Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin Söderström - 19 augusti 2008 10:31

vilken dröm jag hade inatt...


Kändes som jag drömde hela natten... Och det som hände var att jag satt i en säng full med bilder. Tittade på massa bilder på de människorna som betytt något för mig i mitt liv.. Det var säkert tusentals bilder som jag satt och titta på... Det roliga är att ingen av de där bilderna finns på riktigt.

Bara i mitt hjärta..


Ja, något sådan måste det ju symbolisera....


Det är så många jag saknar, och det känns hemskt att man aldrig känner att man "har tid" för varandra längre. Fruktansvärt! Hur svårt ska de vare egentligen att "offra" en timme hit och dit nån gång i veckan?



-Why Do All Things Come To An End?

Av Malin Söderström - 19 augusti 2008 00:55

Vissa saker säger man bara inte..

Det finns gränser på hur långt man kan gå,

och hur djupt man kan sticka kniven i någon annans hjärta.



Av Malin Söderström - 18 augusti 2008 23:31

ah, sådär ja. Då har man ätit sin fjärde korv för dagen.


Undra om jag ska ta mig ett till hårdbrö?



Alltså, jag är hungrig ofta o sugen på mat.. Men vafan, nu när jag håller på att sluta snusa så är det ju hemskt. Måste gå o småäta hela tiden. Jag har till och med köpt godis! Helt sjukt. Före det så hhar jag nog inte köpt det på flera år. Jag är ingen gottegris, bara ett matvrak!

Av Malin Söderström - 18 augusti 2008 21:52

såg nyss en film på TV med jennifer aniston. "The good girl" hette den tror jag... den var bra. Deprimerande, men vacker. Blev inte mindre nere nu direkt.

vill gråta

Av Malin Söderström - 18 augusti 2008 19:12

jag trodde aldrig att jag skulle bli en sån som "slarvar" med maten. Mat är min stora passion..  Har alltid älskat mat och tyckt det vare det bästa på hela dagen. Men, nu när jag för första gången bor själv, känns det så jävla tråkigt bara. Orkar liksom inte stå och laga mat när det är bara jag som ska äta. Så istället gör man enbart sånt som går SNABBT. Tillexempel dagens middag : Stekte tre korvar och en liten burk potatissallad :P !! Haha. Så olikt mig.


Har väl lagat mat "ordentligt" en enda gång sen jag flytta hit. Då gjorde jag en egen sås, sallad, laxfile och potatis. Visst, det var skitgott.. men kändes mest bara deprimerande att sitta i tystnad och äta den för sig själv.


Mycket nytt på en gång... Man lär väl vänja sig så småningom. Vi människor är duktiga på att anpassa oss!


Påtal om mat så har jag ätit så sjuuukt onyttig mat sen jag flytta. Mikromat  från konsum till lunch varje dag för det första.. Har ju lyckats ätit ett par pizzor också.. Sen all den snabba maten man snabbt slänger ihop hemma är ju inte så jätte hälsosam heller ;P


"Jag kan ju inte både vara tjock och rosa!"


Av Malin Söderström - 17 augusti 2008 17:12

men vilken ångest..... Finns inga ord hur mycket ångest jag har.. Jag kommer inte ihåg typ nånting, Kommer bara ihåg förfesten. jag trodde jag gick hem efter den, men tydligen hade jag varit på krogen också... det är helt svart.


Tur att tessan kom hit i morse.. annars hade jag dött. Skulle nog ha klöst sönder mig själv av ångest. det fula är att ingen på förfesten har en aning om någonting.... det verkar vara nå skit i spriten. det måste  vara det! Alla vaknade och visste ingenting. Jag drack även bara två groggar! ja, seriöst.. Och tessan med. Men ändå har ingén av oss ett endaste minne i stort sätt. . Spriten måste vara utblandad!


Nu är Anton, tessan och elin här. Jag skulle smälla av ifall jag var ensam. Skulle inte klara av det.

Av Malin Söderström - 16 augusti 2008 13:52

Fick sällskap igår ändå... Så då kunde jag lägga bort nallen o kramas på riktigt istället.. ;) Älskar närheten...


Blev just ensam, men snart kommer Ylva.. vi ska åka o handla på biltema! Haha.. Sen kommer Tessan hit. Vi får se vart vi hamnar ikväll =) Man vet aldrig...


Jag gruvar mig redan till på måndag. .Blää, ska verkligen ta vara på och njuta av idag o imorrn då jag är ledig. Så skönt!



"And as hard as they would try,
They’d hurt to make you cry.
But you never cried to them,
Just to your soul.
No, you never cried to them
Just to your soul..."

Av Malin Söderström - 15 augusti 2008 23:35

äntligen hemma! sitter o äter världens godaste macka..mjukost, räkor, gurka o paprika.. ;P MUMS!


Imorrn blire party party! Haha, längtar redan..


girls night out!


Annars då? Jo, jag skulle vilja ligga o kramas..Var ju flera timmar sen sist jag fick en kram! haha


Nä huvva... Vänjer väl sig snart.

Ovido - Quiz & Flashcards