Alla inlägg under december 2008

Av Malin Söderström - 11 december 2008 13:20

Jag har sedan jag blev 13, gått upp och ner i vikt hela tiden.. Går upp 5 kilo.. Går ner 5 kilo... Går upp 5 kilo.. .


Nu har jag blivit kramgo-kropp-Malin igen.

När jag flyttade in i lägenheten var jag benrangel-Malin.


Vet inte vad det beror på, för jag har samma livsstil hela tiden.. Har alltid ätit så här mycket, och tränar inte.


Teorin med att man gå ner i vikt då man mår psykiskt dåligt, och går upp då man mår bra stämmer heller inte på mig. För förra sommaren när jag mådde värre än nånsin så var jag i kramgo-Malin-formen.



Hmm? Jag sitter inte och säger att jag är TJOCK. Men,  jag sitter o funderar på lite anledningar till mina konstanta kroppförändringar.


Kan även tillägga att jag verkligen känner mig obekväm i min kropp då jag är lite mulligare som jag är nu.  Är hellre benrangel-Malin.



Låter kanske sjukt.. Då låter jag det göra det... Detta är min blogg, och mina tankar.


--------


Vill bara tillägga att FYFAN vad jag blir påverkad i humöret då jag ska få mens.  Är sådär pinsamt överdramatisk idag.  Och så mycket humörsvängningar att jag skäms ögonen ur mig så fort jag  inser det.


Hormonerna är läskiga! Fick frågan på jobbet ifall jag hade druckit socker till frukost. Eftersom jag ena sekunden är överenergisk , sen så ser jag ut som en ledsen liten hundvalp. Sen blire fnitterattack. Sen är jag så elak att jag slår hårt på tangenterna. Sen helt plötsligt glittrar ögonen...



Funderar på att leka struts och köra ner huvet i sanden.

Av Malin Söderström - 11 december 2008 08:53

Ojoj vad jag har hemlängtan redan.. Vill tillbaka till min inbjudande säng :(


Har fått så himla mysigt på sovrummet nu..För det första sover jag jättebra i den nya sängen. Har nya röda sängkläder, många kuddar o två täcken. Så mysigt! Älskar att bre ut mig och rulla runt o snosa  ^^  Har även fixat sängbord nu , som det står en stor rund lampa på.. Röd givetvis ;) Det är ett otroligt behagligt ljus och jag blir alldeles varm innuti och känner trygghetskänslor.



Haha det var en ganska ingående beskrivning på mitt sovrum. Märks det att jag är TRÖTT?  Erkänn att ni blir lite småsugna att krypa ner ni med ;P



 ---

Får sudda mycket då jag skriver, blir fel bokstäver typ hela tiden. Jag ser som en kratta. Vad har hänt? Verkligen allt är suddigt. Allt är som smetiga färgklickar som rinner ut åt olika håll. Det flimrar.. Svartnar o åker ihop.




Av Malin Söderström - 9 december 2008 08:40

Mina ögon svider hela tiden.. Har fått väldigt dålig syn. Jag ser allting suddigt. Är konstant trött och det spänner i pannan.


Måste verkligen ta mig till en optiker! Men tycker aldrig jag har tid till nåt :S Måste fan ta mig tid!



Igår efter jobbet åt jag middag, o städade lite. Sen tog jag bussen till Willys. Jag älskar att handla mat!! :) Jag tycker det är lika tillfredställande att handla mat , som många andra tjejer tycker det är att shoppa kläder. Det är mat och inredning jag tycker det känns allra bäst att lägga pengar på! ^^



Efter det så fick jag sällskap av en väldigt nära vän. En av de få jag verkligen kan öppna mitt hjärta för till 100%. Vi pysslade på lite och hade det trevligt. Tittade i rymdböcker och hängde upp tavlor. Låg i ett rött sken och diskuterade historia och andra världar.


Riktigt mysig kväll!



Idag efter jobbet ska jag umgås med Emilia. Vi ska blandannat fixa en fotouppgift som hon har. Får väl se hur det kommer gå. Lär inte vara den bästa modellen...Uppsvullda brinnande ögon.  Fy!


Av Malin Söderström - 8 december 2008 15:56

Så var ännu en helg slut.. Tiden bara rusar iväg, och jag sitter och tittar på med en suddig blick.


Helgen har iallafall varit jätte bra! =)


I fredags efter jobbet så kom Daniel, Linda o Tove och hämtade upp mig. Vi åkte till Ming Palace och åt middag. Som vanligt, så mådde jag jättegott och njöt av deras sällskap. Vi satt och skratta o tjoa på som vanligt, och kanske inte riktigt tänkte på att vi var på 'finrestaurang' om man säger så ;)


Efter middagen så åkte jag o Tove hem till mig o började göra oss i ordning.. Sen kom Stoffe... O James en sväng.. Vi spelade Vattenfall, som vanligt :P Vi skulle ju egentligen på krogen allihopa, men jag mötte upp min granne i trappen och han hade fest.. Så, vi öppnade våra dörrar och folket sprang emellan :P Blev mycket folk.. Uppskattningsvis cirka 30 stycken sammanlagt.


De enda jag kände som var där var Stoffe, Tove, Tessan och Ragge. :P Men, jag hade iaf kul! Roligt att lära känna nytt folk med! :) Blir nog fler grannfester framöver ;) Hihi!  


I lördags slappade jag med Stoffe hela dagen.. Vi låg i soffan, sen gick vi på stan o tittade lite på den där "skiduppvisningen" :P Vet inte vad man ska kalla det;)  Senare så åkte jag till skönsberg. Där blev det 4 glas vin, chips & dipp och tv-titt..  Skön kväll!


I går söndag, så blev det tvspel nästan hela kvällen. Var såå sugen på det.. Love it! :) Blev även en hel del städning sen fredagen ;P



Jobbar idag.. Och jag är så glad.. Jag började 14:00..  Inom en kvart fick jag två positiva  meningar sagda till mig.

 Min chef frågade mig ifall jag var sugen på fast anställning (!) .. Självklart!! :)  Så, 1 januari är jag fast anställd. Känns tryggt!

Sen så hade jag medlyssning av en handledare... Fick bara en kommentar efteråt  "Det enda jag har att säga är: Kanonbra som vanligt!"


Man behöver höra sånt ibland, för att stärka sitt självförtroende lite. Det är så lätt att man trycker ner sig själv och tänker dåliga tankar.



<3

Av Malin Söderström - 5 december 2008 11:13

Vet du hur mycket jag Älskar dig ? Känner så mycket kärlek att jag vill knipsa fast din hud emot min, så att du alltid är vid min sida.



Av Malin Söderström - 5 december 2008 08:26

Kommer på jobbet varje dag med blåa påsar under ögonen.. Undra vad faan dom tror om mig egentligen. Det vill jag inte veta ;P

 Anledningen för mina påsar, är ju naturligtvis att jag inte sover som jag ska. Det är bara för att jag är så tjurig och vill ta vara på varje ledig minut jag har..

=)



Det är värt att vara grisigt trött idag iaf. Låg och pratade med Tove några timmar inatt. Som vanligt finns det ingen hejd.  Så obeskrivligt skönt att kunna säga exakt vad man tänker. Pratade om taktik blandannat. ;)


Klockan var ställd på 6:30. Blev väl typ 3 timmar sömn..

----


Nu hoppas jag dagen går fort. Bestämde spontant igårkväll  att Tove ska till stan imorrn! :D Stoffe kommer också.  Saknar er båda! Ragge ska nog joina oss med.. Blir karaoke ! =) Vet dock inte hur det kommer gå, pågrund av min förkylning.. Men litegrann kan jag nog tralla! ^^



Djävulskt obehagligt det är med feber. Rinner svett av mig, samtidigt som jag får rysningar längs hela kroppen av kyla

Av Malin Söderström - 4 december 2008 10:33

Min kropp strejkar. När jag tänker på det har det nog alltid varit så. Jag straffar min kropp, och min kropp straffar Mig.


Har haft magkramper bra länge nu.. Men senaste veckorna har de hållt mig vaken om nätterna.

Drömmer intensivt, och vaknar alldeles svettig.

Har haft feber i två dagar nu med..


Men, jag jobbar ändå.. Tänker inte vara hemma med både ångest och kroppstrejk.



Jag känner vad min energi har försvunnit avsevärt.. Ser ut som en svinstia hemma, och jag har inte tvättat på länge. Orkar heller inte hitta på något med någon utan hittar undanflykter mest hela tiden. -Men energin och lusten kommer säkert tillbaka då jag blivit frisk! =)



Ska fan ta och rycka upp mig, och städa lägenheten då jag kommer hem. Hänga upp lite tavlor och dona på. Man mår ju inte direkt bättre av att det även  ser ut som ett helvete.



Imorrn är det iallafall helg.. Får se vad som sker! Har iallafall pratat med en vän om att ha ett litet julbord ^^



Är så sugen på julmys nu. Längtar verkligen till julhelgen! Känna ljusen och kärleken värma mig.




Ovido - Quiz & Flashcards