Alla inlägg under december 2007

Av Malin Söderström - 27 december 2007 19:59

Vackra bilder va? På min underbara familj, på våran underbart söta hund Amigo som sussar på diskbänken, på min underbara vän Tove o jag, och på min underbara karl Johan när han sjunger hårt och skoningslöst! Hahaha 



Sicken jul! Har ju varit allt annat än vanlig iaf. För det första så firade vi jul igår (Annandagen) för att det var den dagen alla kunde. För det andra så var inte Carro med, vilket kändes deppigt. För det tredje så kunde jag nästan inte äta något för jag hade typ magsjuka.


Har även legat i feber, haft mensvärk och har fått en svinkoppa i ansiktet. Så, jag har inte haft en toppenjul! Men, jag ska inte klaga. Det har varit underbart att spendera tid med min underbara familj. Var också mysigt såklart att ha med mig min karl på jul! Men på självaste julafton var vi bara hemma hos mami och åt julmat o såg på kalleanka! Vi har sjungit en hel del också :)


På juldagen : Vi skulle först till Tove och sedan åka lite hit o dit o sedan landa på mittis. Jag o honey var hemma hos mor och gjorde oss lite i ordning, sen traskade vi bort till Tove med singstarspelet. På plats var Johan o Benny snabba att börja sjunga! Det var trevligt! :D Dock var det dumt av mig att börja dricka, eftersom jag hade legat i feber och varit allmänt hängig senaste dagarna. Så, efter 5 öl blev jag så himla groggy att jag var tvungen att gå hem. Detta inträffade vid klockan nio! :P Så, johan följde med mig till mamsen och hjälpte mig i säng. Men för att se det positiva: Det blev en billig kväll! ;)


Men förutom all skit så har det varit väldigt mysigt att rå om varandra! Vilket ju är det bästa med jul tycker jag.


Idag körde min kära Mormor hem mig så att jag slapp ta med mig alla påsar på tåget. Åkte in till Entré Sundsvall o hörde om biljetterna till Magnus Betnér. Johan fick det av mig i julklapp! Ska gå o se han 1 mars! :)


Nu ska jag vara ledig till den 2a Januari. Känns skönt, men ändå lite konstigt nu när jag är van att ha något att göra på dagarna. Men, är bra att jag kan vara hemma några dagar nu och bara kurera mig. Kanske sova bort svinkoppan som jävlas med mig? Sliter och drar i hela ansiktet. Kliar och sticker. Ni som haft svinkoppor vet nog vad jag pratar om... Huvva!


Ne, nu ska jag umgås med Johan och min syster som följde med mig till stan idag. Hoppas alla haft en goooood jul! :)





Av Malin Söderström - 23 december 2007 13:26

Fick ett till paket av Johan igår också!! :) Två stycken Simpsons muggar! Hihi, älskar Simpsons. Så, här ska jag roa er med några härliga citat från den klockrena serien :


"Trying is the first step towards failure."


"I hope it didn´t brain my damage."


"Marge, it takes two to lie, one to lie and one to listen."


"Skål för alkohol! Orsaken och lösningen på världens alla problem!"


"Allting ser illa ut om man kommer ihåg det."




 



Av Malin Söderström - 23 december 2007 13:18

Svar på kommentar: Tack, sofia för din komplimang! :)


Och till Linda: Du hör inte direkt av dig något vidare mycket du heller! ;P




Nu sitter jag här i ljungaverk med denna alltför vanligt återkommande Baksmälla. Jag och Johan drack 1½platta öl igår. Så, inte så konstigt att vi båda är lite småsega idag. Förstår inte hur vi fick i oss så mkt :S

Men jag hade trevligt iaf. Var lite här o där, men var mest hos min underbara familj. Vi sjöng som tokar (singstar) och spelade buzz. Men mest sjöng vi! :) Allihopa förutom Christer, hehe. Till och med johan sjöng massvis, vilket han aldrig skulle gjort om han inte hade haft cirka 30liter öl rinnandes i sina ådror...  ;P



 O imorrn är det jul också :) Gud så mysigt.



Varför är det så vanligt att man som par tjafsar på fyllan? Och näst intill alltid är det bara massa bagateller, som man bara skrattar åt efter. Mamma visste väl inte om hon skulle skratta eller gråta igår. Ena sekunden var jag o karln ovänner, sen vips kom vi in i köket och pussades. Haha! Så onödigt, och jag försöker komma på anledningen? För det är ju så många par som tjafsar på fyllan! Jag har många funderingar... Men denna gång vill jag att någon ska skriva ner sin teori på den frågan!! :)


hm

Av Malin Söderström - 22 december 2007 16:58

Vad tråkigt det är att logga in när ingen har kommenterat! :(


Gör mig glad nu!


Sitter o dricker lite öl nu här. Ska snart åka hemöver till Ljungaverk!! Var inte planerat så, skulle egentligen komma hit en karl o en brud. Vi tänkte ha en liten "pardejt"! :P Men, får ta det en annan gång istället.


Ska på fest ikväll i bushen. Skoj och träffa massa gamla goda vänner! :) Vad gör ni andra ikväll? Och den eviga frågan: Vad ska alla göra på nyår?!

Av Malin Söderström - 22 december 2007 10:10

Svar på kommentar:Hehe ja, visst är han söt :D Det var ju den där hunden som jag berättade om för dig, Sofie! ;D Som vi ville para med din ;P



Kom hem igår runt sju, efter en väldigt lång och som vanligt hysterisk dag. Men, det gick bra iaf. Gjorde bara ett misstag! Vilket inte är mycket då det var cirka 800 stycken där under dagen.  (!) Blev inte mindre stressad av att några gubbar kom dit o började spela högljutt på sina instrument. Gah! Var så skrattretande att jag kunde inte sluta garva. Skulle liksom försöka arbeta och vara sansad när det var en cirka 20meters kö & lyssna på den där musiken som var så hög att man inte hörde vad kunden sa.


När jag kom hem var jag så himla trött och var allmänt hängig. Så min karl tog hand om mig o var jätte söt o omtänksam. Han bäddade om mig i soffan, hällde upp ett bad åt mig o tände ljus, låg o pillade mig i håret. Mådde genast mycket bättre! :)


Sen la vi oss tidigt o såg på film. Idag ska vi på stan o handla julklappar. Haha, snacka om att alltid vara ute i sista sekund! Sista chansen idag att kunna köpa några klappar. Men nu är jag iaf utvilad, så ikväll kanske man orkar göra något!


Vad gör ni i helgen?

Av Malin Söderström - 20 december 2007 20:47

Marilyn Monroe. Vet inte varför, men så länge jag kan minnas har jag varit fascinerad av henne. Kan sitta och titta på bilder på henne hur länge som helst... Det är inte för att hon är otroligt vacker, utan det känns som att bakom den där glamourösa skinande vackra ytan, gömde hon något mörkt och hemskt... Och så känns hon så himla jordnära på något vis. Jaja, det är iaf något magiskt med henne!


Och påtal om kändisar.. Jag såg nyss ett program om Spice Girls på femman :P Fick se massa klipp från dom var kända. Och ojojoj, vad jag var besatt av dom när jag var liten! haha! Fick massa gamla minnen. ^^



Idag har det gått bra att arbeta! Har flytit på rätt bra hela dagen.. Varit mycket folk som vanligt, men jag är ju bra mkt säkrare nu iaf! Så, det känns bättre o bättre.. Innan jag gick dit, var jag ju på julbord på Access! Jag smällde i mig hur mycket som helst o blev alldeles slut efteråt. :P Var jättekul att träffa alla!! Konstigt att man kan tycka om några så mycket efter man känt varandra sån kort tid!


Nu är Annelie & Matin på besök med ongan! Vi ska snart se på film o äta massa chips o dipp! Yummie!





Av Malin Söderström - 20 december 2007 10:17

Där är min lilla hund Amigo! ^^ Sådär liten o go var han när vi fick han... Hihi! Där har vi en hund med personlighet!!  Längtar till jag kommer till ljunga o får träffa heela min familj! :)


Svar på kommentar:

Tack för ditt, som vanligt, väldigt intelligenta svar Bobben!

Och svar till både dig o Therese: Som jag har nämnt ett par gånger i tidigare bloggar; Jag praktiserar på "Entré Sundsvall" ;P Ett ställe mitt i stan som säljer biljetter till alla möjliga evenemang. Konserter, teatrar, presentkort osv.


Tycker det är konstigt att så få vet vad det är för ställe, då det inte går en minut utan att det är iaf minst 5 stycken där i kö... ;O Men, jag visste inte heller vad det var innan jag började där :) Är väl för att vi inte är sundsvallsbor i blodet!! hehe


Nu har jag precis pratat med min mor i 1½timme i telefonen. Ska snart göra mig i ordning.. Ska till Access o äta julbord :D Har sett framemot detta sen jag fick veta att vi skulle dit.... :) Ska bli så kul att träffa alla igen! Och ett stort plus att jag ska få vräka i mig massa julmat!


Nu informerade Johan mig att vi ska se Saw4 ikväll. Jag sa, på ett villkor: Att han inte får sova, utan måste ligga vaken hela natten och titta på mig när jag sover. Och att han ska följa med mig till ´jobbet´ imorrn och hålla mig i handen så att inget händer mig på vägen dit... :P


Jag är så otroligt mörkrädd!! tex. Så har jag fortfarande en stor skada sen jag såg The ring första gången, o det var ju många år sen. Fortfarande tänker jag på den varje dag. Jag har en spegel i sovrummet som liknar spegeln i filmen... Så, jag undviker alltid att titta på den. Är livrädd för allt!


Det är farligt att leva, man kan faktiskt dö!




Av Malin Söderström - 19 december 2007 19:00

Sådär ja. Nu har jag kommit hem och ätit god mat som min karl har lagat. Fläskfilé wokgrönsaker o nudlar... Yummie! Satt fint i kistan det, efter denna svettiga dag! ;O


Har gått mycket bättre idag.. Det har varit väldigt mkt folk hela tiden, men jag har ju iaf lärt mig liite mer nu. Så, har känt mig ett uns säkrare iaf!


O måste bara tillägga, vad jag HATAR sura människor. Dom borde förbjudas att lämna sitt hem. Vilken mening liksom? Tror dom att det på något sätt gynnar dom, om dom är allmänt otrevliga? Tvärtom! Dom blir bemött som dom förtjänar, och dom förstör andras bättre humör. Usch!


Finns det ingen suris där ute, som kan svara på om dom ärligt talat tror att något i deras vardag ska gå bättre när dom är griniga? Tacksam för svar;)


Idag kommer Amigo hem till ljunga iaf! :) Längtar till jag ska få träffa lillplutten.. Hihi, operationen gick bra!! :)


Puss hej

Ovido - Quiz & Flashcards