Alla inlägg den 15 januari 2008

Av Malin Söderström - 15 januari 2008 13:50

Är så sjukt stolt att jag har just min Mamma. Skulle inte kunna önska mig någon annan. Du är förstående mot mig, du ställer upp på allt du kan. Kommer aldrig kunna visa hur mycket det betyder för mig. Men, jag kan ju försöka iaf :)


 Nu har jag ny energi, nu är jag redo att möta alla kunder igen. Glada som sura ;)

 Har nyss fått i mig lite lunch, tack vare min underbara mamma! Höll ju på att hungra ihjäl som ni vet ;P Så nu har jag fått i mig en baguette och såna där nyttiga nötter!



Håller på att försöka sluta snusa, eller jag håller iaf på att trappa ner rejält. Jag har ju blivit så pass vuxen att jag börjat blivit liite realistisk ;O Har insett ganska hårt att jag inte har råd att snusa. Så, nu har jag bestämt med mig själv att jag bara ska ett par styckna om dagen.


 O ni snusare vet ju, att när man inte haft snus inne på ett tag så får man sån otrolig spänningshuvudvärk. Iaf jag! Och man får ett sånt grymt sug liksom. Så, jag var ju tvungen att köpa dom där nötterna så jag kunde ha något att tugga frenetiskt på :P Men, nu när påsen blev slut så tog jag en snus ändå. Haha. Har såå mkt karaktär!





Har startat en omröstning också. (Finns längst upp i spalten till vänster)



Av Malin Söderström - 15 januari 2008 12:00

Nu sitter jag här, tar emot kunder och drömmer tillbaka till allt smarrigt jag åt igår.


Jag är HUNGRIG!!! :(


Hela jag blir så grymt påverkad då jag inte ätit på ett par timmar. Jag blir jättehängig, känslig, tom på energi o svag.


Ska väl kanske unna mig med att gå o köpa ett äpple på lunchen (!). Det är så kul att vara luspank.


Nyss kom det in en 80åring och dömde ut mig för att jag hänvisade henne till våran hemsida. (Hon frågade om vi hade en broschyr över alla evenemang som vi säljer, vilket så klart vi inte kan ha då det släpps nya biljetter flera gånger i veckan.) Men, på internet uppdateras det ju. Hon sa iaf på sitt nog allra otrevligaste sätt: "Ni kanske borde tänka på att 80åringar inte kan med internet!"  Absolut, jag håller med henne. Men, vad kan jag göra åt det? Är det jag som har bestämt att dagens samhälle ska vara så ? Att har man inte internet så är man körd mer eller mindre?


För övrigt är det faktiskt kul att jobba här. När det kommer in personer som är artiga och allmänt trevliga.






Ovido - Quiz & Flashcards