Alla inlägg den 9 januari 2008

Av Malin Söderström - 9 januari 2008 23:52

Svar på kommentar till Therese:  Haha, ja, verkligen. Helt sant, så får man liksom se redan då hur man funkar också som par. Det märks ju på en gång vem som "får göra mest" osv. Vem som är mest seriös, o vem som ser det som en rolig grej. För oss har det gått bra på den saken, bra uppdelat o så.. Men, för den delen tror jag knappast jag skulle vilja göra köttfärs av mitt barn xD HAHA (Som jag känner för att göra med hunden i nuläget)


Sen så tror jag heller inte att mitt barn skulle hoppa på mig och bita mig. Eller attackera mitt ansikte och riva mig o bita mig i ansiktet ;D Men förstår vad du menar :) Har själv sagt samma sak! hehe



Svar på kommentar till Linda: Ja, vi kan dra ihop ett gäng! Vet du när angeltävlingarna börjar då?! :)

Av Malin Söderström - 9 januari 2008 21:59

Känns som att jag är i puberteten igen. Humöret går upp och ner,ner o upp. För en kvart sen satt jag o skrattade i badkaret med min karl. Nu sitter jag här och surar för att hunden kom in och attackerade mig och börja bita mig.


Det svider på hela armarna och händerna. Han hoppade nyss upp och bet mig i ansiktet också. Fick sig en tugga av hakan.  (Nej så illa var det inte, men just nu känner jag mig misshandlad och less. )


Varför är varje dag så lik, men ändå så olik dagen innan? Den största skillnaden är väl ens humör. Man kan vakna en morgon och bara må skit utan anledning, oh man känner att det tar emot att le. Sen kan man vakna en dag med ett leende på läpparna och har svårt att inte ha mungiporna i topp. Mänskligt, men jobbigt!




Av Malin Söderström - 9 januari 2008 16:04

Satt o surra om att fixa ett anglingslag i år.. Men kom inte på när "anglingsäsongen" börjar ;O -Så nån som vet när den börjar? Skulle vilja ha ett lag, har aldrig haft det. Och ni ser ju på bilden vad jag verkar vara proffsig när det gäller fiske!! :)



La även in en bild på en huuur fin hund som helst :) Snodde från mammas blogg ;) Du har helt rätt, mamsen. Det där vore en perfekt hund för mig. Nu vet du vad du kan köpa åt mig i 20års present! :P


Som sagt, jag vill ju ha en "mesig" hund jag. Inte en farlig kamphund som kan bita ihjäl en om man råkar uppfostra dom lite fel. Jag vill ha en hund som jag bara kan goooosa med och skämma bort utan att dom "tar skada" eller vad man ska säga. Om ni fattar..



 Sen apropå ingenting.. Jag tänker ju väldigt mycket. Men, bara en psykologisk fundering ; Jag tror att saker man stör sig på med andra, är vad man stör sig på Sig själv. Till exempel, jag stör mig ibland på min lillasyster Julia då hon är jättemesig och inte säger ifrån då jag ser att hon blir ledsen. När hon leker med andra barn, och dom gör något dumt mot henne. Då blir jag liksom irriterad på henne, för att hon inte säger till. Och det har jag kommit på att det är nog så ,för att jag själv hatar den "egenskapen" med mig själv. Att jag är dumsnäll och tar så mycket skit.  Hmm, svårt att förklara. .... 



Dagen: Rullade ut ur sängen i morse med en vacker el-chocks-frilla. Tog med mig vovven ut och vaknade efter jag gått några meter. Sen har Christer (mammas man) varit här på en kopp kaffe o lite hundsnack.


 Sen gick jag Johan o Tyson på en härlig promenad ute i  det härliga vädret. Blött och slaskigt, var nära att ramla på rumpan ett par gånger. Sen nu har jag nyss smörjt in mina händer för dom är ömma och torra efter vovven har försökt mörda mig genom att äta upp mina händer.



Hoppas alla har en härlig lill-lördag!




Ovido - Quiz & Flashcards