Alla inlägg under april 2009

Av Malin Söderström - 20 april 2009 11:59

Har sällan ork att skriva nåt på helgerna... Sitter inte mycket vid datorn då.


Iallafall.. Ska skriva en uppdatering vad som hänt sen sist =)


I Torsdags då jag slutat var det snabbt hem, göra mig i ordning och sen gå med Markus till Ming Palace. Vi åt god mat, o delade på en flaska rött. Lärde känna varandra bättre.. Känns som jag redan vet mycket om honom. Är snabb att läsa av människor. Han tycker att det verkar som att jag har ett sjätte sinne ;O


Då vi var klara gick jag hem igen, där syrran fortfarande var kvar. :) Vi provade halva min garderob o skrattade.


I Fredags gick vi ut på stan en sväng, men det blåste så förbannat att vi gick hem snabbt igen. Spelade buzz o myste på.


Klockan 18:30  vandrade jag bort till Olearys för att äta middag med 5 kvinnor från jobbet! :D Visste inte innan exakt vilka som skulle komma, men jag blev glatt överasskad. Det blev en maaassa prat och många StorStark ;P


Efter vi suttit där ett par timmar, följde en av tjejerna med mig hem. Therese! Jag, Magda och hon satt först hos mig sen gick vi in till Markus en sväng.


I Lördags vinkade jag av underbara syster på tåget. Kändes tungt, ville ha kvar henne längre. Mår så gott av att ha dig där. Du är så himla rolig! =)


Senare kom Stoffe.. Vi drack lite, sen gick vi bort till Laserhallen. Micke hade födelsedagsfest!


I Söndags låg jag i sängen i stort sätt hela dagen. Sliten efter ett par hårda dagar. Sen ringde Johan o fråga ifall jag ville komma till Sundell o umgås lite. Så, gick dit o var där en stund innan jag gick till C.


Vi såg 'Söndagsparty med Filip och Fredrik'. Tyckte det var bra! Har inte sett Marilyn Manson intervjuas förut, tyckte han verkar vara en intressant o rolig typ ;P "Beaver Time" Haha!


Sen när vi la oss kände jag verkligen hur mycket jag saknat hans närhet. Fick inte nog- Can't get close enough.




Feels like the first kiss, and it's gettin' better baby
No one can better this.

Av Malin Söderström - 16 april 2009 17:29

Vad kul det är att vara kvinna.


Har PMS ungefär en vecka i månaden. (Om inte mer.)  Då man är en vandrande förklaring på vad Monster betyder.


Så innan man ska få mens, är det gnagande värk i mage och rygg ca en vecka före.


Sen kommer ju då själva Röda veckan. Då man känner sig såå fräsch o go.


Och sen efteråt, så är man fortfarande öm i underlivet och magen ett par dagar.


Aah. Visst är det väl ljuvligt att vara kvinna?



Av Malin Söderström - 16 april 2009 12:32

Det är svårt att springa, då han gör mina ben till gelé och får mitt hjärta att nästan slå hål på bröstet.


Igår då jag slutat tog det emot att lämna byggnaden. Kändes som att jag smälte och föll pladask ner i golvet, då han tog mig i sitt knä och snosade i mitt hår.


Törst.


I want you under my skin.



När jag väl slitit mig, gick jag till tågstationen o mötte Magda. :) Vi gick till

hemköp direkt o handlade gotta för kvällen. Åt tacos, chips o dipp och choklad. :P Riktigt gott, men efteråt kunde vi knappt andas. Hua!

Sen pratade vi blandannat om ett av mina största intressen.. Rymden! Vi la oss i sängen och bläddrade drömmande i en av mina rymdböcker.


Funderingar och spekulationerna tar aldrig slut... Det är så fascinerande och så fantastiskt stort. När man ser bilder , så tror man inte det är sant. Känns, och ser overkligt ut.


Hade iallafall en mycket mysig kväll med dig, sys. Skönt att ha dig där.


Sitter på jobbet nu.. Var 'mentor' för ett par tjejer som går textutbildning förut.. :) Nu känner jag mig sömnig och frånvarande.


Då jag slutar ska jag äta middag med Markus på Ming Palace. Det blir nog trevligt!


Av Malin Söderström - 15 april 2009 18:31

Igår då jag slutat gick jag svettig o go hem till Ylva. Vi åkte till Birsta! Jag köpte en vårjacka, två linnen och nya hörlurar till min mp3. Sen när jag skulle göra ett kontoutdrag tog cp-automaten mitt kort. Yeah! Det är ett nytt kort, och det har strulat sen jag fick det.. Så, nu är jag utan kort igen dvs LÅST. Gah!


Väl hemma så låg jag i soffan hela kvällen.. Igen ;) Såg på Desperate Housewives.. Var ju dubbelavsnitt. Första avsnittet grät jag från början till slut.  Var så himla fint. Välgjort! Har aldrig gråtit så mycket till nåt tvprogam förut. 


Sen såg jag ännu ett av mina favoritprogram: Sex and the city. :D Love it! Kan vartenda avsnitt utantill :P Så, jag hade en typisk tjejkväll.. Med mig själv igår. Haha! Men det var baaara skönt. Har sovit ensam två nätter irad nu. Kommer inte ihåg senast det hände! ;o


Nu har jag slutat.. Ska gå och möta upp Magda på tåget :D

Av Malin Söderström - 14 april 2009 16:14

Hehe vilken dag. Hade ett textsamtal på 1½ timme förut. Skönt! :D

Sen gick jag, Johanna o Erika till restaurang Vinkeln. Är lunchbuffe där på dagarna. Jag åt såklart som en häst. Tre portioner. Känns som att jag gick upp sisodär 5 kilo. Men gott vare o vackert väder! Så var inte det roligaste att gå tillbaka hit sen ;P


Efter det så ville Peter jag skulle med ut o röka här på baksidan. När vi skulle in igen så kom vi på att ingen av oss hade brickan för att komma in. :P Så vi blev utelåsta. Haha. Fick klättra upp på en stång och knacka på rutan :D


Slutar 16:45.. Då ska jag gå ut o gå med Ylva =) Sen ska jag hem o läsa den otroliga boken jag köpte igår. Njuta av lugnet.. Imorgon kommer Magda då jag slutat :) Ska bli mysigt!


Önskar jag hade en ballkong... O ett badkar... Gah.. dags att flytta? ;O Tycker ju lägenheten är mysig, o är skönt att man har nära till allt. Men, ska nog börja söka nytt nu. Vill ha ett stort kök också. Ska kika runt lite! ;D



phu

Av Malin Söderström - 14 april 2009 09:46

Då var ännu en helg förbi. Denna kändes för en gångs skull lång! =)


I fredags efter jobbet så kom Markus hem till mig. Vi drack vin o lyssnade på musik. Sen ringde Carro från jobbet o frågade ifall hon och två av hennes killkompisar fick komma förbi o förfesta med oss. Så , vi satt hos mig en stund o surrade jobb, innan vi vandrade bort till Open Mind.


Var bara där en snabbis, sen gick jag o Carro till Stadshuset istället.

Där blev jag heller inte långvarig, utan jag gick hem istället.

Fyllekäka pannkakor. Ha ha. Den var ny. ;P


Tog förgivet att jag inte skulle vakna själv på lördagen, utan att han som vanligt skulle ringa. Hade en mycket obehaglig känsla i kroppen då jag insåg.


Känns som att jag haft något omslingrat runt mig en lång tid, men nu tappat. Den nya intimiteten och 'tryggheten' jag börjat känna för han, har glidit ur mina händer.


Avståndet som förut var 0 mellan oss, har nu blivit en mur.


Jag vaknade.


Efter jag legat i sängen många timmar o vridit mig av ångest över verkligheten, gick jag bort till Ylva & Jimmy. Vi beställde Pizza, sen började vi dricka. Gick väldigt seegt. Jag o Ylva låg ner som två döda valar över soffan. ;)


Sen kom Micke, Micke o Johan förbi. Vi spelade kort och babblade på om allt. Fick ett samtal av Patrik.. Han som varit mig så nära från vi gick i lekis till slutet av gymnasiet. Fick gråten i halsen. Var underbart att höra hans röst!


Gick till C sen. Ville ösa ur mig. Kändes så jävla annorlunda att kliva in där.

Det behagliga som jag uppfyllts av förut var nu rysningar av obehag.  Mådde illa.


Sov kvar där. Ändå.


På söndagen då vi vaknat beställde vi hem tacos från Biteline. Fick sedan en lång hejdåkram innan jag gick till Ylva på eftermiddagen.


Jag o hon tog en liten prommis, åt mat hemma hos henne sen spelade vi Buzz. :)


Sov hos C igen. 

Aj. AAAAJ!


Igår, måndag så var jag så sjukt trött. Helt utmattad. Klev inte upp ur sängen förrän vid halv ett. Sen var jag kvar där typ två timmar.. När jag kom in till stan gick jag o köpte "I skuggan av värmen". Låg i soffan resten av kvällen. Läste, såg på TV och slumrade till om vartannat. Hade ljudlöst på telefonen. Behövde bara vara ensam.


Har knappt sovit inatt. Fått panikattacker i sömnen.. Vaknade av känslan av att sängen skakade , och att någon stod på mitt bröst. Ville skrika rakt ut men fick ingen luft.


Är på jobbet nu..








Av Malin Söderström - 10 april 2009 18:04

Nu sitter jag på jobbet i det minsta rummet här. Med Jonas, Viktor o Julia :) Sitter o skrattar o har trevligt, trots mitt illamående och bakissvettningar ;P Hade himla tur att dom jobbade samma pass. Skulle varit olidligt annars.


Igår efter jobbet kom ju Christer o hämtade mig o Stoffe i stan. :) Jag gick av hos Mami. Åt spagetti och skinksås. Alldeles för många portioner :P Men det var ju gott! Efter jag gjort mig ordning så gick jag bort till Tove. Var kul att träffa Tove, Annelie o Linda. :) Vi körde vår vanliga dans till Meatloaf. He he!


Eftersom jag var så äckligt mätt gick det väääldigt segt att dricka. Så när vi skulle åka till bykrogen så var jag i stort sätt nykter. Var väl Ok där.


Jag o Stoffe åkte hem lite tidigare till Tove igen. Åt makaroner o köttbullar, lyssnade på musik och städade toves golv med mina kläder ;P


Idag har jag umgåtts med min underbara mormor. Vi har kollat på resor på internet =) Har ju pratat om att åka till egypten i år... Och nu har vi bestämt oss! Vi ska åka Nilenkryssningen i början av december! :D Är en massa guidade turer o så.. Längtar så jag spricker. Finns faktiskt ingen jag hellre reser med. Vi trivs så bra ihop, vill se samma saker och respekterar varandra. Mommo, jag älskar dig över allt annat.


Sen beställde vi mat från Shish. Blev en blandrulle..  o smaka lite av mormors pizza ;P


Slutar klockan 20:15. Då ska jag umgås med Markus. Får se vad vi ska hitta på.








Av Malin Söderström - 9 april 2009 16:19

Slutade 22:30 igår.. Donade på o sen bäddade jag ner mig för att se massa avsnitt av Vänner. Är såå bra! Var inställd på att sova själv, första gången på länge.. Men när C slutade klockan 1 , ringde han o fråga ifall han fick sova över.


Efter skratt till Family Guy och mys så somnade vi in till Sigur Ros- Ágætis byrjun.

Underbar skiva. Fick massa flashbacks sen i somras då jag somnade in till den nästan varje natt i hans armar.


Jag älskar då man är sådär skönt flumtrött. Då man ligger o skrattar så det verkligen känns i magen. :) Så härligt att ligga o se en komedi då man ska sova.


Sitter på jobbet nu.. Slutar 19, då kommer Christer o hämtar mig. Ska åka till ljunga o vara där ikväll =) Först äta mat med familjen, sen förfest hos Tove. Ska bli kul att träffa dom alla.


Vill att Stoffe ska med också. Ringde o tjata på han för ett tag sen. FÖLJ MEEEED! :D Ska nog lyckas övertala honom ;)

Ovido - Quiz & Flashcards