Alla inlägg under januari 2009

Av Malin Söderström - 12 januari 2009 15:36

Så var det måndag igen! ;/


Har haft en trevlig helg.


I fredags var jag på date och åt trerätters på Tandori! :) Lyxade även till det med ett glas vin till maten också. Den hungriga besten som jag är, så åt jag inte "bara" upp min förrätt, varmrätt och efterrätt.. Utan åt även upp hennes efterätt :P Ha ha.  Riktigt gott var det iallafall! Tycker det är väldigt mysigt att äta där med.


Efter svullandet, så gick vi hem till mig. Hade en kväll precis i min smak. Jag, David, Rikard och Tessan spelade kort, sen spelade vi sällskapsspel och sen lekte vi lite lekar. Pratade en massa, och dansade :) Sen blev jag hungrig (!!) så då blev det en sväng på subway också ;) Sen la vi oss vid 4 och kikade på family guy! =) Så, som sagt.. Kvällen var perfekt! Mycket mat, spel, musik och skratt.


I lördags kom det några stycken o drack hos mig. Vi spelade buzz, kort, "Trodde du ja" och var allmänt tokiga. Vid 3 lämnade jag sällskapet, och åkte med Christian hem till han istället. Vi skulle prata om en sak, men det är inte vår starka sida om man säger så ;O Så, som vanligt så har inga frågetecken fått sina svar.


I söndags när jag kom hem på eftermiddagen fick jag så glatt städa hela lägenheten :P Såg ut som att det hade varit ett rave där ungefär. Dammsög glas över hela nedervåningen, och plockade upp mysiga blöta snusar som låg på bordet och diskade blandannat. Underhållande ;) Sen fick jag besök av en god vän. Vi pratade en massa som vanligt om allt i världen, lagade mat och tittade på TV :)



Idag jobbar jag..  Går fint, o känner mig uppfylld av ödmjukheten.






Av Malin Söderström - 9 januari 2009 13:59

Är på ett otroligt bra humör idag. Går jättebra att jobba , och jag känner mig extra engagerad o trevlig. Sen jag började idag har jag fått nästan varenda kund att avsluta samtalet med ett litet fnitter ^^ Fått fina komplimanger med! =)  "Oj oj, du är en pärla!"


Allt blir så mycket lättare och roligare, när man bara ser saker från den ljusa sidan och har ett leende på läpparna. Tiden går fortare också! :) Man får så mycket mer från omgivningen med.


Tar verkligen vara på dessa dagar. När jag slipper känna trycket över bröstet.


Slutar om cirka två timmar.. Ska verkligen njuta av denna helg, och den har ju börjat bra :) Hoppas humöret håller i sig.



Trevlig helg , gott folk!





Av Malin Söderström - 8 januari 2009 10:37

En liten uppdatering: 


Måndagen innan nyår åkte jag, Linda, Tove, Lisa, Stoffe o Jens till vemdalen. 


Vi fick en stuga mycket längre bort än väntat.. Så långt bort att jag inte ens gick på krogen eller afterski en enda dag. Vilket jag tycker är det roligaste med vemdalen egentligen.. Enda gången jag lämnade stugan var två ggr då vi handlade mat på ICA , och två kvällar då det var förfest hos grannarna.


Själva nyårsafton när de andra skulle på krogen, gick jag o Stoffe tillbaka till stugan istället. Ingen av oss minns vad vi gjorde, eller OM vi var vakna på tolvslaget. :P  Vaknade när de andra kom hem från krogen vid 4 tiden. Joinade tjejerna för fyllekäk och sitta uppe till 9 på morron med Tove & Linda. Vi spelade 'bissmark' och skrattade så att tårarna sprutade. Det var lätt de bästa timmarna på hela resan. Vi var så där riktigt flummtrötta och var nog barnsligast i världen med vårt snack.. ;)


Kan egentligen sammanfatta resan med fyra ord: Fyrmans, Absolut överens, HB och mat.  Ha ha!



På fredagskväll kom Christer o hämta mig. Åkte direkt till nästa fest, i sundsvall. Världens misslyckade sådan. Fick bevisat för mig, som ett slag i ansiktet, att en av de människorna jag tyckt mest om och lyft mest till skyarna genom åren är bakom ytan en otroligt falsk och elak person.


Jag kunde inte åka hem till mig heller, och slippa den där skiten.. För där var Magda med två av hennes vänner o skulle sova över. Så, jag fick så glatt följa med en gammal vän o sova där istället. Vilket också var ett fullständigt misslyckande. 2 timmars gråt så att ögonen såg ut som klot, och ilska som jag inte sett eller käntväldigt länge.


På lördagen kom en person jag saknade mycket i vemdalen hem till sundsvall med. Han hade varit borta över nyår han också. Då frågade han ifall han fick komma till mig direkt då tåget var i stan. Så blev det. Låg i hans armar och kysste ömt över hela huden till sent dagen efter då han var tvungen att åka hem.



Vill inte att det ska sluta, samtidigt som jag känner det är på tiden att sätta punkt.












Av Malin Söderström - 7 januari 2009 12:43

Jag har blivit utmanad av Petra:




4 av mina favoritprogram på TV

*Family Guy

*Simpsons

*Sex and the city

*Gossip girl


(O många till)



4 saker jag gjorde igår

*Kramades med den mysigaste.

*Kollade på family guy.

*Såg "Jiddra inte med Zohan", med Christian. -Asbra!

*Åt som vanligt som en gris.






4 saker som jag ser fram emot

*Utvecklas ännu mer som människa och bli starkare.

*Åka till London med mormor =)

*Dela magi och kärlek med mina nära.

*Lunchen! ;P  HUNGRIG, som vanligt.





4 av mina favoritrestauranger

*Ming Palace

*Shish kebab

*Jops

*Cupolen





4 saker på min önskelista:

*Resa till egypten och ta del av historien.

*Bli av med ångest och oro.

*Våga mer.

*Bli duktigare på att prata.





4 personer jag utmanar:

*Tessan

*Therese

*Helené

*Sofie



---------------------------------


Längesen jag skrev här nu.. Kom hem ifrån vemdalen i fredagsnatt.. Sen dess har jag inte orkat skriva nåt. Ska uppdatera då jag kommer hem senare. Jobbar nu. Känns ovant, blir att man får "lära sig på nytt" då man varit borta ett tag.. Men, det går rätt bra ändå! =) Ska smälla i mig frukt nu på rasten, för jag är svinhungrig. Har inte lunch förrns ungefär två timmar. :( 



Hörs sen!  Tjaaao


Ovido - Quiz & Flashcards