Alla inlägg under januari 2009

Av Malin Söderström - 20 januari 2009 18:01

Detta är min lyckodag. :D


* Hade en superdag på jobbet, nog den bästa sen jag började.

Så många fina ord och varma känslor.


*Gick till synoptik efter jobbet, och fick höra att jag inte behöver betala ett endaste öre på mina glasögon.


*Påväg hem från synoptik gick jag in på H&M för att köpa en foundation, vi började prata om hårfärg och den otroligt snälla kvinnan la ner en förpackning hårfärg i min påse och sa att hon bjöd på den.



Nu ska jag lägga mig på soffan och njuta av att jag känner sån otrolig lycka och ta vara på varje liten stund av denna ljuvliga känsla.



Snälla, underbara Lycka. Besök mig oftare. ^^ 

Av Malin Söderström - 20 januari 2009 14:33

Känner mig så otroligt glad idag och så tacksam.


Igårkväll hade jag o Emilia en mysig sleepover hemma hos mig. Det blev en massa fika och te, och sen drog vi på oss myskläder och la oss i min säng o läste =) Jag hade ett passionerat intresse för böcker förut, men lusten och orken har försvunnit med tiden tyvärr..  Men du har gett mig tillbaka motivationen till att ligga och slappna av och drömma mig bort med en bok ihanden.  Goa du!


Idag är jag mentor hela dagen, har en kort rast nu. Har varit jätteroligt, och jag känner att detta får mig att växa enormt. Att jag får det här ansvaret är verkligen en kick för mitt självförtroende. Nu är jag alldeles gråtfärdig, fick en sån fin komplimang från handledaren nyss.


TACK :)



Av Malin Söderström - 19 januari 2009 15:49

Igårkväll så kom Daniel, Tove och Linda till stan! =) Vi ville gå på bio, så det blev "The Yes Man" med Jim Carrey. Tycker han är riktigt underhållande, och filmen likaså. Det blev många skratt och många lyckorus av att umgås med de nära. Vi frossade en hel del som vanligt också. Vi satt allihopa med knäna fulla med godsaker. Popcorn, godis, läsk och chips. Blev som en liten buffé eftersom vi alla åt ur varandras knän ;) Mysigt var det!


När jag kom hem sen kände jag mig glad och belåten. Pratade med Tove i telefon till klockan 3 ungefär sen också ;O Sen sov jag såååå skönt ^^


Är på jobbet nu, har varit mentor ett par timmar.. det var kul! =) Ska även vara det imorgon och på onsdag. Hoppas jag får en lika gullig 'elev' som jag fick idag! =)


--------------

Mitt hjärta stannade, samtidigt som det slog hål på bröstet nyss.

Tycker det är så respektlöst då jag bett dig flera ggr att sluta dyka upp sådär på jobbet. Absolut så kan vi prata, men du behöver inte göra så jag får en panikattack.


Sluta att skrämma mig.


fy

Av Malin Söderström - 18 januari 2009 18:11

Så var helgen över snabbt.

Nu väntar två mördarveckor.. Kommer knappt vara ledig nån dag alls, o jobbar även två helger irad. Känns väldigt trist, gruvar mig redan.


Igår satt jag bara hemma igen och lyssnade på musik o pratade med folk. Jon kom hit en sväng och surrade lite, sen när han skulle hem så skjutsade han mig till C. Mysigt sovsällskap.


Vi startade dagen som vanligt på det bästa sättet, sen la vi oss i badkaret. Skönt!

Väl hemma har jag bara suttit här o pratat om att resa. Är så otroligt sugen att dra iväg till nåt fint paradis och ladda batterierna. Kunde jag, skulle jag dra nu på en gång.

Av Malin Söderström - 17 januari 2009 19:16

Igår efter jobbet var jag bara hemma och pratade med Erik flera timmar. Alltid lika underbart och givande. Aldrig nånsin mött någon som ens kommer i närheten av honom. Han vet allt om mig, och han ger mig alltid så kloka och välsagda ord. 

 Finns inga ord hur stor plats du har i mitt hjärta, och hur otroligt viktig du är i mitt liv.



Jag la mig vid tolv, men blev väckt ett par timmar efter av att telefonen ringde. Han kom hit, vi satt uppe och lyssna på musik ett tag sen la vi oss o myste. Vi låg i sängen o kramades till klockan 17 idag innan vi klev upp! ;O  Han har gått nu, och jag vill bara ha mer. Alltid så himla mysigt att känna din hud.



     Såhär låter magi:


http://se.youtube.com/watch?v=WAkFPN0OsP8



Innan jag träffade dig visste jag inte vad magi var. Du har visat mig en helt annan värld.







Av Malin Söderström - 15 januari 2009 08:46

Igår jobbade jag till 20:15, då gick jag bara hem och duschade och sen ut i kylan igen för att ta bussen till han.


La oss redan klockan 23, men jag låg vaken och lyssnade då skivan varvades två gånger och fylldes av det smekande lugnet när jag somnade in till ljudet av dina andetag.



You were a child,
Crawling on your knees toward him.

Av Malin Söderström - 14 januari 2009 14:18

Kände mig väldigt ynklig och sårbar igår. Så jag ringde Emilia för lite sällskap. Vi åkte o köpte en varsin godispåse o sen hem till mig! =) Satt i mjukiskläder och åt godis & pratade en massa. Sen blev vi sugna på mackor och te. Så vi smällde i oss sisodär 5 mackor var och ett par koppar te ;P

Vi pratade till klockan 2 ungefär, sen sussa vi så gott ^^


TACK för sällskapet, vännen. Allt känns så okomplicerat då jag pratar med dig.


----


De flesta tappar aptiten då de känner sig nere. Jag hetsäter. Blir alltid masochistisk då jag känner mig sårbar. Så då som exempel plågar jag min kropp genom att äta sjukligt stora mängder mat. Sen kan jag knappt andas eller röra mig efteråt.


Har tvångstankar då det gäller mat. Så fort det står något ätbart på bordet så MÅSTE jag äta upp det, hur mätt jag än är.

Sen så tar ångesten över.

Av Malin Söderström - 13 januari 2009 09:00

Igår direkt efter jobbet så catchade jag upp med Ylva lite! =) Som jag sa gumman, vi vet var vi har varandra... Vi har inte en sån där vänskap som måste uppdateras hela tiden för att hållas vid liv. Du har alltid mig, o jag har dig. Det vet jag! =)


Efter det så for jag till Johan och spelade kort med han, Tom och Ola. Blev mitt favoritspel 'Fyrmans'! :) Jag och Tom hade stort försprång från början, men sen vips så förlorade vi ändå. Sen fick jag skjuts hem, tog en dusch och myste ner mig i sängen. Jag älskar att lägga mig då jag är nyduschad! Man sover så himla gott då ^^


Jag ställer inte alarmet på telefonen, utan har laddat hem ett program till datorn där man kan ställa klockan istället. Så får man välja en låt som börjar spelas på klockslaget man ställer in. Var kanske inte så smart av mig att välja en viss låt till uppvaknandet i morse. Hann bara slå upp ögonen så hugg det i hjärtat och var nära till gråt.


Det är väldigt viktigt hur starten på dagen är, det är nästan det som avgör hur den kommer se ut sen. Hoppas bara fortsättningen av dagen kommer bli mer glädjefylld än hur den började.. ;O



Ovido - Quiz & Flashcards