Alla inlägg under mars 2009

Av Malin Söderström - 22 mars 2009 11:42

Igår var det sjukt stressigt på jobbet. Sista två timmarna var jag helt förstörd. Skakade, var krut torr i munnen och fick svettattacker. Var tvungen att springa till Ica o köpa en påse choklad för lite tröst ;P Och det hjälpte faktiskt lite hehe. Då jag slutade så gick jag hem till Tessan med två påsar chips och dipp. Var riiiktigt gott, som jag hade längtat! Fick även en present av henne som hon köpt i Thailand... Ett par trosor med Svampbob på :D Hur söta som helst. Vill helst rama in dom så att dom inte blir förstörda. ^^  Sen pratade vi karlar och tittade på bilder. Det var trevligt, vännen.


Fick ett SMS som egentligen borde göra mig glad. "Tänker på dig... Konstig känsla.. Du är great."  Vet inte hur jag ska ta det där som. Ska inte tänka mera på det.


Vid 2 ringde Christian o ville sova över. När jag skulle kasta ut nyckeln till han, såg en person det. Då ringde han upp mig o var lite upprörd. Sen skrev han ett SMS o berättade att han är "lite kär i mig." Svårt att avgöra om det bara var ett betydelselöst fyllesms eller ifall det verkligen är så. Men, tror faktiskt det är sant för jag har känt på mig det en tid.


Var jobbigt att kliva upp i morse, då jag mycket hellre ville ligga kvar i hans armar. Är på jobbet nu, det går bra.. Känner mig lugn. Peter sitter vid min sida, så det gör det hela mycket enklare! =)



Av Malin Söderström - 21 mars 2009 16:01

Gick till Christian inatt efter jobbet o spelade Buzz med han o Mattias. Vi spelade två omgångar, o jag vann ena! ;P Men innan så var jag tvungen att låna duschen o fick låna ett par kallingar av C.. Ha ha! Skönare med underkläder för män :P Kanske ska börja använda kalsonger på heltid istället ;)


Otroligt skönt med en vit helg! Känns verkligen bra i kroppen. Jobbar nu, men sen ikväll ska jag nog bara vara hemma för mig själv. Känner för egentid. Ska köpa smågodis o chips. Ta på mig mjukiskläderna direkt jag kommer innanför dörren o bara njuta. Får väl se ifall det blir några ändringar i schemat, men just nu är det som lockar allra mest iaf.


Choooklaaaad. Chiiips. Snart så :D

Av Malin Söderström - 20 mars 2009 22:30

I onsdags påväg hem från jobbet mötte jag Tessan.. Så vi gick hem till mig o drack ett par drinkar o pratade resor, innan vi skulle till Johan i skönsberg. Han fyllde år så han hade en liten fest. När folket skulle på krogen så gick jag hem som vanligt. Men senare mötte jag upp Stoffe på Shell för lite fyllekäk eftersom allt annat var stängt. Blev en korv med brö, och en påse godis ;P



Igår, torsdag så umgicks jag med Markus hela dagen. Vi åt finmiddag hemma hos han- blodpudding, sen kollade vi på Family guy hemma hos mig. Blev även spöad i Buzz. Då han gick hem vid nio, vandrade jag bort till Christian. Pratade med mamma under tiden. Tack älskade du för att du lyssnar. Behövde prata av mig.

Väl hemma hos Christian blev det dataspel. Kollade på en quakematch, o bilspel. Som vanligt vaknade vi mitt i natten för ännu mer mys. Det drömliknande tillståndet.



Ikväll fredag, så jobbar jag. Slutar 00.  Det enda jag är sugen på nu är soffmys. Är så sugen på att se en film med en påse godis i handen. Är i den roliga tiden i månaden.. Så är grymt sötsugen och ynklig. Känner

mig ofräsch o luktar mycket illa. :P Får se ifall jag orkar med tvspelsnatt med Christian o Mattias. Borde ta en dusch först iaf ha ha ;)



Av Malin Söderström - 18 mars 2009 16:07

Igår efter jobbet fick jag promenadsällskap av Peter! =) Vi gnällde som två kärringar. Vi höll på att ramla titt som tätt också för att verkligen gå in för rollen ;P


Sen hann jag inte så mycket mer än att prata med Tove, äta 5 mackor o sen duscha. När jag skulle lägga mig för att sova blev jag helt plötsligt sugen att läsa "Berts dagbok".. Ha ha ha ! Klockrent  xD


Sover så djupt nuförtiden.. Drömmer intensivt, och 1000 bilder snurrar i mitt huvud då jag vaknar alldeles yr.


Strålande väder även idag.. Så, jag tog en omväg till jobbet imorse för att få njuta av ljuset och värmen. Kände mig pigg och glad efteråt. En promenad gör faktiskt under!


Så glad att våren har kommit. Välkommen!

Snart är sommaren här... Sitta vid vattnet och omfamnas av lugnet.



Av Malin Söderström - 18 mars 2009 00:03

Är så otroligt sugen på förändringar nu. Vill ha nya fräscha friska vindar att dra in i mina lungor. Som ger mig ny energi och lyfter mig ett steg uppåt.  Vill inte stampa här på samma ställe.



Jag klarar inte längre att vara fast o bunden i hjärtat till en person som aldrig kommer tillfredställa mina känslor. 


Ska öppna dörrarna och låta andra möjligheter stiga in. 


Ska sluta kramphålla i det 'trygga o gamla'. 


Är en specifik sak i mitt liv jag tänker på nu, såklart. Och det ska jag redan imorgon börja vandra bortifrån. 


Hatar dubbla budskap. Är så less på det nu. Ska börja umgås mer med en människa jag dissat alldeles för mycket senaste tiden, som verkar vara en helt underbar person. 


Får se hur allt blir.. Men det får tiden utvisa. 


Efter den förändringen är gjord vill jag även söka ny större lägenhet. Sen kanske byta jobb helt o hållet? Kanske flytta till någon annan stad?


Det är mycket funderingar nu... Men det hela handlar om en och samma sak : Förändringar. 


Av Malin Söderström - 17 mars 2009 19:58

Helgen kändes som en konstant lyckokick. Kändes som att jag inte var i vaket tillstånd utan att allt hände i en dröm.


Svårt att beskriva.. Men det hela kändes så overkligt.


i Fredags mötte jag ju upp Erik efter jag grämt mig ett par timmar. ;O

Trodde det skulle vara krystat och pinsamma tystnader. Men, nervositeten släppte på en gång. :) Allt kändes bra, och flöt på som vanligt. Vi pratade en stund, sen mötte vi upp de två han åkt med. Vi gick på subway o åt, sen hem till mig o förfestade. Spelade lite "vattenfall" sen gick vi till stadshuset.


Där var det ett par kända ansikten. Så blev massa pussar, dans och skratt. Jag och Paulina lyckades ramla över varandra också. Hon underst, så jag landade rätt mjukt ha ha! :P


Sen drog jag och värmlänningarna hem till mig igen. Men, jag gjorde "en Malin" o försvann upp till sängen utan att säga till ;O När jag blir trött/less på fyllan så brukar jag i regel inte säga nåt utan går bara.

 Kan inte förklara varför jag gör så.. Men antar det är för att jag inte orkar höra massa eventuell tjat ;O


lördagen vaknade jag med en massa energi i kroppen. Så jag tvingade upp Erik i sängen för att gå ut på en liten utflykt ;) Efter vi varit o köpt korv mä brö, så gick vi på jakt efter sittunderlägg :P Hittade två stycken för det underbara priset 120 riksdaler. Helt galet!


Vandrade runt länge för att hitta ett grillställe, men utan resultat. Så, till slut satt vi oss på en parkering o försökte göra upp en liten eld så vi kunde grilla våra korvar. Tyvärr så gick det inte så bra, så en kallkorv senare så gick vi hem till mig igen.


Spenderade resten av dagen med att spela Donkey kong och Buzz. Pratade deeptalk o drack lite. Sen på natten mötte vi upp Stoffe o hans kompis för att äta pizza. MUMS!


söndagen spelade vi lite mer tvspel innan min goa vän skulle åka sina 70 mil hemöver. Längtar till nästa gång vi ses!


Sen på kvällen åkte jag till Christian. Vi tittade på Planet Earth o myste i soffan. ^^ Han 'knycklade' ihop mig också. He he.


Idag började jag 13:30.. Ställde klockan tidigt så jag skulle hinna göra nåt innan. Först mötte jag Magda på stan en sväng för att ge henne min nyckel.

Sen promenerade jag bort till Ylva i sallyhill. Underbart väder!

Jag blir så påverkad av vädret.. O dagar som denna känner jag mig sprudlande. Jag o Ylva tog en promenad, åt lunch o sen satt vi på hennes ballkong o njöt. =)


Har suttit brevid Peter o jobbat hela dagen. Vilken skillnad det är då man får sitta med en vän o jobba. Såhär bra har det inte känts på väldigt länge att vara här. Slutar 22.

Av Malin Söderström - 13 mars 2009 17:31

Igårkväll kom Markus över o spelade Donkey Kong :D Surrade om framtidsdrömmar och smaskade på nötter. Jag beundrar människor som har många mål i livet, och verkligen strävar efter dom också. Gör något åt det o inte bara sitter hemma och drömmer. Vilket jag själv är expert på.

Människor med mod har jag alltid avundas.


Efter vi spelat klart la vi oss och tittade på Family guy.. Alltid lika roligt! :D Skrattar lika mycket varje gång. Helt oslagbart! 


Idag har jag mått sjukt illa. Känns som att jag har magsjuka, men det hela är nog en extrem nervositet. Erik är i sundsvall nu, ska möta upp honom alldeles snart. Såå blandade känslor nu.. Tankarna snurrar fram och tillbaka som i en orkan, så jag är rädd att när jag står där kommer jag inte få fram ett ord.


Jag vet, stressar alltid upp mig .. Nåt jag måste jobba på.


Av Malin Söderström - 12 mars 2009 13:13

Igår kändes dagen väldigt lååång. Brukar göra det då man har delat pass.


När första passet var slut så gick jag o Christian in till stan. Åt lunch på mcdonalds, sen köpte vi lite kläder. Köpte en söt klänning på Gina Tricot blandannat :) Typiskt min smak. Finns så mycket fint där! Efter det så var jag svintrött o hade ont i magen, så gick hem o sov till jag skulle på nästa pass.


O efter vi slutat för kvällen gick vi hem till han. Låg o myste i soffan o såg 2 stycken otroligt vackra o fascinerande filmer från 'serien' The Discovery- Planet Earth.


Sov över där.. Startade dagen med kramkalas o ett bad. Skönt! Är på jobbet nu och räknar timmarna. Vill hem.

Så less på att känna paniken och rädslan. Tunghäfta och plötsliga svettattacker.


Ta mig, göm mig och släpp aldrig taget.









Ovido - Quiz & Flashcards