Alla inlägg under oktober 2008

Av Malin Söderström - 20 oktober 2008 12:44

Läskigt när verkligheten slår en som att vakna av en iskall dusch i ansiktet.


Jag har glömt dig. Alltså inte bara kommit över, utan GLÖMT. Kom på mig själv häromdagen då jag kom o tänka på dig... Fick en overklig känsla,  kändes som att jag aldrig har känt dig. Att jag aldrig varit tillsammans med dig.. Har inte ett minne av ur du kysser, pratar eller Är. Kusligt hur hjärnan fungerar... Hur den kan förneka och trycka bort så himla mycket, att det hela till slut blir en enda stor minneslucka.



Ett hål i tiden.



Av Malin Söderström - 20 oktober 2008 10:53

Man märker mycket väl på mig hur jag känner inuti, på musiken jag lyssnar på. När jag känner att jag är nära att brista, går det inte att lyssna på något annat än mörka skrik. Sen i lördags eftermiddag har jag bara kunnat lyssna på ren Hat. Det är det enda som gör att jag känner mig lättare och ler genom låtarna, för att det känns som det blir en slags förståelse och det är som att det jag känner skriks ut ur högtalarna och ur mitt skal.



-I need to hear some sounds that recognize the pain in me, yeah
I let the melody shine, let it cleanse my mind-



Nu ska det bli förändringar. Annars kommer jag ju att brytas ner. Förmultna.



<3    Rob Zombie- Living Dead Girl

Av Malin Söderström - 20 oktober 2008 00:06

Igår kände jag mig sjukt förnedrad och skämdes som fan. Kände mig väldigt dåligt behandlad och stucken i ryggen.


För övrigt så hade jag det trevligt med en massa musik som åkte in i mig och drev ut en massa ilska. Viss musik har den effekten, blir verkligen som terapi. 


Träffade även den människan jag har velat säga så himla mycket till.. Som vanligt, så tog de emot. Har en stenhård spärr när det gäller Dig. Har aldrig haft problem förut att berätta vad jag känner och tycker. Jag blir helt stum och orden kommer inte ut. De sitter fast i min mun och i mitt hjärta hela tiden.



Idag så har jag haft en jättemysig dag =) Mormor o Magda kom vid 13 o hämtade upp mig.. vi åkte ut till IKEA. Åt först, sen gick vi o titta runt. Provlåg massa sängar o så =) Ska handla en då jag får lön.. Har bestämt mig vilken jag ska ha iaf så äre bara att åka o hämta den! :) Handlade även ett Playstation 2 på media markt. Vi åkte hem till mig o skulle spela lite... Då ser jag att det inte följde med något minneskort. Det tycker ju jag att personalen skulle ha upplyst mig om! :S Men, vi spelade DVD spel istället o åt mackor. Riktigt mysigt att rå om er underbara människor! Sen har jag lega o titta på Bridget Jones dagbok. Hon är ju för go! :)



-Måste även tacka för kommentaren, Tjuvläsaren ;)

Av Malin Söderström - 18 oktober 2008 16:25

Hehe lägger upp lite bilder sen i torsdags.


Snyggt! ;P

Av Malin Söderström - 18 oktober 2008 14:10

Gick bra att gå hem inatt.. Tur man har några vänner som festar hela nätterna , så jag hade någon att ringa till o prata med under tiden. ;D


Har så svårt att varva ner efter jag jobbat, så jag somnade inte förrns vid 7 tiden i morse.


Sover så oroligt, så har vaknat titt som tätt med. Tänker för mycket.. När jag väl har somnat så har jag drömt o en viss person, o när jag vaknat till så har jag lega o tänkt på honom. Måste ringa idag!


Vet inte vad som händer ikv? Pratade med med den trevliga killen igår på jobbet om att kanske hitta på nåt. Får se! Just nu är jag inte sugen på nåt alls.



Är även jätte nyfiken vem Emelie är som brukar kommentera ibland? =)

<3

Av Malin Söderström - 17 oktober 2008 22:21

Ojojoj, tänker en en gång tjata om hur mycket jag ääälskar att jobba kväll/natt. Verkligen myser! Sitter breve en jättetrevlig kille med... Surrar mellan samtalen =) Han har tagit med sig sin laptop också, så vi sitter o lyssnar på musik ;) Har även en påse nötter med mig såklart, och dricker massa te...  Hög mysfaktor nu alltså! Jag sitter ju hellre här , än hemma nu liksom. Skulle kunna jobba enbart natt ifall jag kunde... Sån otrolig skillnad på dag o natt. Allt flyter på så himla bra och alla är så himla glada o trevliga.


Såhär önskar jag att det alltid kändes såhär o vara på jobbet!!


Igår så blev de lite rajraj hemma hos mig. Spelade kort, dansade massa och hade  kramkalas ;)


Ska vandra hem klockan 4:15. Känns lite läskigt att gå hem ensam den tiden på en fredag... Lär väl möta en o en annan vinglande fylltratt efter vägen.


Ååh vad jag vill mysa med Dig. Finns absolut ingen som fått mig att hamna i den där sjuka transen förut. Ska sluta spela ett spel nu, och vara ärlig emot dig o säga hur jag egentligen känner. Tror nog väldigt många pusselbitar kommer falla på plats då. Jag vet det.



Av Malin Söderström - 16 oktober 2008 20:07

Sen jag har kommit hem från jobbet har jag hoppat runt naken i hela lägenheten och storstädat. Hade så mycket energi som ville ut! Har skurat alla golv, dammtorkat, diskat o plockat undan. Lyssnat på skön musik och skakat min nakna stjärt till musiken. Haha, singel ska man vara helt enkelt...



Nu kommer Tove, Tessan o Jessika. Jihaaa

Av Malin Söderström - 16 oktober 2008 16:43

Vad fan har hänt?


Känns som att jag har svalt en besk svart sörja som fräter sönder mig inifrån. Ett hål som sliter o suger in min själ. Nålstick i bröstet, och känner en deprission som en tung filt över axlarna.


Vad händer?

Ovido - Quiz & Flashcards