Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin Söderström - 9 augusti 2008 14:49

bläää vad sliten jag är.


Längtar sjuukt mkt till jag slutar.




Av Malin Söderström - 8 augusti 2008 15:47

Nu är det en timme kvar av dagens arbetspass! Dagen har gått sjukt fort.

Sitter med världens mensvärk. Känns som det sitter ett odjur på ryggraden och gnager.


Funderar på att spendera resten av dygnet i lägenheten o tycka synd om mig själv. Har inte direkt nå andra alternativ heller för den delen!

Av Malin Söderström - 8 augusti 2008 10:11

Igår var jag ju ledig. Vandrade i regnet o trodde jag skulle dö av kramp i ryggen. Sen när jag äntligen kom hem igen, så var jag så rastlös att jag började koppla ihop dammsugaren o damsög :P Haha, det hör verkligen inte till vanligheterna kan jag ju säga. Jag är inte den som tar tag i städning i första taget! Sen så rensade jag garderoben osv.


Sen kom familjen till stan :D Vi åkte ut till birsta o handlade massa småplock :) Så nu har jag NÄSTAN allt jag behöver! Sen köpte jag även en sladd till boxern, så nu har jag äntligen tvkanaler! :D Christer hjälpte mig att koppla in allt, och hängde även upp mina nya hyllor :) Det enda som fattas nu är gardiner.. Ska köpa det så småningom. Är sjukt höga fönster, så måste köpa nå specialare :P Sen åt vi tacos! Huur gott som helst. Åt som en gris!

 Tack för en trevlig kväll kära ni! Blev sååå fint såå :)



Låg även o läste igenom gamla dagböcker. Då väcks så mycket känslor. Det är så mycket man förträngt, av många anledningar.. Kroppen o hjärnan har väl inte orkat haft kvar tankarna o känslorna i systemet helt enkelt. Det är alldeles för tunga grejer.


Jag tror man behöver bli påmind lite då o då om det som varit. Just för att se hur långt vi kommit..Eller om vi backat. Se ifall vi lärt oss något, eller om vi går i samma spår.. Om vi vuxit.


Det sätter många nödvändiga tankeställare i huvudet. Eller så får man bara en bra kick av att man blivit en så mycket bättre människa.

Av Malin Söderström - 6 augusti 2008 20:11

Imorrn på min lediga dag har jag många sysslor. Måste passa på medan man har tid! Måste fixa bredband, boxer och gå o köpa en MASSA småsaker som man inte tänker på att köpa när man börjar från kula 1 med alla grejer.


Har en lapp i köket som jag fyller på hela tiden med grejer jag kommer på eftersom. Tillexempel förut tänkte jag göra vita bönor och ägg till lunch, men då märkte jag att jag inte hade någon konservöppnare. Eller när jag tog på mig mascara o råkade som vanligt få svarta prickar runt hela ögonen. Då ville jag ha en tops. Men icke! Det fanns inte heller ;P

O när jag skulle duscha insåg jag att jag hade 3 balsam, 2 duschkrämer men INGET schampoo. Så, imorrn då jäklar ska jag köpa massa småttogott! :D


Huvva, nu har jag snart jobbat färdigt för dagen. Jag har fått nåt knäpp och sitter o skrattar för mig själv. Luktar svett som fan gör jag också. Åsså är jag hungrig. Jobbiga magsäck!!!

Av Malin Söderström - 6 augusti 2008 14:22

Jag har alltid levt i en drömvärld, och helst inte velat tänka på nuet och framtiden. Hellre så har jag tänkt på minnen och på det som varit.  Har alltid kramphållit i det förflutna och haft svårt att ta ett steg in i det nya.


Har hellre ägnat hela min energi och tid till någon annan, istället för att känna mina egna känslor.


Nu får det vara slut på det där. Jag har gått in i en ny era. Nu ska jag för en gångsskull lära känna mig själv och våga känna efter & bearbeta.



Av Malin Söderström - 5 augusti 2008 19:47

Det gick bra att gå hem igår. Enbart för att min otroligt omtänksamma mamma var snäll och höll sig vaken inatt, så jag skulle ha någon att prata med. Går ju inte att beskriva med ord hur tacksam jag är att jag har dig. Så otroligt lyckligt lottad är jag. Inte många som har en mamma som du.


Jobbar ikväll med.. Men bara till 23 :) Gillar verkligen att jobba kvällar. Mysigt på nå vis! Alla är mycket trevligare på kvällen.. Inte den stressen som det är på dagtid.


Jobbar kväll imorrn med.. Niice! Sen ledig torsdag =)


Av Malin Söderström - 5 augusti 2008 00:48

detta känns som det längsta arbetspasset jag haft. Känns som att jag suttit här över ett dygn. Är astrött, men gruvar mig för vägen hem.


HAr haft en skön dag idag ändå. Har haft trevliga samtal på jobbet.. Sen innan det , så blev jag medtvingad upp på södraberget :P Tittade på utsikten, och svettades som en svettlök. Var även bort till clas olsson förut o handla en antennkabel till tv:n. Synd bara att jag är så sjukt oteknisk att jag inte vet hur man ställer in kanaler.


bah! Får helt enkelt fråga någon händig människa. Till dess får jag nöja mig att glo på datan. Som jag inte har nåt internet på.. Snyft :/


OCh när jag ändå sitter här o tomsnackar, så måste jag bara tillägga att jag är så sjukt förtjust i HeyBaberiba. Jag känner ingen annan som är det. Jag vill ha alla säsonger. Skrattar bara jag tänker på det , HAHA =)

Av Malin Söderström - 4 augusti 2008 22:40

jag har sen jag var liten varit otroligt fascinerad och samtidigt livrädd för "övernaturliga" saker. Naturkatastrofer.. Rymden.. Har sen jag var 12 drömt flera gånger i månaden att jorden går under. Jag tycker allt man inte kan kontrollera är otroligt skrämmande.


Och nu sitter jag här.. I mörkret på jobbet. Folk ringer konstant, från hela sverige.. Och säger att dom har strömavbrott. Eller så ringer dom o säger att det ligger träd över vägarna.. Jag hör bullret, det stormar utanför fönstret och himlen är svart. Är alldeles på helspänn och spärrar upp ögonen så det gör ont. Det vibrerar i skrivbordet då och då..

Fyfan. Sånt här skulle kunna få mitt hjärta stanna.


Och jag är tvungen att gå igenom hela sundsvall till min lägenhet sen. Ensam.


vill grina



Ovido - Quiz & Flashcards