Alla inlägg under mars 2009

Av Malin Söderström - 10 mars 2009 21:32

Tiden går alltid så fort då man väl slutar 'tidigt'..


Ylva ringde förut o frågade ifall jag var hemma så jag kunde få mina presenter.. Så, hon kom hit med dom efter jobbet. Fick fina örhängen och en liten nalle som hade en tröja med ett tryck på... En bild på Ylva o mig! :,) Väldigt personlig och genomtänkt present. Blev så rörd. Jättegulligt av dig!


 Sen så har jag roat mig med att tvätta lite kläder , och sprungit iväg på drop-in solning. Vågade bara 10 minuter denna gång, för då jag o Annelie solade sist så brände vi oss båda två rejält ;O Vi solade 20 minuter då..

 Så, tänkte att 10 får gott och väl räcka.. Vill ju inte se ut som en flagnande tomat då Erik kommer hit på fredag. ^^


Känns så overkligt.. Tänker ju som vanligt ofta på dig, och drömmer. Spelar upp olika scenarion i huvet och ler... Men, det har ju bara varit en fantasi för mig. Ofattbart att den bild jag har i huvet, kommer stå alldeles framför mig.




Be careful what you wish for,  sägs det....

Kan inte.


Av Malin Söderström - 10 mars 2009 14:19

Träffade ju Petra igår efter jobbet.  Alltid kul att se dig, synd bara vi inte kunde umgås längre o oftare... Men, det är ju så. Svårt att hitta tider då det ska passa båda parter. :/ En av baksidorna i vuxenlivet! ;P


Fick fina och nödvändiga presenter av henne! =) Blev jätteglad.. Fick

 nytt duschdraperi, badrumsmatta, massa ljus och fina ljushållare! TACK igen underbara du. Sen innan hon skulle hem gick vi på hemköp. Folk måste ha trott vi var två hemlösa som inte fått i sig en matbit på vääldigt länge. Vi gick o stönade "åååh" vid varje hylla i princip. Man ska aldrig gå på mataffär då man är hungrig :P Man är ju sugen på allt, o köper mer än vad man borde kanske! :)


Väl hemma så gjorde jag allt för att inte somna. Så, jag storstädade lägenheten. Bytte även sängkläder.. Alltid så ljuvligt skönt att sova i nybäddat. La mig tidigt o såg Family guy, för att sen kliva upp den roliga tiden 5:15.


Sitter o jobbar med goa Ragnar, Viktor o Jonas nu. Vi har nyss varit på möte, gått igenom massa nya mål för personlighetsutveckling.


Sjukligt trött idag igen.. Tar ett tag innan man vänt tillbaka dygnet riktigt o vant sig.




Av Malin Söderström - 9 mars 2009 15:33

Är så galet trött. Första dagen jag jobbar nu på över två veckor eftersom jag varit sjukskriven... Har sovit mest hela dagarna, så har vänt rejält på dygnet. O i morse var jag tvungen att kliva upp 6:30. Blev bara ett par timmars sömn. Nu svider ögonen och känner mig helt matt.

Men, har gått bättre än förväntat att jobba idag. Trodde att jag skulle ha glömt en massa om vårt system, och att det skulle bli en för stor "chock" att ha sån intensiv kontakt med mycket folk på en gång.


Slutar 17:15, sen så får jag besök av kära Petra :)


Har inte haft ork eller lust att skriva senaste tiden...

Men senaste dagarna har sett ut såhär:


i Fredags låg jag i sängen precis hela kvällen och dagen. Såg en hel säsong av Vänner och några serier till som jag laddat hem! =)


i Lördags vaknade jag med ovanligt mycket energi. Tog mig en promenad i det vackra vädret och rensade massa tankar. Kom in o kände mig alldeles lätt.


Senare tog jag bussen till Micke. Blev bjuden på kycklinggryta o ris. Jättegott! Sen efter vi pratat ett par timmar så for vi till en fest i skönsmon.


Efter det kom Christian o sov över.


i Söndags gick vi på stan en sväng. Åt frukost på mcdonalds. Då han gått på jobbet åkte jag till Johan för att umgås med han, Ola o Anton. Åt pizza OCH lasagne till middag! ;P




I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears.




Av Malin Söderström - 4 mars 2009 22:55

Var skönt att vara med familjen ett par dagar.. Hann med kortknäppning med mamma o magda, firande med smörgåstårta glass och fick en värstingsdammsugare ;P, spela donkey kong med mormor och var till Tove o spelade bismark med henne o Linda som vanligt! =) Jag vann stort, viktigt att notera.


Men var som vanligt då man är borta skönt att komma hem igen... Christer var snäll som vanligt, o körde mig o Magda till sundsvall.. Igår så firade vi mig genom att dricka vin o spela kort med Markus o Johan. Blev chicago. Sen när karlarna gått hemöver, så åkte jag till Christian o sov där. Ville ju faktiskt ha en riktigt mysig födelsedagskram.


Idag har vi ätit kinabuffe till frukost, latat oss och sen ätit tacos :P Nu sitter vi och lyssnar på musik o ska lägga oss och se "The girl next door" senare. En fin film, som fick mig att börja älska This years love med David Gray. Se den!


Nu ska jag göra mitt bästa att underhålla syrran som ser ut att somna i sängen ;P Vill även tillägga att nästa helg kommer Erik till stora sundsvall från karlstad o förgyller min tillvaro med hans unika storslagna personlighet. Längtar, men viker mig av nervositet samtidigt.

Av Malin Söderström - 2 mars 2009 11:13

Haha tack Petra för upplysningen att jag ju fyller år imorgon tisdag o inte onsdag :P Illa att du har bättre koll på det.. haha! Yrpanna jag är.


Skulle ju lägga mig runt 3 inatt, men så blev inte fallet. Min goda vän Erik kom ut på msn, och då är jag fast. Vips var klockan 5. Vi pratade blandannat om vad vi ska göra då han kommer till sundsvall..=) Tvingade mig själv till sängen med ett stort leende och somnade till slut in med drömmar om hur det kommer bli.


Nervös, men på ett behagligt sätt. Förväntansfull.

Av Malin Söderström - 2 mars 2009 02:57

Haft en skön och trevlig helg, med mycket känslor.

Ungefär som alla helger med andra ord ^^


I fredags umgicks jag med Christian på dagen hemma hos mig. Kramkalas o mysig tupplur. Sen på kvällen ringde Micke o Dennis och frågade ifall jag inte ville ha förfest. Hade räknat med att vi skulle vara 5 stycken hos mig. Blev ett 20tal. :P Väldigt trångt, men det gjorde inget. Var på bra humör o härligt folk. Tyckte det var jättekul att Rickard kom också.. En kille jag skulle vilja lära känna mycket mer o se hur det utvecklas.... Började gilla honom direkt första gången han var med. Kan inte påstå jag gillade honom mindre då han började sjunga Bon jovi låtar för mig. ;O


Sen när folket gick på krogen stannade jag kvar hemma vid min kära dator istället. Men, då ringde Stoffe mig för han ville ha sällskap till subway. Jag är ju ett säkert kort att ringa ifall man är hungrig. Tackar ju aldrig nej till mat. :P Så, efter vi ätit gick vi hem till mig och umgicks istället.


På lördagen då vi ätit frukost på subway (!) , så kom Johan till mig. Hade jättetrevligt med dig. Vi skrattade och pratade deeptalk som alltid. Så skönt att bolla tankar och idéer med dig, då du är en av få jag verkligen kan öppna mig helt för. Vi sjukar oss alltid! =) Haha, skrattar då jag tänker på oss.


Då han gått hem så väntade jag bara på att Christian skulle sluta jobba, så jag skulle möta upp honom o gå hem dit. Vi satt uppe till halv sju, sen somnade jag gott i hans famn. Hans kramar som får mig att vilja få tiden att stanna.


Idag söndag så har jag mest bara kollat på då han spelat tvspel o väntat på att Krister skulle hämta mig för att åka till ljungaverk!:)  'Blev en liten ändring på schemat', så han fick vänta ett tag utanför. Ha ha.


Väl i ljungaverk har jag njutit av min underbara familjs sällskap. Har suttit med mamma och Magda i köket o pratat länge om minnen, brister och fina sidor. Har även tittat på lite gamla bilder! :) Imorgon ska vi fira mig.. Fyller ju år på onsdag, men vi tar det imorgon istället. Nu ska jag snart krypa ner bredvid mamsen o försöka sova.


Heddå.

Ovido - Quiz & Flashcards