Alla inlägg under oktober 2008

Av Malin Söderström - 16 oktober 2008 12:14

Jag klev upp tidigare imorse än vanligt  just för att jag skulle ha tid på mig att göra mig iordning. Men, ändå så kom jag inte iväg förrns en halvtimme innan jag börja. Haltade i spöregnet hela vägen till jobbet.

Väl här  så tycker jag att alla jag pratat med är bittra surpuppor. (Förmodligen så är det bara jag som uppfattar det så, för att jag är på pisshumör.) Sen så sitter jag och svettas som en jävla klimakteriekärring. Är rädd att jag börjar få feber, för läkaren sa att får jag det så måste jag läggas in på sjukhuset. Farligt farligt!


Har fortfarande mensvärk. Känns som att ett odjur har klättrat upp för min rygg och sitter och gnager på ryggraden. Dock har jag fortfarande inte fått mens. Vad är grejen? Är det normalt att gå runt med mensvärk i flera veckor??


Det enda positiva med denna dag hittills är att jag fick en behövlig kram på rasten.


Detta blev ett väldigt glädjefyllt inlägg. ;) Men, livet har ju sina ups and downs.


Av Malin Söderström - 16 oktober 2008 00:32

Fick bilderna av Tove sen i lördags.. Sitter och ler när jag ser bilderna.. Finns inga ord hur mycket jag tycker om de här tjejerna och hur otroligt BRA jag mår i deras närhet. Pure love <3

Av Malin Söderström - 15 oktober 2008 23:46

Hehe så där ska det se ut! :D Fick ett stort leende på läpparna då jag loggade in nu... Mer kommentarer tack ! ^^


Åkte bussen till sjukhuset i morse 7:45. Träffade en ny läkare, och även han dömde ut mig för att jag väntade två dagar efter själva "olyckan" för att komma dit. "Du skulle ha behövt sytt detta egentligen.." Pungade ut 300 spänn till och kan ju nu konstatera att det är den utan tvekan dyraste skadan jag haft.. (Och även den enda konsekvensen efter ett ligg som involverar fysisk smärta o pengar med.)


Sen efter det så har jag ännu en dag spenderat hela dagen i liggande position framför Tv:n med Tessan. Denna kväll en varsin chipspåse, en varsin dippskål, två påsar nötter till mig och en varsin potion gräddstuvad pytt. O under tiden har jag lega o svettats som ett as och haft smärtor i benet. Käkat mina 9 piller med.


Tänker gå till jobbet imorrn i ren trots. Kan inte ligga ännu ett dygn, blir så rastlös. Ska kramas lite tänkte jag också. ;)


Av Malin Söderström - 15 oktober 2008 00:58

Så sjukt tråkigt. Drygt 100 som läser om dagen, men typ inte enda som kommenterar. Känns så tråkigt att logga in och se att så många läser, men ingen som kan skriva någon rad.


Skärpning!

Av Malin Söderström - 14 oktober 2008 23:37

Har legat precis hela dagen o kvällen i tvrummet. Tessan i soffan, o jag på madrassen. Har varit tvungen att ligga i samma position hela tiden för att annars gör det för ont ;O


Tessan gick precis till jobbet, så nu har jag iaf tagit mig upp från golvet. Är så mätt att jag spyr snart. Har ätit som grisar som vanligt. Under kvällen har vi ätit en varsin pizza, en påse nötter, 1 liter glass och några mackor.


Uppsvälld mage och värker i livmodern. Dags att få mens snart kanske?? Har haft enorm mensvärk i flera dagar men händer ju inget... O är sugen på något precis hela tiden. Får hoppas att den kommer imorrn så jag inte äter ihjäl mig ;)

Vore ju trist att spricka som en ballong. Känns som att kommer det någon nära mig nu så skulle jag explodera haha.


Imorrnbitti ska jag ta bussen till sjukhuset. Är inte så jätte lockande må jag säga.. Men, vad ska man göra? Jag får ju ta smällarna och se glad ut bara. Tråkigt att det ska vara konsekvenser på allt man gör ;)


Vi har varit väldigt fnittriga o lyckliga i dag trots allt. Tror vi båda har insett saker och ändrat mycket inställning. Allt känns rent och positivt nu. Glad att det lättat några stenar från ditt hjärta, vännen. Tryggt att se dig andas lättare.


--------

Är i en riktig mysperiod nu... Då jag är sugen på värme under filten och varma blickar. Fnittrar med kärleken, istället för att hånskratta den rakt i ansiktet. Sugen på att skapa magi och bli en... Uttrycka tacksamhet och uppmuntran till de jag Älskar.




Istället för fester så vill jag gå på nya restauranger... Sitta i pyjamas med en vän och titta på filmer som får en att känna nostalgi... Kyssas timtals med någon jag tycker om... Gå på bio....



Helt enkelt är jag i en period då jag känner mig fylld av värme och känslor. Som jag vill dela med mina nära. Extra mycket nu.



Åh... =)


Av Malin Söderström - 13 oktober 2008 19:44

Sitter på jobbet nu. Tog väl typ en kvart att bara ta sig från busshållsplatsen o hit... Mötte Christian i dörren när jag kom fram, han skrattade åt mig :P Precis som alla andra jag mött här idag har gjort ;P  Ser väl ut som att jag har skitit på mig antar jag.


Som vanligt så är det mysigt att jobba kväll.. Har bara denna ro i kroppen då det är mörkt ute.


Peter kommer fram till mig varje rast han har och plågar mig också. Kallar mig fyllbult och skrattar åt mig då jag försöker ta mig upp ur stolen. Är ju tur att jag kan underhålla mina kära arbetskamrater iaf ;) Vore ju trist ifall min skada bara förde elände med sig! =)


Människor är elaka till naturen... Skadeglädje är den enda sanna glädjen? ;)


Bjuder även på en bild. Jag och Tove i våran vanliga dans :P Snacka om inlevelse ;)

Av Malin Söderström - 13 oktober 2008 13:29

Nobody does it better,
Though sometimes I wish someone could.

The way that you hold me,
whenever you hold me,
There's some kind of magic inside you,
that keeps me from runnning.

oh

Av Malin Söderström - 13 oktober 2008 11:58

You smell so fucking good.

Ovido - Quiz & Flashcards