Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Malin Söderström - 25 maj 2009 12:19

Så var ännu en helg förbi. :/


I fredags då jag slutat gick jag direkt o mötte upp Stoffe på stan.  Vi handlade på hemköp sen gick vi hem till mig o åt middag. BLOPUDDING xP Åt en varsin förpackning. Hehe! Fredrik, Simon, Dennis och Tim kom o joinade oss senare. Vi spelade "Fuck the dealer." Hatar drickspel, men ibland måste man ställa upp. ;P Lyckades övertala Tim o Stoffe att följa med mig till Oscars för det var Open Mind. De andra karlarna var löjliga och gick på stadshuset istället.

 

Efter jag bränt 600 på Oscars och hånglat med en tjej vars kille gav mig mördarblicken.. Så var det dags att vandra hemåt. Christian följde med.


Du kan ju hantera dina känslor.


I lördags då vi ätit frukost o tagit igen några dagar gick vi bort till Martin. Tittade när dom spelade Street Fighter, åt hemköp's lasagne och läste lite. Sen gick jag hem igen för att göra mig i ordning.


När du lägger hela din tyngd på mig, känner jag mig lättare.


Petra & Ida kom hit. =) Planen var att vi skulle spela spel och sen gå ut på krogen för att Ida fyllde 18. Det blev inget spel, och heller ingen krog. :P Men vi hade roliga samtal med många skratt. Maja och Carro kom o surrade en stund dom med. Jag hade trevligt även fast inget blev som vi planerat! ;D När alla hade åkt förutom Petra så gick vi på subway o fyllekäkade. Jag svalde min macka hel, sen åt jag upp hennes halva. :P Efter det ringde jag taxi, och med samma stopp som vanligt. Nacksta, Christian.


Igår söndag ringde vi och beställde vår vanliga helgfrukost. Tacoplate från biteline. Sen tog vi med oss en filt, mötte upp en kompis till Christian; Simon. Köpte glass o juice på statoil, sen satt vi oss i GA-parken och myste. Låg där ett par timmar o surrade. Sköönt!


Gick hem vid 18. Spenderade resten av söndagen med att äta några omgångar, såg "Söndagsparty med Filip o Fredrik"sen låg jag i sängen till 2 och såg Desperate Housewives och grät som ett barn. Det är så fint. 



Nu ska jag snart gå till jobbet. 





Ovido - Quiz & Flashcards