Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin Söderström - 26 augusti 2008 20:33

Slutade 17:15 idag, då kom Magda o Mormor o hämtade upp mig på jobbet =) Vi åkte till birsta o handlade lite smått o gott.. Köpte lite mer grejer till lägenheten. Mattor blandannat.. Känner jag trivs meer o meer här. Känner mig verkligen hemma! Inte mycket kvar att köpa nu...


Sen var vi o åt på Kupolen. Efter de åkte vi hem till mig o donade på... Packade upp o så. Sen så vaxade Magda mitt ben :P Jag köpte det igår, första gången nånsin... Länge varit sugen att prova, men inte blivit av. Alla säger att det gör så sjuuuuuuukt ont. Men, jag tycker inte det var nå särskilt? :S Visst, det var inte SKÖNT men ;) Inte så farligt!


Nu har jag precis bleve ensam... Nu kommer Tessan hit. Blir nog girltalk. Känns så ;)

Av Malin Söderström - 26 augusti 2008 09:26

Min otroliga blyghet och nervositet äter upp mig inifrån. Det plågar mig varje dag och det är som ett stort geggigt svart hål i mig som är så stort att jag får svårt att andas.


Jag vill så gärna gå ut till dom andra... Jag vill så gärna delta i skratten och praten... Men, min kropp spjärnar emot. Min kropp går åt andra hållet, och söker sig till det mörka rummet där ingen sitter. Även fast jag vet Ni inte hör mig andas, så håller jag ändå andan.



Kan jag bara få springa, springa utan att vända tillbaka... Ställa mig vid ett vattenfall och skrika sönder mina lungor, så kanske mina rädslor rinner ur mig med det forsande vattnet?



Av Malin Söderström - 26 augusti 2008 00:42

Nu har jag pratat med Tove över 2 timmar i telefon nonstop. Vi har inte kunna ringt varann på flera dagar, så hade en del att ta igen ;)


har sagt det förut, o jag säger det igen...Är så sjukt tacksam att jag har henne. Var så otroligt skönt att prata med henne nu. Kul att prata av sig en massa som man hållt inne med, och fnittra en massa. Känns som att det var några dar sen jag skrattade sist..?


Gått bra o jobba idag.. dagarna känns bara så långa när man har delat pass. Men skönt också!


Hann iaf med att gå på stan två omgångar. Träffade upp Tessan första svängen, o handlade massa smink o så =) Sen hann jag bara hem o åt mat, då ringde Christian o ville ha sällskap. Så då blev det en vända till. Jag är ju inte direkt så jättebekväm med mycket folk. Är ju en ensamvarg utan dess like.. Tycker mest bara det är en plåga att gå på stan. Jag vill bara snabbt in på affären o snabbt betala, sen gå hem igen.


den enda gången jag gillar att vara med folk är fan när jag dricker. Låter ju konstigt kanske, men det är iaf helt ärligt. Dock gillar jag att vara med en åt gången... Då blir det en helt annan grej. Låter kanske sjukt för era öron, men jag har sociala svårigheter.



Nu ska jag lägga mig o titta på simpsons o skratta lite innan jag försvinner in i drömmarnas värld.

Av Malin Söderström - 25 augusti 2008 08:27

Är så less att alltid bli granskad och bedömd av tjejer för att jag har långt ifrån "moderiktiga kläder". De tittar på kläderna och rynkar på näsan. Jag går i det JAG tycker är skönt och det jag trivs i, sen skiter jag i resten. Tänker inte klämma på mig något bara för att det är trendigt. Så fake tänker jag inte vara! Och för den delen tycker jag det är viktigare med ett snyggt ansikte än snygga kläder ;)


Jag är helt enkelt så less på tjejers elaka blickar.

Av Malin Söderström - 24 augusti 2008 22:51

wiii!  Löning imorrn :D Jag ska gå på stan och ska faktiskt SHOPPA tänkte jag. Jag kommer inte ihåg senast jag shoppade.. Får se om jag minns hur man gör ;) Ska iaf handla smink och några tröjor... Ska bli roligt =) Har delat pass imorrn. Först 8:30-12:00 sen 17:45-22:00.. Med andra ord så hinner jag springa på stan mellan passen.


Trött som bara den nu. Tänkte lägga mig snart o titta på film. Hoppas jag får sova heeela natten =) Vill vara pigg imorrn!



Av Malin Söderström - 24 augusti 2008 18:19

Nu är jag hemma =)  SLutade 17:15, men har redna hunnit diska, dammsuge trappen soffan och golvet o har skurat. Allt detta runt springades i strumpbyxor o lyssna på U2 ;) Gud så skönt!


Nu luktar det frääscht här, då har man ett problem ur världen haha!





Av Malin Söderström - 24 augusti 2008 16:28

HAHA oj vad jag älskar att det finns bloggar. Sitter varje dag o klickar mig emellan flera bloggar, samma varje dag i stort sett. Har blivit ett beroende! Två av dom skrattar jag varje gång jag läser.. Så sjukt kul o jag hoppas dom aldrig slutar att skriva!  Petra, du är en av dom :) Och, så har jag hittat en till rackares blogg som jag alltid tyckt varit rolig.  Såå underhållande =) FÅR INTE NOOOOOG :D

Av Malin Söderström - 24 augusti 2008 15:20

hemlängtan!


Min sista rast nu, sen 2 timmar kvar... sen ska jag HEM :D Får alltid lite hemlängtan när jag inte varit hemma på ett tag. Typ ett dygn ,haha!

Ska slänga på pyjamasen direkt o bara vara. Ikväll satsar jag på att vila min sargade kropp och förhoppningsvis kunna somna i tid så jag får några timmars sömn... Börjar 8:30 imorrn. Gör mig inte något längre att börja tidigt, jag kan ju ändå inte sova så jag är ändå vaken sjukt tidigt på morron.


Känner mig bara stressad hela tiden.. Konstant uppstressad. Kan inte ens äta mat i lugn o ro.. Glömmer att tugga, o kommer på mig själv att svälja maten hel. Tänker sönder allt också. Måste försöka hitta tillbaka till koncentrationsförmågan och försöka slappna av lite. Spänner mig ju dygnet runt, att kroppen är alldeles öm o stel. Har ju alltid haft svårt att prata tydligt, men nu är det ju fan skrämmande. Sluddrar så mycket att jag knappt själv förstår vad jag säger. Skrämmande!! :S


Vore ju inte helt fel med en myskväll med helkroppsmassage, lugn musik i bakgrunden o massa tända ljus... =) Gimme! Liiiite sugen jag blev på det nudå. Hmm!


Längtar till på söndag. Då kommer Tåvää till mig =) Hon ska sova hos mig hela den veckan, för hon ska börja plugga i härnösand. Så då pendlar hon från sundsvall-härnösand den första veckan. Ska bli mysigt att rå om henne lite. Skönt att ha någon att prata med på ett djupt och ogenerat sätt också. En sak man faktiskt saknar nu när man är singel... Förut hade man liksom alltid en bästa vän hemma som man kunde vara sig själv med =) Menmen, singellivet är bra på många sätt också.



Ovido - Quiz & Flashcards