Alla inlägg under november 2008

Av Malin Söderström - 12 november 2008 13:44

Så jävla less att aldrig någon som HÖR vad jag säger!


Vissa dagar går det rätt bra att prata rent.. Men, de flesta dagarna så sitter jag hellre o håller käften just för att det känns lönlöst när jag ändå bara får "VAAA?" som respons på allt. Därför jag alltid har föredragit att skriva.

---



Haha, jag har varit på jävligt dåligt humör senaste två dagarna. Ledsen att jag spyr galla ;) Men jag måste det. Terapi för mig!

Jag hoppas att min plötsliga bitterhet handlar om att jag ska få mens ;P



Snacka om humörsvängningar.. När jag skrev det första var jag grinig, sen direkt jag skrivit klart det började jag flina för mig själv o skämmas lite för att jag är så sur :P


Visst är det kul att vara kvinna o ha massa hormoner som lever rövare?

Av Malin Söderström - 12 november 2008 10:08

Igår kom jag hem vid 22:30. Diskade, åt mat o sen satt jag mig vid datorn. Helt sjukt, man sitter vid datorn 8 timmar om dagen på jobbet, men ändå så sätter man sig där igen nästan på en gång man kommer hem :S Jag är ju en vrålnörd, så det är väl iofs inget märkvärdigt.


Satt o hade det trevligt på MSN med Stoffe o Tove. Även att vi tre alla har en bild på varandra som presentationsbild. Man kan ju nästan tro att vi är kära i varann! ;P  


Tycker om de båda mycket iaf.

Ramla inte av stolen av chock nu!



Sitter o jobbar nu. Längtar till jag slutar. Då blir det vin och massa tjejsnack. Ylva, o  Emilia kommer. Ska bli trevligt =) Känner jag mig o Ylva rätt så kommer det bli 99% nonstop prat om karlar.  ;)




Av Malin Söderström - 11 november 2008 13:06

Igår blev de bio. Saw 5! De filmerna är så sjukt brutala... Riktigt snuskigt alltså! Redan första scenen var jag knäckt. Den var även värst. Men, vilket fall som helst så älskar jag att gå på bio. Det är så himla mysigt!

Sen efter de hyrde vi film.. Jag var så galet trött, men jag vägrade att sova. Tänker inte kasta bort dyrbar tid :P


Idag fick jag sova ut.. Sen så kom Emilia o hämtade mig. Vi åkte o träna på friskis! Jag var helt döende efter 20 minuter. Hela jag skakade som en duracellkanin. Stackars obefintliga muskler!


Nu ska jag sätta igång o jobba. Inte ett dugg peppad. Sitter fortfarande o skakar, o nu kom det en ångestvåg över mig.








Av Malin Söderström - 10 november 2008 16:27

Jag är så sjukt trött , att jag inte vet ifall mitt äckliga sug i magen är en enorm hunger (Även fast jag redan ätit två portioner makaroner o köttfärsås, två mackor och en frukt idag). Eller ifall det bara är illamående pga. sömnbrist.


Och en till fundering. Är jag en surpuppa just nu för att jag A) ÄR hungrig.  B) Sömnbristen  C) För att jag insåg att jag inte kommer få ha någon fritid de kommande veckorna.   

Jag gissar på att det är en salig blandning!



Nu vill jag hem så jag kan tröstäta. Verkligen inte i en period då jag vill vara ensam.


Vill helst ligga tätt intill och kramas. Tända några ljus och känna doften av vanilj. Känna beröring som ger en kittlande känsla mot huden. Dela andetag.



- Loveaddict?

Av Malin Söderström - 10 november 2008 10:30

Lördagen var trevlig. Vi satt hemma hos Tove först o spelade spel o dansade. Jag njuter som vanligt av VARJE sekund i de människornas närhet. Finns inget tillfälle då jag mår bättre. Sen så åkte vi till Viskan på fest. Jag hade det mysigt iaf! ;D



Sen på söndagen så gick jag Stoffe, Tove o Linda ner o åt på Shish. Sen åkte jag med mormor o Magda till Birsta. :) Alltid lika roligt o umgås! Garvar alltid som fan.. Magda, du är så sjukt rolig! Mallig att jag är din syster ;) I bilen var Mormor som vanligt lika härligt bitter, en sida som man lär sig att Älska..


Jag handlade lite allt möjligt... Sovrumsmatta o en till filt till soffan medmera. Vi åt även kinamat. Sen åkte vi till Petra o Carro :) Var mysigt o trevligt att umgås med dom med. Dagen var helt enkelt smockad med tid med alla mina favoriter på samma dag!


Magda stannade kvar hos mig när mormor åkte hemöver. Vi åt nötter, massa popcorn o tittade på TV. Sen la vi oss o snackade massa tjejsnack till typ klockan 2. Jättehärligt att rå om dig gumman! Sen klockan 5 så var vi tvungna att kliva upp för Magdas buss gick 5:35. Gäääsp!



Nu sitter jag på jobbet o ögonen svider.

 Blev även riktigt deprimerad då jag såg mitt schema. Jobbar 6 dagar både denna vecka OCH nästa vecka! Så, jag kommer med andra ord inte kunna göra ett typ nånting alls förutom att jobba i två veckors tid. Känns riktigt riktigt trist. ..


Jag som har fått en nyvunnen livsglädje och lust att suga in livets uppfriskande luft.



-Butterflies.

Av Malin Söderström - 8 november 2008 16:10

Igår  efter vi hade varit på stan o handlat lite kläder, så var jag o Stoffe hos mig o drack lite.. Sen gick vi bort till Ragge i sallyhill. Där spelade vi mitt nyinköpta sällskapsspel :P Det är riktigt roligt faktiskt! Stoffe fick turen att sitta med bea-sås i ansiktet under spelet ;) o Ragnar bjöd på en balettuppvisning med mera! 


Sen när dom åkte till bredsand, så åkte jag hem o sov. Man börjar bli gammal :P Haha, orkar aldrig hålla igång längre... Förut kunde man festa till 6-7 varje gång. Nu är jag oftast nöjd vid 1 tiden.. ;P


Idag har jag inte gjort mkt.. Surrat ett bra tag med Ylva i telen om allt o inget =) Hon är en fin vän! Vi har haft väldigt bra kontakt o personkemi sen vi träffades på gymnasiet första året. Glad jag har dig!


Nu ska Ragnar köra mig o Stoffe till tåget... Vi ska åka till ljungaverk hem till Tove o Linda! =)  Saknar dom, som vanligt. Älskar verkligen de kvinnorna.. Mina systrar. Vi har sååå mycket förflutet. Vi har ju tillochmed varit plastsyrror på riktigt ^^ Och varit bästa vänner sen vi var små.  Det är verkligen ett syre för mig.



Måste gå, ha en trevlig lördag!

Av Malin Söderström - 7 november 2008 13:13

Igår fick jag besök av en helt fantastisk människa =) Vi satt uppe till 5 inatt. Varierade med att prata och spekulera om väldigt djupa ting i livet, och att ligga o skämta o skratta så vi tappade andan. Skrattade så mycket att jag höll på att kräkas rent utsagt. ;P



För mig är det jätteviktigt att umgås med någon som både kan prata om allvarliga och tunga saker,  men även kan vara fullständigt barnslig och skämta om sig själv och Skratta.



Är så otroligt glad och tacksam att jag träffade dig, underbara människa. Du gör mig lycklig och ren. Efter jag varit med dig så känner jag mig större och lättare på samma gång.



En värdefull Vän.

---


Ska gå på stan med Stoffe sen. Jag ska handla en klänning till ikväll o han en  snygg skjorta ! =)  Sen ska vi på förfest...

Av Malin Söderström - 6 november 2008 20:39

vilka extremt tråkiga människor.


helt otroligt!

Ovido - Quiz & Flashcards