Alla inlägg den 21 april 2009

Av Malin Söderström - 21 april 2009 20:01

Igår var jag illamående av trötthet, då jag knappt sovit nåt på natten. Så, när Christian frågade ifall jag ville komma bort till han o se Family Guy passade det väldigt bra för jag höll på att somna sittandes hemma. Vi såg det nyaste programmet och ett av mina favoriter. Skrattade så jag grät :D




In the light I can see you clearly.



Idag hade jag kvartalsbedömning på jobbet. Var som vanligt spänd så jag glömde att andas. Händerna skakade. Men, det gick väldigt bra! :) Fick högsta betyg igen, och hon sa så fina saker. Inspirerande.


Måste ta fingrarna ur rumpan o beställa ett nytt kort. Skjuter upp allt! Tänkte denna gång beställa över internet, så jag kan välja en bild till kortet. :)  Funderar på att ha  Link & Zelda. Hehe! 


Är lika lat som vanligt idag. Har sen jag kom hem bara legat i soffan. Drömt om godis. Sugen på nåt precis hela tiden! Väntar på att Desperate Housewives ska börja nu. Kanske man kommer gråta en skvätt även denna tisdagskväll ;P  


Har legat o kramat kudden i soffan hela kvällen. Mitt närhetbehov är jobbigt stort.. Finns ju inget mysigare än att ligga brevid den man tycker om.. Känna andetagen i nacken, o värmen inifrån. 





Ovido - Quiz & Flashcards