Alla inlägg under november 2008

Av Malin Söderström - 18 november 2008 09:09

Iförrgår så åt jag tacos med Magda, sen kollade jag på Sanningens ögonblick. Tycker det programmet är jättekul o se! =) Dock skulle jag aldrig ställa upp i nåt dylikt själv :P  Förstår inte att folk som har så mycket skelett i garderoben, kan sätta sigsjälva i en sån sits. Masochister som gillar förnedring?




Igår när jag slutade, så kom Ragge o hämta upp mig. Vi tränade på Friskis o Svettis. Det var proppat med folk, så man kunde inte göra så mycket. Tränade armarna med 4kilos hantlar o så.  Haha :P Jag såg som vanligt ut som en vibrator på högsta speed. Efter jag plågat mina stackars spagetti-armar i en timme, så halvjoggade jag hem för att se ifall jag fått avin till mitt supernintendo. Det hade jag! Jag blev tårögd av lycka, och gick på en gång till OKQ8 för att hämta min efterlängtade nostalgikick.



Mötte sedan upp Stoffe utanför "Två bleka kompisar" för att sola =) Asskönt var det! Sen gick vi hem till mig snygga och grisrosa. Skulle spela TVspelet. Vi (läs Stoffe) höll på i typ en timme att försöka få igång det.. Men, utan resultat. FYFAN vad irriterad jag är! Antingen har den där jäveln på tradera lurat mig, eller så funkar inte spelet till TV:n. Tror dock det förstnämnda. Han testade verkligen allt, men vi fick inte till det.  Så sjukt frustrerande att ha spelet hemma, men det går inte att spela. Vet inte vad jag ska göra nu?!



Efter jag insåg att det inte skulle gå, blev jag deppig och ville tröstäta. Så då gick vi på statoil o handlade baguetter, choklad och salta pinnar. Smällde i mig allt lite snabbt hemma hos mig då vi kolla på film.



Har sovit ungefär 4 timmar inatt, standard..  Jobbar och är som vanligt svintrött. Är ledig imorrn, enda dagen på denna vecka. Ska spendera min kväll genom att försöka lösa tvspelsproblemet. Är så sugen att spela så att det kryper i fingrarna på mig.



Funderar om jag ska ringa och mordhota killen som skickade spelet. Ja, det låter som ett bra alternativ.



Av Malin Söderström - 17 november 2008 17:08


-The Triforce- 



 Power


 Wisdom Courage








Av Malin Söderström - 16 november 2008 11:05

Igår hade jag gråten i halsen när jag jobbade. På två dygn hade jag jobbat 16 timmar och sovit 1½. Var sjukt stressad, hade tusen saker att tänka på samtidigt . Blev helt enkelt för mycket av allt! Skulle jag inte ha vissa personer som jag dagligen pratar av mig med, skulle jag gå under.


Ja, jag tänker inte spela självständig.


---


Igår var det iaf väldigt skönt o komma hem. Syrran var hemma hos mig, o hon hade även varit urgullig och diskat åt mig! =) TACK gumman! Efter vi surrat en massa, så gick vi till Dragon House och åt kvällsbuffe. Åt väl typ tre tallrikar var. Skönt att äta med en familjemedlem, endast de som äter lika stora mängder som jag själv :P


Åt även sushin dom har där.. Tror inte det är "äkta" sushi.. Men, skulle gärna vilja prova det. Ska gå till Sushibar nåt framöver o testa! =)  När det gäller mat vill jag prova det mesta, älskar att prova nytt då!



När det gäller andra saker är jag dock traditionell och håller fast i det gamla och "trygga". Är nog en fegis i andra sammanhang än mat. När det gäller att testa nytt och träffa nya människor är jag väldigt rädd. Men, det går framåt hela tiden- Som tur är. Skulle vara otroligt trist annars!


---


Jag har alltid trott att jag är en "lättsam" person. Ju äldre jag blir så inser  att det är något jag verkligen inte är. Ett X sa något som fick mig att öppna ögonen.  "Du säger en sak, och gör en helt annan."  Det är nog tyvärr en hel del sanning i det.. Men, det beror på att dygnet runt pågår en strid mellan min hjärna och mitt hjärta.








Av Malin Söderström - 15 november 2008 11:28

Gick o la mig runt 2 igår och läste ut en hel tidning, o tittade på två program simpsons. Hann väl sova ungefär 10 minuter, då Tove ringde runt 3:20 och väckte mig. :P Sen ringde Krajlo henne, så då kopplades han också in i samtalet.. Sen ringde Tove upp Stoffe också. Så vi pratade fyra stycken samtidigt :P Var faktiskt kul! =) Klockan 07:15 var sista gången jag tittade på klockan.. O jag skulle upp klockan 9:00..


Jobbar nu..  Känner mig lite småtrött av någon anledning ;)


Var så härligt inatt att ligga o surra o mysa på.


Jobbar till 19:30, då lär jag väl vara en levande död. Antar jag kommer vara så trött att jag kommer vara gråtfärdig. Får se ifall jag orkar umgås eller ifall jag bara ska dega i soffan.


Sitter o dricker en massa te med socker nu, hoppas på att få lite energi ;O




Av Malin Söderström - 14 november 2008 20:38

Igår efter jag suttit o tittat på YouTube klipp i typ 5 timmar, så gick jag på stan o mötte upp Stoffe. Gick o handlade två nya tvspel o en dosa blandannat =) Sen gick vi hem till mig o spelade.. Jag spöade skiten ur han på James Bond, men då hämnades han genom att bokstavligen spöa skiten ur mig på ett fightingspel. :P



Idag har vi bara slöat.. Sov jättelänge, sen låg vi o slöa i soffan till jag skulle till jobbet. Började 15:30, o slutar 00:00...

Sitter ensam i ett rum, har släckt lamporna. Har fötterna på skrivbordet o dricker en kopp te. =) Rätt soft ändå! Gillar ju som sagt att jobba kväll på helger.. Alla är så himla trevliga. Man märker skitväl på folk hur dom påverkas av vilken dag det är. Alla låter så avslappnad på fredagarna =)



Är som vanligt hungrig. Funderar om jag ska springa till konsum sen o handla nåt jag kan sitta o tugga på :P


"Din mage lever ett eget liv."   Nähä? ;)

oj

Av Malin Söderström - 13 november 2008 12:48

Okej, det är nu bevisat . Jag är den största tönten som finns. Har precis gråtit som ett litet barn då jag sitter på Youtube och lyssnar på TV-spelsmusik.


Tårarna sprutar mer än vad de gjort på flera månader. Jag önskar jag kunde finna någon som kunde dela min passion.


Av Malin Söderström - 13 november 2008 12:11

Igår efter jobbet så kom ju Ylva o Emilia hit =) Vi babblade en jävla massa! :P Vi skrev även våra listor och satt o diskuterade de! HAHA, äkta girltalk! Tjejsnack är verkligen ett stort måste för mig.. Behöver få bolla idéer o tankar, o få ur mig en massa.. Och så är det såklart alltid roligt att få sitta o lyssna på sina vänners funderingar =)



När de hade gått så satt jag mig vid min kära dator. Pratade med min goda vän Erik blandannat. Den karln har fått höra mycket genom åren.. Han är en av de jag kan vara heelt ärlig emot angående mig själv. Alltså,  jag utesluter inget utan vräker ur mig alla mina sjuka tankar och känslor o handlingar...Till de flesta människorna så väljer man ju det man vill avslöja och inte... Till han så finns det inga gränser =)



Jag vann ju Super Nintendot på tradera! Skulle nästan kunna gråta av lycka. Så mycket betyder det för mig.. Det där spelet ger mig så mycket varma känslor att det finns inga ord.. Var ju den tryggaste tiden i mitt liv.. Så, det ska bli så skönt att få in ett ting som utrstålar trygghet i lägenheten ^^

Längtar så jag spricker till det kommer! Lär väl ligga o böla medan jag spelar.. Haha!


Får se vad dagen har att erbjuda.. Just nu njuter jag bara av att jag är ledig. Första dagen på hela veckan.



-Mormor fyllde även år igår! =) Hoppas din födelsedag var bra mommo. Du måste komma hit o spela lite tvspel med mig snart =)Det skulle betyda mkt för mig.  ÄLSKAR DIG!

Av Malin Söderström - 12 november 2008 17:09

Alla bitar i The Triforce brände mig inom en timme.




Pulsen är hög.

Ovido - Quiz & Flashcards