Alla inlägg under januari 2008

Av Malin Söderström - 23 januari 2008 14:10

Sådär ja, då har man fyllt magen med några kilo mat! :P Kristian o Johan kom hit o joinade mig på min lunchtimme :) Vi gick o åt på kina. Kinabuffé! Alltid när jag äter buffé så ska jag överdriva mängden mat. Jag äter som sju karlar. Bara "för att" liksom. Är egentligen dö mätt efter halva första portionen.. Så, nu känner jag mig 10 kilo tungare och känns som att rullar fram då jag går :P


Är bjuden på teater ikväll. Får se om jag orkar gå.. Vore ju kul, men. Jaja :) Man är ju en tråkig latgris ;)

Av Malin Söderström - 23 januari 2008 11:34

Tror jag har nån vidrig sjukdom i min mage. Får dagligen hemska magkramper, mår illa typ hela tiden. Det skär och svider.


Tror jag måste kolla upp detta!


Aya, sitter här o handskas med härligt varierande humör på kunder idag! ;P Har väl gått någorlunda bra hittills iaf.


Inatt blev det sent.  Maria kom hit till min praktik då  jag sluta.. Då promenerade vi hem. Då umgicks vi, med johan o kristian! Vi kollade på tv, & spelade texas holdem. O det är inte det lättaste att lägga sig i tid då det är folk hemma hos en (!) Men, det gick ändå OK att kliva upp i morse. Tog mig ju hit i tid iaf!!






Av Malin Söderström - 22 januari 2008 15:20

Sitter här på praktiken nu och har lite ont i magen.

Har gått bra idag, inte gjort något misstag ! (ta i trä)

Dagen är ju inte slut än ;)


Varför är det så för? Att när man säger något, så blir det oftast tvärtom efteråt.. Hmm, svårt att förklara. Men tillexempel om man sitter o spelar spel och utbrister: "Vad bra det går för mig nu!" Då brukar turen oftast vända :O Jag tror på övernaturliga krafter. Jag tror att det är Guds (Eller vem som än styr) sätt att visa att "Om man gapar efter mycket, mister man ofta hela stycket." 


Haha, blev suddigt det där.


Inte sådär jättebra att förklara. (!)  Kanske har fel "jobb" då, då jag ska sitta varje dag med kunder och förklara olika evenemang och lokaler. ;P


O förut då jag skulle gå på min lilla arbetsintervju såg jag att det inte öppnar där förrns klockan sex. Så, får väl vandra dit efter jag är färdig här då! Vore ju väl behövligt med lite extra pengar ;)


Sen ska jag möta upp Maria här i stan. Ska väl gå hem till mig o umgås tror jag! :)


Nu ska jag fortsätta att arbeta! Take care!

Av Malin Söderström - 21 januari 2008 22:21

Har haft en helt UNDERBAR helg. Bästa helgen på väldigt väldigt länge. Har haft folk här konstant sen i fredags, underbara folk. Har skrattat nästan varje sekund i tre härliga dygn. :) En sån där helg man aldrig vill ska ta slut..


Kristian, jag , Johan, Maria o Ola har varit dom som varit här hela tiden. Sen har det kommit fler några fler också :)


Vi har druckit litervis med öl, skrattat så vi fått ont i magen, spelat kort, spelat tv spel, sjungit lite, surrat en jädra massa, ätit god mat, varit på krogen o myst :)


Idag åkte alla hem o då blev det bara jag o älskling kvar . Kändes lite ledsamt o säga hejdå till goingarna. Men ändå skönt att få lite ensam tid med min karl också! ;D Vi har precis ätit kvällsfika i sängen. (Tacos) Hahah, gott avslut på kvällen vill jag lova!



Nu ska jag lägga mig o kolla på film . Imorrn blire praktik, plus att jag ska på en arbetsintervju! :) Skriver mer imorrn!

Av Malin Söderström - 18 januari 2008 16:10

Trycker det ser så tråkigt ut i min blogg , när jag inte lagt upp bilder på ett tag. Så, eftersom jag är o arbetar så har jag ju inga bilder jag kan lägga ut heller... Förutom denna väldigt vackra bild som ni alla har sett förut antar jag ;) hehe.


Men, vacker är den.


 Jag längtar så otroligt mycket till sommaren. Det är då man lever, och på vintern har man gått i ide. Allt känns mycket tristare och mer dystert på vintern. Inte bara ute det är mörkare, utan känns så mycket gråare innuti också. Men, på sommaren är det ljust och man känner mer hopp inombords.



Av Malin Söderström - 18 januari 2008 15:15

Detta är utan tvekan den sämsta dagen hittills på Entré.

Jag har klantat mig med varje kund i stort sett. Kan inte komma på någon dag då jag känt mig trögare än denna. Känner mig allmänt förvirrad, klumpig och hjärndöd. Sammanfattningsvis kan man ju säga att den här dagen suger hårt. Jag känner sånt stort agg emot mig själv att jag tycker synd om allas närvaro jag förpestar idag.


Tror jag har något fysiskt fel. Det händer rätt ofta att det blir som en kortslutning i min skalle, det svartnar för ögonen som att jag svimmar en sekund. Sen ser jag alldeles suddigt. Hjärnan känns jättetung och jag har svårt att förstå när någon pratar med mig.


Nån som vet vad det kan vara? Förutom att jag är trög? ;O

Av Malin Söderström - 17 januari 2008 12:08

Svar på kommentar:

Ja, visst är det synd om mig som är fattig? Hehe ;P Vi bor i sallyhill! :)



Som vanligt så möter jag väldigt många sura människor på mitt "jobb". Nyss kom det in en gubbe o sa att han skulle ha biljetter till en Cabare. Då sa jag "Jag har bara En kvar dit tyvärr."  Då kollade han på mig skitsurt o höjde rösten åt mig :"Men jag SKA JU HA TVÅ!"


Haha.. Mm, mycket jag kan göra åt den saken ;) Har blivit så härdad nu, att jag bara skrattar åt dom dära sura nyllena. Nu börjar jag bli hungrig också. Jag är ju så snäll att jag lät dom andra gå på lunch medan jag sitter själv här o ordnar allt själv. Kan verka att jag inte har något att göra eftersom jag skriver blogg, men jag skriver en mening lite då och då bara :)



Igår hade jag det mysigt med min älskling. Vi spelade yatzy, badade badkar, och pussades o kramades (med bonus) i sängen. HAHA, man märker att jag börjar bli trött.




Av Malin Söderström - 16 januari 2008 10:22

är trött som ett as idag. Låg och snozade i sängen typ två timmar innan jag klarade av att kliva upp. Men, nu sitter jag är på jobbet iaf. Har hunnit med kundfodring o kontering, räknat kassan o fikat lite. (EN macka. Lär ju svimma av hunger om en stund.)


Det är så jobbigt att ha en sån stor magsäck som jag har. Är ju hungrig för jämnan känns det som.


Igår när jag kom hem vid 18tiden hade karln min lagat mat åt mig :) Är så skönt att komma hem i såna lägen :) Sen kom Kristian o hälsa på. Vi spelade tv spel , o såg på TV. Gick o handlade lite också. Lite godis o snus :P


Nu kom det in en gnällkärring o sa "Ni öppnar 11, men ni är ju här så, kan ni inte ta mig nu ändå då när du ändå sitter där?"  (Hon sa det drygt o nedlåtande) Jag KAN inte låta trevlig tillbaka. Även om det är oproffisionellt av mig att låta elak tillbaka, så, kan jag inte hjälpa det. Fattar inte folk att vi öppnar 11 av en anledning? Kanske för att det är massa saker man ska göra innan, och att systemet inte går att öppna innan? Suck. Kan ingen samla alla sura människor på samma ställe.. stänga in dom och skicka en missil emot dom? Haha


Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards