Alla inlägg under november 2008

Av Malin Söderström - 6 november 2008 12:25

När jag"känner något" för en kille, så blir jag illamående då jag ser eller pratar med honom. :S  Eller rättare sagt,  Under tiden är jag på helspänn och fattar inte vad jag säger. Sen, efteråt så känner jag mig alldeles darrig och spyfärdig.


Brukar ta en ganska lång stund innan jag känner mig "sansad" igen.  Svamlar och glömmer bort hur man gör saker som jag annars kan.



Idag känner jag mig alldeles skakig och har svårt att andas.


-no air, no air.


--

Har även träningsvärk i armarna sen igår :P Ska försöka att träna åtminstone en gång i veckan.. Hoppas att motivationen håller i sig!!


Ragge körde slut på mig och tvingade mig att träna mina armar i 45 minuter. Vill tillägga att mina armar består av enbart ben och ett fladdrigt gäddhäng.





Av Malin Söderström - 5 november 2008 23:27

Typ nyss komme hem från jobbet... Har ätit mat nu o kolla på bilderna från min kamera sen helgen =) Hade bara sett Toves tidigare... Imorrn ska jag jobba sista dagen för veckan.. Sen är jag ledig heela helgen! Så himla skönt. Imorrn är jag sugen att äta nån god middag o mysa. Kanske ska bju hem någon ;)


Sen på fredag så är jag bjuden till min kära Ragge på fest. På lördag kanske det blir ljunga? Vem vet.. Skönt ska det bli iaf :)


Ska snart lägga mig o kramas med nallarna och titta på Simpsons.

Lägger upp ett par bilder till sen helgen!


Natti

Av Malin Söderström - 5 november 2008 20:44

Mer o mer för varje dag som går de senaste veckorna, så känner jag hur jag mjuknar och blir mer kärlekssugen. Allt jag gör nu, vill jag det ska vara hög mysfaktor i. Min kropp ropar efter närhet. O jag blir alldeles varm i kroppen då jag tänker på att ha ett förhållande.


Saknar att sitta uppe på kvällarna tillsammans nergosad under en filt och prata om allt mellan himmel o jord. Eller bara ligga tyst tätt intill varandra och känna varandras kroppsvärme.



Nu till hösten/vintern blir jag nog alltid såhär. Deppig och känslosam.



När jag sitter på kvällarna o jobbar, o det ringer någon där jag hör en familj i bakgrunden.. så sitter jag alltid o flinar upp mig. Jag vill träffa en underbar karl och sen så småningom köpa hus och skaffa ungar.. ^^  Finns ingen större kärlek än Familjekärlek.. Och nu börjar jag längta att skapa en alldeles egen!


Har ju absolut ingen brådska... Är bara känslan jag har i min kropp .. O jag vill ju vänta ett par år till innan jag skaffar barn..  Men ibland är längtan o suget extra starkt.



-Mr Right, hör av dig! Jag väntar.

BIG

Av Malin Söderström - 5 november 2008 09:10

Igår var jag mentor på jobbet åt en jättego kille vid namn Viktor! :) Var jättekul! Först fick han sitta o lyssna på mig, sen så skulle han prata o jag sköta sökningen... sen så skulle han göra allting själv o jag sitta bredvid o coacha :)

Trivdes väldigt bra i den rollen, o skulle väldigt gärna göra det oftare... Man växte faktiskt lite.



Har delat pass idag. Jobbar till 12 först, då ska jag & Ragnar träna på Friskis o Svettis :P Eftersom min kondition och min kropp är i skrämmande skick, lär det nog bli rätt plågsamt ;P




Igår var det glödande hud och stötar mot fingertopparna. Krypa-under-skinnet känsla.

Av Malin Söderström - 4 november 2008 08:09

I fredags så gick jag o mötte upp Tove på tågstationen efter jobbet. Vi gick hem till mig o pudrade näsan ;P Sen kom Stoffe.. Då tog vi en Malibu drink, sen gick vi till Dragon House och åt kinabuffe! :) Jag åt såklart mest av alla, och Stoffe hade ögon stora som tefat då han såg hur mycket jag åt.


Sen gick vi hem till mig och drack o spelade kort.. Vi kallade oss Hugh Hefner och hans brudar. Jag o Tove drog på oss en varsin kort tajt klänning. :P Sen gick vi breve Stoffe under en varsin arm bort emot Oscar vid  halv ett tiden.


Vi sov hos mig alla tre.. O jag bjöd på min nakendans för Tove. Stod spritt språngande naken o skakade rumpa. Haha, man måste bjuda på sig själv ;)



lördagen efter vi hade pratat klart om gårdagen, så gick vi ut på stan. Vi smällde i oss en pizza, sen gick vi på jakt efter kvällens utklädnings kläder! :D Var skitkul , o vi alla tre var alldeles ivriga o på jättebra humör. Skrattade och skämtade hela tiden =) Jag o Tove köpte en varsin kort rödsvart kjol, lila nätstrumpbyxor och rött läpstift. Sen köpte vi alla tre en varsin vit t-shirt.


Vi bestämde att vi skulle vara ett punkrock band från 80talet.. Vi döpte oss till "Pizz" ;P Gick hem till mig o målade våra band-tröjor och målade "tatueringar" på armarna.. Sen åkte vi tåget tillsammans till Ljungaverk o åt middag med Lisa o Linda. Sen satte förfesten igång :) Det roligaste jag gjort på väldigt länge! Vi var ungefär 15 stycken.. Alla var på toppen humör, skrattade och dansade. Sen så hamnade vi på Forum. Där vare inge kul.. Som vanligt det, alltid mycket roligare på förfesten.

Sov hos Tove.



söndagen så var vi en sväng till Annelie o åt lite tårta =)  Sen så åkte Jag, Stoffe, Linda, Tove, Christer o Julia till Sundsvall. Åkte till IKEA o handlade en säng till mig blandannat.. Kontant! Åkte hem till mig.. Tove o Christer monterade ihop sängen medan jag o Linda lagade tacos ;) Sen så spelade jag Tove o Linda spel resten av kvällen =) Asmysigt!



Igår så jobbade jag, sen så kom Ragnar o hämtade upp mig.. Vi åkte ut till Birsta o handlade lite. Sen på kvällen var jag bara hemma ensam och kände mig sjukt nere. Kände mig verkligen deprimerad och ynklig. Ville så gärna ha en kram.



Ända sen jag o Johan gjorde slut, så har jag verkligen njutit av singellivet, och känt att jag inte vill ha en karl på braa länge. Men, igår var första gången jag verkligen längtade. Det gjorde ont.

----

Bjuder på ett par bilder sen i lördags.. Visst är vi heta ? ;)



Av Malin Söderström - 3 november 2008 11:17

Haft en helt UNDERBAR helg som är svårt att beskriva med ord.. Har haft en väldigt tillfredställande känsla i kroppen enda sen i fredags då jag mötte Tove på tågstation.


Sitter på jobbet nu, men skriver en uppdatering då jag kommer hem och lägger upp bilder! =) Hey så länge...

Ovido - Quiz & Flashcards