Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin Söderström - 24 augusti 2008 08:54

Blev lugnt igår... Riktigt skönt! Gick till Christian efter jobbet.. Drack te o åt ostmackor (mums), sen spela vi Lagooon :) Har nästan klarat ut hela nu, igen. Haha! Men, det är mysigt att sitta o spela..  


 varför, varför VARFÖR kan jag inte sova?!


Ligger helt klarvaken och vrider o vänder på mig... Kallsvettas. O när jag väl kan slappna av och somna, så vaknar jag jättelätt igen. Sen börjar man på ruta ett. La mig i sängen runt halv ett inatt. Blev vaken ett par timmar, sen somnade jag i typ två timmar. Sen vaknade jag alldeles klarvaken. Tittade på klockan... 4:30... 5... 5:30... Kunde inte sova. Det spelar ingen roll vad jag gör, kommer nog ta ett bra tag innan jag känner mig utvilad. Nu är jag på jobbet, och som vanligt svider ögonen.

Av Malin Söderström - 23 augusti 2008 21:07

Hade besök igår... Satt först o snacka massa tjejsnack, som alltid är lika behövligt o trevligt.


Sen kom Micke o Dennis också.. Surrade lite, o hörde musik.. Sprängde nog mina högtalare ;P Vi hoppade o dansa ! Lyssnade på Korn och de andra blev lite sura ;) Dansade ett par låtar bara, sen skulle vi på krogen allihopa. Jag var inte ett dugg sugen på det, så jag följde bara med dit sen gick jag hem igen. Bra att jag tog mitt förnuft till fånga.. Inte så ofta det händer på fyllan. La mig före tolv o tittade på simpsons.. Började ju 9 i morse, så det var väldigt bra.


Jobbar nu, slutar om en halvtimme. Blivit erbjuden av ett par olika att vara med på fest, men jag är så sjukt trött så jag pallar inte. Blir nog tv spels kväll hos Christian istället. Mer lockande faktiskt!

Trööött!

Av Malin Söderström - 21 augusti 2008 14:39

FYFAN har så sjukt ont i magen att jag tror jag smäller av. Liksom viker mig i stolen, kan inte sitta rakt upp. Krampar som fan och hela jag rynkar mig och spänner mig av smärta. Är ju jätteenkelt att vara trevlig och hjälpsam när kroppen strålar och exploderar på samma gång.


Är det magsår? Är det stress? Är det bara alla känslor i min kropp som är i en sån orkan, att allt bara säger stopp?


Jag vet inte.


Ser även suddigt o känner hur jag försvinner i tankarna till något som inte är här.


P A I N !

Av Malin Söderström - 21 augusti 2008 08:45

Satt vid datorn igår till tolv... La mig o titta på film, för att sen äntligen somna runt 1... Men då ringde en jävel o väckte mig vid 2:30 ;) Så, det blev inte mycket sömn inatt heller. Vi såg på en jättefin film iaf. Väldigt vacker musik. Sov ungefär 3 timmar. Jag sover så otroligt oroligt nuförtiden. Vaknar hela tiden, och drömmer om att jag försover mig. Vaknar med panik o alldeles kallsvettig flera gånger varje natt.


Är dock inte så jättefarligt trött idag ändå. Men det lär väl slå en i ansiktet som en rak höger sen när man kommer hem. Tur jag är ledig imorgon! För att sen jobba hela helgen. Ska iaf passa på att fixa några ärenden imorrn på banken.


Okej då, jag är visst trött. Nu börjar ögonen att svida.


Av Malin Söderström - 20 augusti 2008 20:29

nu är det såhär. jag tänker knappast betala 20 kronor från telefonen för att kunna ladda upp ett par bilder :P Har ju fortfarande fullt... 100 av 100.. Kan heller inte radera bilder när dom används i inlägg. Böökigt! Får helt enkelt skaffa en bilddagbok....



För övrigt så känner jag mig som en klubbad säl. Riktigt hård vecka, och känns som att jag inte sovit ett dugg i stort sett. Känner mig alldels grötig och borta.


Var tvungen att springa på hemköp förut o handla nötter. Är ju sugen på nåt konstant hela tiden. Kallas det abstinens? ;)

Av Malin Söderström - 20 augusti 2008 17:12

kommit hem från jobbet typ nyss... gick först o hämtade kameran så ska lägga upp bilder på lägenheten framöver =) Har även nyss ätit tacos för tredje gången idag.. Åt det både till frukost lunch och middag. Haha! är ju så gott! Åt det även till kvällsfika igår ;)


Är så sjuukt trött idag. Längesen jag var så här trött. Svider i ögonen och mår illa. Måste lägga mig ner o kolla på film en stund... Kanske sova en halvtimme ;) Gud så skönt!



Av Malin Söderström - 20 augusti 2008 07:19

shiiit vad trött jag är. Sovit sjukt dåligt inatt. Somnade sent också. Åsså skulle man upp 05:45.


Längtar hem redan! :(

Då ska jag hämta min nya digitalkamera på posten, sen ska jag hem o se på en film jag laddade hem igår. =)


Jobbade till 20 igår.. Sen gick jag o mötte upp Tessan o hennes kompis utanför henne. Surrade en stund, sen gick jag hem o diskade. :P Fick sällskap efter ett tag. Titta på tv o myste.


"tack, förtjusande unga dam"

hehe vissa är trevliga att prata med :)


Av Malin Söderström - 19 augusti 2008 15:36

Haha liite soft det är med Textsamtal då. Sitter just nu i en kö , "Beräknad väntetid: 25 minuter." åååh, kan man sitta o surfa under tiden ;)


Vill baaara ha såna här samtal. Skönt att kunna sitta lugnt o slappna av.

Det enda trista just nu är att jag är vrålhungrig, o min lunch var egentligen 15:30 :P Men, får sitta över den en stund... Inte hela världen!


Får även sitta o lyssna på massa mozart musik i bakgrunden, haha! tänk om man skulle somna... ;)


Ovido - Quiz & Flashcards