Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin Söderström - 15 augusti 2008 20:54

igår hade jag besök. Tessan fredrik och christian.. Vi satt o surra o så.  Vid tolvtiden blev jag ensam.. då satt jag vid datorn en sväng sen titta på Hey Baberiba! Haha, jag har laddat hem alla säsonger.. Det tog bara ett par timmar :P Går skitsnabbt att ladda hem! :D


Nu jobbar jag... Slutar 23:00. Ledig i helgen! Fyyyf*n vad skönt! Är alldeles slut efter denna vecka.. Vet inte riktigt vad man ska hitta på i helgne. Men jag får inte vara i min lägenhet imorrn iaf för magda ska vara där med ett par vänner, haha ;) Vilken tur hon har som har en så snäll syster som ställer upp att lämna sitt eget hem när hon för en gångs skull är ledig. Phu! Sen jobbar jag ju 6 dagar nästa vecka.. Kommer bli tärt! Undra vart lilla jag ska ta vägen imorgon då... återstår att se!!!


Nu är min lilla 15minuters rast snart slut, sen ere 2 timmar kvar :) Slutspurten nu!


Trevlig helg!

Av Malin Söderström - 14 augusti 2008 19:48

så sjukt jävla less på trångsynta människor.

FAN

Av Malin Söderström - 14 augusti 2008 14:56

Jag vet att jag var klantig inatt, men det hände, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Det enda jag kan säga är att det kommer inte hända igen o att jag har grym ångest.


Jag kan inte göra mer än så.


Sitter på jobbet nu och trivs som fisken i vattnet =) Så jääävla kul är det :D Sitter bara med texttelefoni =) Grymt! Önskar man fick sitta med det enbart jämt.. Menmen, blir kombinerat! Duger det med!


Förutom att jag ringde runt inatt, så hade jag en trevlig kväll igår. Tack tessan för det ! =) Massa massa tjejsnack o skratt. Nu börjar jag igen..

Av Malin Söderström - 13 augusti 2008 17:37

man skulle kunna beskriva hela mitt liv med ett endaste ord.. Rädsla!

Av Malin Söderström - 12 augusti 2008 16:55

Kom precis hem från jobbet.  Nu har jag slängt på mig pyjamasen och är redo för en heeel kväll framför min kära dator. Fyfan vad jag ska njuta. Sitta och lyssna på massa musik och nörda runt. Oj oj :) En och en annan macka ska också få vara med mig.


Hah!


jag är en tvättäkta nörd, och det skäms jag inte ett dugg för ;)

Av Malin Söderström - 12 augusti 2008 12:22

Wihooo nu har jag internet hemma :D Ringde nu på lunchen o beställde.. O tydligen så har jag internet nu , haha! Så sen blire hem o surfa ;) Wiiiiiieee




Av Malin Söderström - 12 augusti 2008 09:38

Snacka om att man verkligen är tvungen att lära känna sig själv på djupet, på ett helt annat sätt när man bor ensam. Man är tvungen att stå ut med sig själv, på både gott och ont. Man kan inte undvika att känna det man känner, eller tänka det man tänker. Allt är hela tiden där, på ett uppslukande sätt.


Har man en annan människa att dela allt det med, så blir det lindrigare..


Nu kommer allt som jag tryckt bort fram. Känner mig jätte sentimental och mjuk. Precis så som jag egentligen alltid varit, men som inte har haft utrymme att visats.


Äh, jag kan inte förklara.. Dålig att sätta ord på vad jag känner.

Av Malin Söderström - 12 augusti 2008 07:57

Hade en helt okej helg. Jobbade fredag, lördag, men var ändå ut i fredags. Var först hos Sulan, sen ut på krogen. Det var trevligt!


Sen i lördags efter jobbet låg jag bara hemma i soffan o kika på TV. Söndags hyrde vi film.. En kiss o bajs humor rulle :P Trodde den skulle vara bättre, men den var lite väl meningslös.


Må-Torsdag denna vecka så har jag utbildning på jobbet.. Texttelefoni! :) Känns spännande , men mycket att hålla reda på nu från början..


Nu måste jag sluta, sätter igång 8:00.


Ovido - Quiz & Flashcards