Alla inlägg den 22 mars 2009

Av Malin Söderström - 22 mars 2009 11:42

Igår var det sjukt stressigt på jobbet. Sista två timmarna var jag helt förstörd. Skakade, var krut torr i munnen och fick svettattacker. Var tvungen att springa till Ica o köpa en påse choklad för lite tröst ;P Och det hjälpte faktiskt lite hehe. Då jag slutade så gick jag hem till Tessan med två påsar chips och dipp. Var riiiktigt gott, som jag hade längtat! Fick även en present av henne som hon köpt i Thailand... Ett par trosor med Svampbob på :D Hur söta som helst. Vill helst rama in dom så att dom inte blir förstörda. ^^  Sen pratade vi karlar och tittade på bilder. Det var trevligt, vännen.


Fick ett SMS som egentligen borde göra mig glad. "Tänker på dig... Konstig känsla.. Du är great."  Vet inte hur jag ska ta det där som. Ska inte tänka mera på det.


Vid 2 ringde Christian o ville sova över. När jag skulle kasta ut nyckeln till han, såg en person det. Då ringde han upp mig o var lite upprörd. Sen skrev han ett SMS o berättade att han är "lite kär i mig." Svårt att avgöra om det bara var ett betydelselöst fyllesms eller ifall det verkligen är så. Men, tror faktiskt det är sant för jag har känt på mig det en tid.


Var jobbigt att kliva upp i morse, då jag mycket hellre ville ligga kvar i hans armar. Är på jobbet nu, det går bra.. Känner mig lugn. Peter sitter vid min sida, så det gör det hela mycket enklare! =)



Ovido - Quiz & Flashcards