ställde hon upp utan gnäll!!


Jag var så sjukt nervös, o klantade mig... men tydligen så gjorde jag bättre intryck än vad jag trodde, för idag ringde han igen o frågade om jag kunde komma tillbaka imorgon :) Hoppas verkligen jag får det!!! Håller tummarna krampaktigt, men vill inte hoppas för mycket.


Efter intervjun åkte vi till min kära moster Petra o hälsade på o tittade på deras nya lägenhet :) skitfint var det! O alltid trevligt att träffa Petra, o få sig ett gott skratt ;)


Sen lämnade mormor av mig hos Johan. Vi gick på Ica direkt o handlade jättegod mat. Texmex kyckling, ris, sallad med feta ost och så gjorde jag thatziki :) Gryyymt gott var det!!

Sen blev det mys till 100% resten av kvällen med massage, bada badkar o massa pussar o kramar ;)  Lovely!


Imorse kom min Julia hit, så idag har vi varit ute i det vackra vädret. Satt på lekparken o solade medan hon lekte :)


På lördag ska jag Julia Julia o Johan gå på tivoli, kan nog bli väldigt skoj det. Hoppas det är fint väder bara! Sen på kvällen är jag bortbjuden till Cornelia! Jag Cornelia o Mia ska dricka lite vin o snacka tjejsnack :) Var länge sen, o jag betvivlar INTE att det kommer bli enormt trevligt! :)



Ovido - Quiz & Flashcards