Alla inlägg under oktober 2008

Av Malin Söderström - 24 oktober 2008 13:25

Var asskönt att jobba igår. Tiden bara sprang iväg! Slapp även gå hem ensam o rädd efteråt, för en jättesöt arbetskompis fråga ifall jag ville ha skjuts hem =) För varje dag som går, så märker jag mer o mer vilka underbara människor jag jobbar med. Alltid nån ny man börjar prata med, och alla är överasskande trevliga. Längtar sjukt mycket till firmafesten nu!! :D Kan ju inte bli annat än en lyckad kväll.


Jag uppskattar mer o mer att sova ensam. Har blivit otroligt bekväm med det. När man väl har någon som sover över nu, känns det mest bara ivägen ;P Visst, det kan vara mysigt... Men, det är så grymt skönt när dom går sen o man får sängen heeelt för sig själv.. Hah!


Nu ska jag jobba... Har medlyssning idag, undra om jag någonsin kommer sluta tycka det är grymt nervöst?

Av Malin Söderström - 23 oktober 2008 22:51

Tydligen så låter jag väldigt trevlig när jag jobbar, för nu kom det fram en arbetskompis till mig och gav mig en lapp... Det var en kille som hade ringt in och frågat efter "Malin i sundsvall"...  Och ville lämna ett meddelande till mig o att jag skulle ringa upp han :P HAHA! Tror jag skippar det faktiskt ;)



Riktigt skönt med löning imorrn..  Ska köpa ett supernintendo och fler spel till Playstation 2! :) Älskar TVspel, o har gjort sen jag var 4. Några av mina finaste minnen i livet är faktiskt när jag låg på kvällarna och tittade på mormor när hon spelade Supermario.. Jag tog på mig min rosa prinsessklänning och drömde att jag var prinsessan som hon skulle rädda. Det minns jag med värme. Alla minnen med dig Mormor, är fyllda med kärlek.



Som bekant, så lever jag på minnen. Jag har alltid haft svårt att släppa taget och vandra in i det nya. Har otroligt bra minne då det gäller det förflutna. Kommer ihåg allt i detalj..  Närminnet är dock läskigt dåligt..




Av Malin Söderström - 23 oktober 2008 16:56

Igår på min lediga dag låg jag i lägenheten precis hela dagen o kvällen. Papperstussarna välplacerade i näsan, och en påse halstabletter framför TV:n. Spelade tvspel , Guldkompassen. Faktiskt roligt! Gillar Fantasy.

 Är väl för att jag har så stor fantasi själv kanske.. Alltid gillat att leva mig in i andra karaktärer och andra världar.



Surrade i telefonen typ hela dagen igår med. Har bokat upp mig till både Ylva o Linda för i helgen, blir nog roligt :) 



Fick sen besök av Han. Vi duschade först med våra nakna kroppar upplysta av tända ljus. Lågan från ljuset skapade en skuggdans och hela jag kände mig glödande.  Våta kyssar och hungrigt smekande.


Sen i sängen, så slog vi på den vanliga skivan. Hela jag vibrerade av njutning då du tog tag i mig, och sjung med i musiken emot mina läppar.



Gick tillsammans idag i höstkylan när jag skulle till jobbet.. Började 16:30. Jobbar till 1...  Känns bara bra =)



"Åååh, jag skulle kunna äta upp dig."


-Likewise baby, likewise.








Av Malin Söderström - 22 oktober 2008 11:56

Nu har jag precis vaknat  av en stor nysning! ;D Åh hua vad trevligt det var igår. Vi pratade om familj, avreaktioner, förhållanden, svek, rymden, psykologi- beteenden i olika situationer och anledningar varför osv osv ;)


Det kändes som en sån där typisk kväll man hade när man var liten med sin bästa tjej kompis =) Då man låg på samma nyfikna och passionerade sätt o sprutade ur sig alla funderingar och fantasier. Skillnaden nu är att man har fler svar och massa erfarenheter i ryggsäcken.



Han är iallafall en helt fantastisk kille. En sån där sällsynt typ som man verkligen kan prata med, och som ger så mycket tillbaka i en diskussion. En sån kille som jag skulle vilja ha i framtiden.... Men, inget sånt känner jag nu iaf =) Nu är jag bara sprudlande glad att jag har en sån otrolig person i mitt liv. En fin Vän.




Av Malin Söderström - 22 oktober 2008 06:41

Har haft enormt trevligt inatt. Fick besök vid 1 av ren godhet.. Vi har legat skavfötters i soffan till nu och pratat det mest djupaste samtal jag haft på flera år. Ibland behöver man verkligen berätta det mest innersta o sjukaste man känner och tänker för sig själv. Alla teorier och funderingar...


Nu har han precis gått, så nu ska jag försöka sova lite ...


Tack för ikväll, det behövde jag verkligen.

Av Malin Söderström - 21 oktober 2008 22:03

Nu känner jag mig sådär ynklig, som män är när de är sjuka.



Skulle ha åkt till dig ändå. Sjunka ner i badkaret med dig omslingrad runt mig, och känna hur huden och hjärtat värmer.




Fryser. Det är kallt.


suk

Av Malin Söderström - 21 oktober 2008 18:03

Hade ju en skapligt värdelös start på dagen. Vaknade och kändes som att jag svalt ett par knivar och gått in i en stenvägg med huvudet före. Gick till jobbet klockan 7, o köpte två påsar halstabletter på vägen. Har suttit o druckit cirka 10 koppar te, och knaprat i mig båda påsarna på jobbet. Ögonlocken bränner och jag ser suddigt. Har feber och är astjock i halsen. O inte nog med det, så när jag skulle hämta en kopp te så råkade jag spilla ut det kokande vattnet över mina händer. Så, jag brände mig rätt hårt. Några naglar "smälte" med ;O Haha, har sån tur med allt jag.



Så, det blir TYVÄRR inge Ljungaverk idag. Hade jättegärna åkt.. Jag Maria o Tove skulle sitta o planera en kommande klassfest... Men, jag får vara med nästa gång helt enkelt. Är ledig imorrn, så ska bara vara hemma o kurera mig. Sitter här med en karta ipren, ett glas C-vitamin, en kopp te och en påse halstabletter ;O


Trots allt, så är jag ändå alldeles uppfylld av den där höstmyskänslan nu. Ser jättemycket framemot nästa vecka. Då är det firmafest på tisdagen, på fredagen ska jag o Tove på dubbeldejt med Kristoffer o Mikael. ;) Sen på lördag åker vi allihopa till forum. Sen ska Tove vara hos mig en hel vecka...

Har även en "dejt" inplanerad med en kille som var här på efterfest för ett tag sen ;P Vi har bestämt att vi ska spela tvspel o se på film! =)


Så, mycket roligt som väntar till veckan. I can't wait. Nu ska jag fortsätta vara yrslig här för mig själv och snart mysa ner mig i soffan med mitt nya Tv-spel!  =)


Av Malin Söderström - 20 oktober 2008 23:49

Som förstår mig bäst, men borde förstå mig minst pågrund av hur olika våra erfarenheter är.

Som är mig absolut mest lik, men samtidigt mest olik.

Som alltid lyssnar på och accepterar mina känslor.

Den första jag tänker på att ringa så fort jag känner mig glad, ledsen, besviken, arg eller helt enkelt vill vara mig själv.

Den som hur mörkt det än är, får mig att se så mycket ljus.



Tove Maria Eriksson. Du har varit min bästa vän sen vi var små. Är så otroligt glad att jag har dig, och jag älskar dig gränslöst.


Fortfarande, efter alla dessa år.. Så pratar vi flera timmar om dagen. Det tar aldrig slut, och efter varje samtal så mår jag så himla bra.


--------------


Har nyss pratat med Tove i 3 timmar. Ska lägga mig snart, börjar tidigt imorrn. Sen efter jobbet åker jag direkt till Ljungaverk. :)

Ovido - Quiz & Flashcards