Alla inlägg den 18 januari 2008

Av Malin Söderström - 18 januari 2008 16:10

Trycker det ser så tråkigt ut i min blogg , när jag inte lagt upp bilder på ett tag. Så, eftersom jag är o arbetar så har jag ju inga bilder jag kan lägga ut heller... Förutom denna väldigt vackra bild som ni alla har sett förut antar jag ;) hehe.


Men, vacker är den.


 Jag längtar så otroligt mycket till sommaren. Det är då man lever, och på vintern har man gått i ide. Allt känns mycket tristare och mer dystert på vintern. Inte bara ute det är mörkare, utan känns så mycket gråare innuti också. Men, på sommaren är det ljust och man känner mer hopp inombords.



Av Malin Söderström - 18 januari 2008 15:15

Detta är utan tvekan den sämsta dagen hittills på Entré.

Jag har klantat mig med varje kund i stort sett. Kan inte komma på någon dag då jag känt mig trögare än denna. Känner mig allmänt förvirrad, klumpig och hjärndöd. Sammanfattningsvis kan man ju säga att den här dagen suger hårt. Jag känner sånt stort agg emot mig själv att jag tycker synd om allas närvaro jag förpestar idag.


Tror jag har något fysiskt fel. Det händer rätt ofta att det blir som en kortslutning i min skalle, det svartnar för ögonen som att jag svimmar en sekund. Sen ser jag alldeles suddigt. Hjärnan känns jättetung och jag har svårt att förstå när någon pratar med mig.


Nån som vet vad det kan vara? Förutom att jag är trög? ;O

Ovido - Quiz & Flashcards