Alla inlägg den 22 april 2009

Av Malin Söderström - 22 april 2009 14:07

Hihi är så glad idag.

Funderat en massa om livet.


Carro söker hus, så jag blev sugen att sitta o kika jag med för skojsskull. ^^

Skönt att drömma.


Sökt hus i Rättvik.. Har ju älskat det stället sen jag var liten. Var där på somrarna då jag var yngre. Det är något i luften som får mig att känna fullständigt lugn och välbehag. Det doftar.


Min dröm är att bo i hus, ganska långt till närmsta granne, stoor tomt och en egen brygga.  Ha ett trivsamt jobb utan stress. Helst bara ett par dagar i veckan. (Men bra betalt ;) Bo där med min själsfrände. En som jag kan skratta, gråta och uppleva allt med.


Vill resa mycket. Helst åka utomlands iallafall två gånger per år.


Det pirrar i magen då jag tittar på bilder, och lever mig in.



Hade nyss ett möte med coach Lena. :) Verkar som att vi är lika varandra. Vi pratade om resor, ljus och mål. Tack!







Av Malin Söderström - 22 april 2009 08:00

Som jag misstänkte så bölade jag även igår ;P Vissa scener och ord är så vackra. Var tvungen att ladda hem några avsnitt. Så, blev sent inatt också. Var inte det roligaste då klockan ringde 5:30. Uuh!


Men, nu när man väl är här så känns det bra. Brukar alltid få ny energi och motivation efter jag haft medlyssning. Man blir peppad!

Känns också roligare att vara här nu då jag börjat umgås mycket med ett par goa tjejer här. Sitter med Erika nu, och väntar på att Carro ska joina oss om en timme. =)


Känns roligare.. Samtidigt som jag varje dag vaknar o känner att jag vill ha förändringar i mitt liv. Skulle vilja ha lite mer spänning. Rutinerna börjar göra mig rastlös.



Tänker på en person ofta. En som jag tycker om mycket. Har så kul ihop, kan vara mig själv med och det känns som vi förstår varandra. Förstår inte varför jag inte tog chansen då jag hade den.


Fear.

Ovido - Quiz & Flashcards