Alla inlägg den 20 april 2009

Av Malin Söderström - 20 april 2009 11:59

Har sällan ork att skriva nåt på helgerna... Sitter inte mycket vid datorn då.


Iallafall.. Ska skriva en uppdatering vad som hänt sen sist =)


I Torsdags då jag slutat var det snabbt hem, göra mig i ordning och sen gå med Markus till Ming Palace. Vi åt god mat, o delade på en flaska rött. Lärde känna varandra bättre.. Känns som jag redan vet mycket om honom. Är snabb att läsa av människor. Han tycker att det verkar som att jag har ett sjätte sinne ;O


Då vi var klara gick jag hem igen, där syrran fortfarande var kvar. :) Vi provade halva min garderob o skrattade.


I Fredags gick vi ut på stan en sväng, men det blåste så förbannat att vi gick hem snabbt igen. Spelade buzz o myste på.


Klockan 18:30  vandrade jag bort till Olearys för att äta middag med 5 kvinnor från jobbet! :D Visste inte innan exakt vilka som skulle komma, men jag blev glatt överasskad. Det blev en maaassa prat och många StorStark ;P


Efter vi suttit där ett par timmar, följde en av tjejerna med mig hem. Therese! Jag, Magda och hon satt först hos mig sen gick vi in till Markus en sväng.


I Lördags vinkade jag av underbara syster på tåget. Kändes tungt, ville ha kvar henne längre. Mår så gott av att ha dig där. Du är så himla rolig! =)


Senare kom Stoffe.. Vi drack lite, sen gick vi bort till Laserhallen. Micke hade födelsedagsfest!


I Söndags låg jag i sängen i stort sätt hela dagen. Sliten efter ett par hårda dagar. Sen ringde Johan o fråga ifall jag ville komma till Sundell o umgås lite. Så, gick dit o var där en stund innan jag gick till C.


Vi såg 'Söndagsparty med Filip och Fredrik'. Tyckte det var bra! Har inte sett Marilyn Manson intervjuas förut, tyckte han verkar vara en intressant o rolig typ ;P "Beaver Time" Haha!


Sen när vi la oss kände jag verkligen hur mycket jag saknat hans närhet. Fick inte nog- Can't get close enough.




Feels like the first kiss, and it's gettin' better baby
No one can better this.

Ovido - Quiz & Flashcards