Alla inlägg under december 2008

Av Malin Söderström - 21 december 2008 14:28

Haha ojoj vilken natt. Jobbade till tolv, sen gick jag hem o gjorde mig i ordning. Efter ett tag så kom grannen, Markus o Tessan med taxin hem till mig :)


Först trängdes vi i min lilla soffa o lyssnade på musik. Vid 4 gick Markus o grannen upp och la sig. När jag o Tessan skulle lägga oss så låg dom där i mitten av sängen och kramades karlarna haha :P Så vi la oss på varsin sida o myste ner oss. Idag har vi bara legat i sängen o tittat på Family Guy. Kanske världens bästa humor :P Sen blev det pizza, o nu är jag på jobbet.


Sagt det förut, o jag säger det igen. Gillar verkligen att umgås med er! :) Skrattar o mår gott. Sen är det ju aldrig helt fel med lite ögongodis heller ;)



Lika barn, leka bäst. Är det så?


Vill hem igen :(



Av Malin Söderström - 21 december 2008 00:57

Aldrig träffat någon som är så passionerad,

men samtidigt inte har något samvete.

Så djup, men ändå så tom.



Man ska aldrig bli förvånad, men varför blir jag det ändå? Även fast jag fått det bevisat gång på gång att du inte är den där varma människan jag målat fram.



Av Malin Söderström - 20 december 2008 18:47

Igår på dagen kom Petra o hälsade på =) Det var mycket trevligt att surra en massa. Hoppas det inte tar allt för lång tid till nästa gång.. Men känner jag oss rätt , så ;O Sorgligt nog händer det alltför sällan!


Efter det så blev det en liten tripp på stan med Stoffe o Tessan.. Sen hem till mig o umgicks med grannen o hans vänner. Alltid trevligt, så kul att vi lärt känna varann! :) Har alltid roligt i deras sällskap.


Festade på, sen vid tolv så la jag ner festandet o gick o mötte upp Christian på jobbet istället.  Sov väl ungefär 4 timmar sammanlagt. Lyssnade på skivan ungefär fyra gånger om o hade det mysigt.


När han gick på jobbet idag så gick jag hem.. Gick in till grannen o umgicks med dom tokarna en sväng innan det var dags för mig att gå till jobbet med! Slutar 00... Då blire att umgås vidare! ;D




Känner så sjukt mycket Kärlek,

bultar hårt i bröstet.



Men till vilken jävla nytta? Kan ju lika gärna slita ut hjärtat, hoppa på det och slänga det till något hungrigt monster.. Skulle inte kännas någon skillnad. Vore ju bättre istället för att dra ut på lidandet.   

Är som att jag utsatt mig  för ett långt utdraget självmord. Dör en bit om dagen.  





Av Malin Söderström - 18 december 2008 10:29

Fyfan vad hemskt det känns att vara tillbaka i det här. Rädd.


Trodde att den där nedbrytande rösten hade försvunnit för evigt.



Vaknar varje natt på blöta lakan av svett. Kan inte koncentrera mig på mer än ett ord i taget.


 Spänner mig och håller andan hela tiden, för det känns som att jag inte vågar andas. Gäspar mycket för syrebristen.



...Trodde heller aldrig jag skulle känna såhär starkt.




Av Malin Söderström - 17 december 2008 20:44

Igår fick jag lätta mitt hjärta.... Fick prata om en sak jag hållt inne i flera månader, och som har varit otroligt energikrävande och har orsakat många smärtsamma konsekvenser.



Det känns bra att jag fått ur mig det.. Men ändå känns det lite tomt, att nu är det inte längre i min fantasi. Nu är det så verkligt. Det var som att där och då fick sagan ett slut.



Transen och magin är över nu, och nu kommer det bara finnas kvar varmt om hjärtat.



Kommer sakna det där vi skapade. Av att vara i en annan värld och känslan av behagliga stötar i huden.




En otrolig resa med några av de vackraste ögonblicken i mitt liv.  Tack!



<3 Glosoli.






Av Malin Söderström - 16 december 2008 15:40

FYFAN.



Om jag skulle beskriva den känsla jag känner just i detta nu,


så är det precis som att det slog en knut runt hjärtat av taggtråd och jag känner hur taggarna sliter sönder mig inifrån.


Det är världens tryck över bröstet och jag anstränger mig hårt för att få i mig syre.


Händerna darrar så mycket att nyss då jag skulle ta bort luggen från ansiktet, så var jag tvungen att använda båda händerna..  En för att hålla i den andra.


Hjälp mig.

run

Av Malin Söderström - 16 december 2008 00:29

Detta stadie kommer hela tiden tillbaka.. Det tar olika lång tid emellan gångerna, och den sitter i olika länge. Men, det är exakt samma. Samma tomhet och svarta ångest. Konstant känsla av förlust och hopplöshet. Finner ingen ro alls, och spenderar varje dag med ett o samma syfte: Försöka att rymma.




Trycker så hårt över bröstet så det känns som att jag snart blir kvävd.



Vill bara springa tills benen viker sig, och ramla i den kalla snön och skrika mig hes. Skrika ur all frustration och allt det tunga.



Av Malin Söderström - 12 december 2008 20:49

Älskar ledighet! Men, skulle man inte ha något att göra på dagarna skulle man inte uppskatta ledigheten... :)


Igår så satt jag hemma med Tessan o Hanna.. Surrade óch umgicks..  Efter det stack jag till Christian.. 



Imorse kom Emilia hit.. Hon hade en fotouppgift och ville ha mig som modell! :) Så ,först blev det naket sen skulle jag vara ett monster.. :P Kul var det! Vi skrattade och hade samma avslappnade sköna stämning som alltid. När hon hade gått så kom Tessan hit o surrade en stund innnan hon skulle dra till matfors. Sen kom Anton o Johan.... Vi har pratat oavbrutet till nu och hela min kropp är uppfylld av kärlek. Jag tycker så mycket om de båda.


Nu har dom gått vidare, och jag är uppfylld av positiv energi. Känner att det finns så mycket här i livet man älskar.

Finns så mycket vackert.


Nu sitter jag själv och ska snart gå in till grannen. Kanske blir utgång, annars så går jag bara in på en drink sen hem hit igen o lyssnar på magisk musik.



Ovido - Quiz & Flashcards