Alla inlägg under december 2007

Av Malin Söderström - 14 december 2007 19:14

Fjortis tider. Visst var det väl en härlig och lycklig tid? Man hade många intelligenta åsikter, gjorde många oerhört genomtänkta handlingar. Ja, det var kort och gott tiden jag som människa var mest lyckad som person. (Ni som inte fattade det, så är jag väldigt ironisk.)  


O jag har ju mkt att ångra om man säger så. Många smällar jag har fått tagit. Sen finns det ju så otroligt många trångsynta människor i vår värld. Om man gör bort sig som 14åring, så får man tydligen resten av sitt liv sota för det. Tydligen så inser inte dessa trångsynta människor att man som person brukar utvecklas och bli vuxen.



Igår hade jag en väldigt trevlig kväll. Satt och hade långa trevliga samtal med min karl :) Om livet osv. Skönt att bara sitta och bolla tankar, känslor och drömmar.

Fick även ett "kärleksbrev" av han igår.. Kunde inte sluta le :) Haha, jag är ju så överkänslig och kär-i-kärleken... Men det är ju så himla underbart!


Idag vare kursavslut. Huffa vad det känns sooorgligt! Menmen, vi kommer ju träffas några gånger till! :D


Ikväll då? Har börjat snutta på det gamla hederliga Rödtjutet. :P Sen kanske vi får besök. Av en kurskamrat o kanske hennes kille (?) Vet ingenting ännu. Verkar som att min kära syster skulle komma på en visit också. Lär bli ett härligt samkväm med lite alkohol i blodet och lite bus.


I mörkret är alla katter grå.

Av Malin Söderström - 13 december 2007 16:03

Jag har gjort många framsteg med mig själv senaste månaderna. Det har stärkt min självkänsla, och det har gjort att jag har accepterat mig själv bättre. Första stora steget, är att inse sina brister. Att stå för dom. Att erkänna för sig själv, och för andra. Hade jag gjort det tidigare, att många saker sett annorlunda ut. Tillexempel hade jag haft bättre betyg, om jag hade pratat med lärarna om mina brister. Istället för att skolka och då rymma ifrån dem.


Det tjänar ingenting till. Det enda som händer är att folk uppfattar en på fel sätt, Man uppfattas som dryg, nonchalant och likgiltig.

 Och man sänker sitt eget självförtroende och självkänsla.


Varje dag på kursen har jag utmanat mig själv. Vilket har lett till att jag varje dag har stärkt mig själv. Jag skulle vilja ge all min kärlek och tacksamhet för stödet jag fått, och att dom inte har pressat mig... utan låtit mig kämpa i egen takt.



Finns det något mer frustrerande än att bli missförstådd? När man helt o hållet som människa blir uppfattad på helt fel sätt? Det känns som att man kämpar arslet av sig, och får inget tillbaka. Jag hatar det! Det gör mig så frustrerad att jag vill slita av mitt hår, skrika sönder min röst och banka sönder mina knogar.


Imorgon är det avslut på kursen.. :( Sen äre helg. Vette fan vad det blir i helgen. Kanske åker till ljungaverk o hälsar på min kära Mamma som är helt förtvivlad över våran kära familjemedlem Amigos olycka. :,/


Ta hand om er!




Av Malin Söderström - 12 december 2007 17:59

Kommentar till Rödvin?
'Rödtjut', är det rödvin? Får man blåa tänder av rödvin? :p

Du får sluta upp med norrländska om du vill ha en nationell blogg!

av ~c den 12 december 2007 kl 02:49


Svar:Haha, ja jag skriver ju konstigt nog på norrländska för att jag ÄR norrlänning ;) Komplicerat, men sant ;)Oh ja, man får blåa tänder av rödvin. Eller är det kanske bara mina tänder som har en tendens att bli blåa när dom blir attackerade av rödtjut?


Haha, kul att några äntligen vågat kommentera :D Även om det var en fegis (se ovan) som inte vågade skriva sitt namn ;) O svar till min kära Therese (som jag är hemligt kär i) : Ja, jag  håller med dig. Jag tycker alternativet "Bli rik" är mer lockande än att sluta dricka rödvin ;)Har du något bra förslag hur jag ska lyckas med att bli rik lite snabbt? :O



 O min ljuvliga Cornelia :) Dina ögon är djupa som oceaner.... Tsss :) :Ja, visst är det hemskt? Vad ska man nu roa sig med på Tisdagarna? Va? Någon som har ett bra svar? Jag älskar dom där brudarna ju! ;(



Gud så tråkig jag känner mig. Blev lite smånervös nu när jag ska skriva, för nu vet jag ju med all säkerhet att någon läser xP




Haha, får lite prestationsångest nu.Visst är det roligt när vintern är här? Man anstränger sig som fan med att kleta på makeup i fejset för att se åtminstone MindreFul ut. Jag blir lika förbannad på mig själv varje morgon, för vad är det för mening? Man hinner ju bara stiga utanför ytterdörren så börjar ju ögonen rinna. Och om inte, så blir man attackerad i fejjan av det äckliga snöovädret. Så då rinner ju sminket bort i vilket fall. Undra om man som tjej eftersträvar att likna en skräcködla undermedvetet? Spännande teori...




Jag är lite grinig idag, var ju det även igår. Har förstått varför nu, det är för att bacillerna har angripit mig. Du vet när man känner att allt känns jobbigt, att man kan gråta för att man tagit på sig strumpan ut och in... Och att man gör av med lika mycket snor som urin på en dag. Ja, ni fattar. Visst är det underbart med vinter?




Fick ju en ljusglimt idag iaf. När jag kom hem från kursen, så öppnade min kära Karl dörren. Han hade gjort det myspysigt. Hade hätt upp ett vaaarmt bad åt mig (och han) och tänt några ljus på badkarskanten :) Aaaw! Såna där gester betyder så himla mycket. Då kan man inte annat än att le, med både kropp och själ.





Japp, o nu har jag spillt någon tår också. Min familjs kära lilla vovve Amigo, har fått sin käke bryten. Så, det finns två alternativ nu. Antingen avliva stackaren, eller åka ner till uppsala och punga ut sisodär 30 000. Mamma ringde nyss och var helt förstörd. Han är ju liksom en familjemedlem. Men, vi/dom ska göra allt för att få den där operationen. Om vi så ska hoppa över julen!!! Såklart, det gäller ju att prioritera. :/




Nejmen, nu ska jag ta en till alvedon..Ha det gött!   

Av Malin Söderström - 11 december 2007 22:32

Gud, sicka tråkiga läsare. Inte en enda kommentar har jag fått ;/ GRR!


Det är tragiskt men sant att jag har rödvinsfläckar på alla jävla plagg jag äger. Till och med mina pyjamas byxor! Jag är en rödtjuts käring. Och 89% av alla bilder jag har på mig själv så har jag blåa tänder. Kommer aldrig glömma då jag hade "smygsnuttat på rödtjut" hemma hos Johan en vardag, och kom hem till min kära mormor.

Mommo Bengtsson: "Har du ätit blåbär?"

Lögnerskan och Rödtjutskäringen; Malin Söderström :"Japp, det har jag!" (Jag vet, det är fult att ljuga.)

Men man är ju inte annat än människa... ;P


Så, för att lösa mitt rödvinsfläcksproblem, så får jag antingen sluta dricka denna alkoholhaltiga farliga dryck, eller så får jag helt enkelt bli rik och ha råd med att köpa nya kläder regelbundet. Ska fundera på vilket alternativ jag väljer..


Ikväll? Har kommit hem från kursen, käkat kinamat med min kära sambo, varit o handlat några påsar mat på ICA,badat badkar, kollat på desperate housewives :D -Varje veckas höjdpunkt! Dock hörde jag nu till min besvikelse att det var sista avsnittet för denna säsong. Suck, och åter suck. Jag avskyr när blir säsongsavslutning på mina favoritprogram, känns lika sorgligt varje gång ;P (Ja, jag är fullt medveten om att jag borde skaffa mig ett liv)


Nedu, nu ska jag dra en alfapet sen ska jag lägga mig o se film tror ja!



Av Malin Söderström - 11 december 2007 14:09

 Idag vaknade jag verkligen på fel sida. En sån där dag då man vaknar med en stor suck och känner sjukt mkt irritation i kroppen. (Utan anledning). Det började med att jag stog o bråkade med min egen spegelbild. Stod ungefär en halvtimme och svor över hur jag såg ut, och dömde ut mig själv med några väl valda ord. Sen stod jag o skällde på mig själv att jag börjar bli gammal (Har fått rynkor runt ögonen och håret har aldrig varit äckligare).


 Sen efter jag stått och haft ett långt bråk med mig själv, så kom Johan hem från sin kurs. Han skrattade lite åt min frustration, sen sprang jag mot kursen (jag har aldrig kommit försent då jag börjat tidigt, men när jag börjar sent då jävlar lyckas jag bli sen) Det låter ju normalt.. uhärk! Så, eftersom jag bara hade 20 minuter på mig att ta mig dit, så halvkutade jag hela vägen. Blev svettig som en turk inlåst i en sardinburk. Och vi vet väl alla att när man redan är irriterad, och sedan även måste stressa och bli svettig också, så blir det inte direkt bättre! :P


Igår så kom Annelie o Matin på besök med bääbisen när jag var på kursen. Dom hade tydligen tid på sjukhuset då jag kom hem, så då missade jag dom också. Trist! Var så längesen jag träffa Annelie.. o vill ju träffa hennes bääs också! :/ Menmen, får ta o hälsa på henne då jag ska till ljungaverk till jul! :)


Längtar som tusan till julafton. Det är lätt den bästa dagen på hela året. Det är en sån härlig känsla man får i hela kroppen. Man känner sig extra snäll glad och kärleksfull ^^ Och jag älskar ju min familj nåt så otroligt mycket, så det är ju inte så knepigt att man älskar julen.. Då vi alla är samlade och är på extra bra humör!! :) Ska få Singstar-Rockballader av min kära moder i julklapp. Så då ska vi sjunga järnet! Yeay! :D


Aya, nu är jag på kursen iaf o har en liten rast nu. Idag snackas det Arbetsrätt. Ganska intressant!


Sen ska jag traska hem i det "härliga vädret" och dega framför Tv:n. Är ju världens bästa program ikväll ; Desperate Housewives ;)


PS. Jag lyckades komma i tid till kursen. Det var nog för att jag var svettig och elak. DS

Av Malin Söderström - 10 december 2007 22:06

Haha, trodde ju aldrig någon skulle läsa min blogg :P Fler än vad jag trodde..... (kollat besökstatistiken).


Kan inte nån rackare skriva någon kommentar? ;D  Hah, vore ju roligt att veta NÅN som läser :) Lite läskigt..... :P


Näe, nu ska jag slå mig ner i soffan igen o spela lite tvspel med min Karl!

Av Malin Söderström - 10 december 2007 10:27

Gud så jag älskar att myyyyscha :) Livet är så himla underbart, bara man lever det. När man försöker slå sig fri från alla sina hjärnspöken, och negativa tankar. Nedbrytande tankar. "Bara" man klarar det, så är det faktiskt mycket vackert.

 När man kommit så långt att man lever, istället för att titta på medan det passerar. 


Det har varit en otroligt bra vecka. Bästa veckan på så länge jag kan minnas...

 Allt börjar ordna sig.


I lördags promenerade jag o Johan bort mot bion. Vi såg Beuwolf. Den var jävligt snyggt gjord! Den var helt okej. Trodde dock inte att den var aminerad :P Fick en liten chock, men, det var ju så skickligt gjort så ibland såg man inte om det var riktigt eller aminerat! Riktigt mysigt var det. Älskar att gå på bio, det är en speciell känsla. Vi köpte en massa godis, dricka o popcorn. Mums!! :)


Igår gick vi på stan en sväng. Sen gick vi till Ming Palace och åt en riktigt god middag. Det var också grymt mysigt och trevligt! Sen traskade vi hem mätta och belåtna i kylan. Hem o spelade tvspel sisodär 5 timmar (!). Skoj!


Nu är jag på kursen, börjar få seperationsångest inför fredag ;O ( Då kursen är avklarad) Kommer sakna många själar.


Av Malin Söderström - 8 december 2007 12:10

Tur man är så konstnärlig!


Jag skulle vilja skriva en bok!!! Jag o Jo-han har pratat några gånger om att vi skulle skriva en bok tillsammans. Snacket började när vi satt som mest vid forsen i somras och delade massa tankar och deeptalk. Det vore skönt att skriva av sig, om hela ens liv och alla smärtor (och lyckor) i livet. Det lär ju aldrig ske, men, det är kul att drömma sig bort och leva ett fantasiliv.


Men visst skulle boken sälja? :P Jamena, den där framsidan skulle ju få vem som helst att få HA-begär! HAHA


Oh my!

Ovido - Quiz & Flashcards