Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Malin Söderström - 20 mars 2009 22:30

I onsdags påväg hem från jobbet mötte jag Tessan.. Så vi gick hem till mig o drack ett par drinkar o pratade resor, innan vi skulle till Johan i skönsberg. Han fyllde år så han hade en liten fest. När folket skulle på krogen så gick jag hem som vanligt. Men senare mötte jag upp Stoffe på Shell för lite fyllekäk eftersom allt annat var stängt. Blev en korv med brö, och en påse godis ;P



Igår, torsdag så umgicks jag med Markus hela dagen. Vi åt finmiddag hemma hos han- blodpudding, sen kollade vi på Family guy hemma hos mig. Blev även spöad i Buzz. Då han gick hem vid nio, vandrade jag bort till Christian. Pratade med mamma under tiden. Tack älskade du för att du lyssnar. Behövde prata av mig.

Väl hemma hos Christian blev det dataspel. Kollade på en quakematch, o bilspel. Som vanligt vaknade vi mitt i natten för ännu mer mys. Det drömliknande tillståndet.



Ikväll fredag, så jobbar jag. Slutar 00.  Det enda jag är sugen på nu är soffmys. Är så sugen på att se en film med en påse godis i handen. Är i den roliga tiden i månaden.. Så är grymt sötsugen och ynklig. Känner

mig ofräsch o luktar mycket illa. :P Får se ifall jag orkar med tvspelsnatt med Christian o Mattias. Borde ta en dusch först iaf ha ha ;)



Ovido - Quiz & Flashcards