Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Malin Söderström - 17 mars 2009 19:58

Helgen kändes som en konstant lyckokick. Kändes som att jag inte var i vaket tillstånd utan att allt hände i en dröm.


Svårt att beskriva.. Men det hela kändes så overkligt.


i Fredags mötte jag ju upp Erik efter jag grämt mig ett par timmar. ;O

Trodde det skulle vara krystat och pinsamma tystnader. Men, nervositeten släppte på en gång. :) Allt kändes bra, och flöt på som vanligt. Vi pratade en stund, sen mötte vi upp de två han åkt med. Vi gick på subway o åt, sen hem till mig o förfestade. Spelade lite "vattenfall" sen gick vi till stadshuset.


Där var det ett par kända ansikten. Så blev massa pussar, dans och skratt. Jag och Paulina lyckades ramla över varandra också. Hon underst, så jag landade rätt mjukt ha ha! :P


Sen drog jag och värmlänningarna hem till mig igen. Men, jag gjorde "en Malin" o försvann upp till sängen utan att säga till ;O När jag blir trött/less på fyllan så brukar jag i regel inte säga nåt utan går bara.

 Kan inte förklara varför jag gör så.. Men antar det är för att jag inte orkar höra massa eventuell tjat ;O


lördagen vaknade jag med en massa energi i kroppen. Så jag tvingade upp Erik i sängen för att gå ut på en liten utflykt ;) Efter vi varit o köpt korv mä brö, så gick vi på jakt efter sittunderlägg :P Hittade två stycken för det underbara priset 120 riksdaler. Helt galet!


Vandrade runt länge för att hitta ett grillställe, men utan resultat. Så, till slut satt vi oss på en parkering o försökte göra upp en liten eld så vi kunde grilla våra korvar. Tyvärr så gick det inte så bra, så en kallkorv senare så gick vi hem till mig igen.


Spenderade resten av dagen med att spela Donkey kong och Buzz. Pratade deeptalk o drack lite. Sen på natten mötte vi upp Stoffe o hans kompis för att äta pizza. MUMS!


söndagen spelade vi lite mer tvspel innan min goa vän skulle åka sina 70 mil hemöver. Längtar till nästa gång vi ses!


Sen på kvällen åkte jag till Christian. Vi tittade på Planet Earth o myste i soffan. ^^ Han 'knycklade' ihop mig också. He he.


Idag började jag 13:30.. Ställde klockan tidigt så jag skulle hinna göra nåt innan. Först mötte jag Magda på stan en sväng för att ge henne min nyckel.

Sen promenerade jag bort till Ylva i sallyhill. Underbart väder!

Jag blir så påverkad av vädret.. O dagar som denna känner jag mig sprudlande. Jag o Ylva tog en promenad, åt lunch o sen satt vi på hennes ballkong o njöt. =)


Har suttit brevid Peter o jobbat hela dagen. Vilken skillnad det är då man får sitta med en vän o jobba. Såhär bra har det inte känts på väldigt länge att vara här. Slutar 22.

Ovido - Quiz & Flashcards